kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmmmm
selam cnm ne öron bakalımm
amannn ne öreyim :)) adamı bekliom gelsin diye. kıyamam dün izinliydi bugunde bir iş çıktı zar zor gitti sabah 2 saate gelirim dedi hala gelmedi.sıkıldım bende topiğe bakayım didim. sen ne örüon
ayy cnm benm yalnız kaldın desene benmkide gitti...bende yemek yiym cnmm ayy smlinn örgü öro bende örgü üyon sandım
selma kızalr hafta sonu veee kimse yokk ne kadr normal...ayy kendimde değilim halen ..cuma günü eşim camiden çıkınca çrşıya gttik araba baktık fln yemek yedik gezdik eve geldk yoruldum tabe bende..
cumrtesi gnü sabah 8 de kaktık eşim kalvaltı hazırlmış görmceme gttk boya badana işi...çok yoruldumm eve gedlimzde saat 1 di...11 den 9 a kadr durmdımm...helne üstmden yorgnlumu atamıyorumm...
evde kısa kollu dolaşıyorum üşüyorum ama üşenyom üstme bişe alamya
,adam arba pazarında
yemek yok
yemek yapcam
halim yok
karnım aç
üşenyorumm
ayy ben bi gidim yemek yapim sonrada yemek yyim en iisimii..kimsecikler yokkenn
meryemm cnmmm keseyi görmüşsünnn çok sevndimm kuzum benmm bebeişin sennle inşallh rabbm kalp atışınıda gösternn cnm benn
ayy ebnde yemek istemiyom aslında ama diyetteym saati saatine yiyorum aksatmadan cnmmm o yznden..ben taze fasulye patattes pilav mercimek ççorbası yaptımbenimde canım hiç bişi yemek istemio yalnız.ne yemek yapim onuda bilmiom.pufffffffff
ayyy merime bende çok sevindim dün baktım durdum sonunda güzel haberini aldım fıstığınnn rabbim en kısa zamanda pıt pıt kalp seslerinide duyursun inşallah
tatlım sen niye uyuşuksun kız bu kadar kalk bi kendine gel benimde kociş yok bugün kalktım bi güzel evi topladım sonra duşumu aldım saçımı makyajımı yaptım anneme gidicem gesmeye
şeydacım kaçırdımmı acaba senin durum ne oldu geldimi kırmızılar
ayy halen bişe yok cnmm beklom bende iştee...
eeee sen test falan yapmadınmı peki evde kuzum
kızlar bu arada rüyamda yeşil soğan ekiyordum böyle bi saksının içindeymiş bende ordan alıoyorum onu hiç bozmadan başka bi saksıya dikiyorum yemyeşil çok güzel
ayy cnm yapmammı yaptım hemde 2 kere ama yok bebk...
kilo aldığım için adetm geçikme yaşadı..benmki öle olo ya kilomu korumm gerekyo ya zyıflamm o yzden böle oldu cnmmm
rüyanı hayra yor hayra çıksın cnm hayır olsun..soğan görmek ii değildir dedikodu demektir diye biliyorum ben ..ama yeşil sağna hhında bir bilgim yok cnmm...ama mutlu uyndıysan ve iiye yorrsan inn ki ii şeklde çıkr..neye yorrsan o çıkr bende öle oloo
iyiyim canımm saol sen nasılsın dün meryeme yazdım çıktım görmedimmberrinim nasilsin canim?
aminnn canımm allahımm korusunnbilmezmiyim berrincim.ben burdaki olsun 2011 topicimizde olsun ne cok hamiş haberi aldm ve imrendim ama dualarımı da eksik etmedim onlara..Allah ım bana da nasip et dedim...
ben inanıyorum sende vereceksin bizlere güzel haberlerini..
AMİN güzelim Allah ım herkesin meleklerini korusun..sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
selma kızalr hafta sonu veee kimse yokk ne kadr normal...ayy kendimde değilim halen ..cuma günü eşim camiden çıkınca çrşıya gttik araba baktık fln yemek yedik gezdik eve geldk yoruldum tabe bende..
cumrtesi gnü sabah 8 de kaktık eşim kalvaltı hazırlmış görmceme gttk boya badana işi...çok yoruldumm eve gedlimzde saat 1 di...11 den 9 a kadr durmdımm...helne üstmden yorgnlumu atamıyorumm...
evde kısa kollu dolaşıyorum üşüyorum ama üşenyom üstme bişe alamya
,adam arba pazarında
yemek yok
yemek yapcam
halim yok
karnım aç
üşenyorumm
ayy ben bi gidim yemek yapim sonrada yemek yyim en iisimii..kimsecikler yokkenn
meryemm cnmmm keseyi görmüşsünnn çok sevndimm kuzum benmm bebeişin sennle inşallh rabbm kalp atışınıda gösternn cnm benn
hımm anladım canım o zaman bir an önce gelsin kırmızılarda sende yeni çalışmalrına başla
amin hayırlısı olsun inşallah
kızlar ben adet oldum maalesef acayipte sancımvar neye yanayım bilemez oldum seydacım benim batı 18 haziran olarak değiştirebilrsin canım artık umutlarım tükeniyo
cnm hayırlısı olsunn ayaklarını sıck tutu karnına değilde ayaklarını sıcak suda beklet çok ii geliyorr..kızlar ben adet oldum maalesef acayipte sancımvar neye yanayım bilemez oldum seydacım benim batı 18 haziran olarak değiştirebilrsin canım artık umutlarım tükeniyo
iyiyim canımm saol sen nasılsın dün meryeme yazdım çıktım görmedimm
aksam da kınadaydımm gelemedimm canımm sende yalnız kalmıssınn
aminnn canımm allahımm korusunn
keseyidee gördünn sıra kalp atışlarındaymıss hayırlısıyla onu da duyarsın insallah canımm
selammm canımm evet hafta sonuu yokk kimseler bizde bi dolaştıkk bi hastaneye ugradık biii tanıdık iş kazası geçirmişş geçmiş olsuna gittikk eve geldikk ve tabii kii yemekkk yicez bi dedimm bakımm neler olmuss ama bişiy yokk kimsecikler gelmemişş hafta sonuu dügünler gezmelerr de herkess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?