canım ıyı haberını duydum cok sevındım bak bebişin gelıyo demekı rabbım dualarımızı duymuş cnm hayırlı evlatların olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın RABBIM COK SEVINDIM
evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..
bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür
evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..
bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür
teşekkür ederim Dilber im..Okurum canım benm..Tatli hamisim cok sevindim INSALLAH RABBIM senide bebeginide korur canim sen her gun kendine ayetel kursi oku ufle tamam mi?
bilmezmiyim berrincim.ben burdaki olsun 2011 topicimizde olsun ne cok hamiş haberi aldm ve imrendim ama dualarımı da eksik etmedim onlara..Allah ım bana da nasip et dedim...canımmmm benimm ne kadar sevindimm bilemessinn
ne yalan sölim özendimm dee insallahh bende böle güvel haber veririmm sizlerre bir günn
allahımm hep yanında olsunn bebegini sag salim kucagına alana kadar insallah hiç bi sorununn olmass canımm benimm güsel bi hamişlikk gecirirsin insallahh
teşekkür ederim Dilber im..Okurum canım benm..
hergün dualardayım..hepsizlere de dualarım..
Allah ım kabul etsin yaşatsın herkeslere
bilmezmiyim berrincim.ben burdaki olsun 2011 topicimizde olsun ne cok hamiş haberi aldm ve imrendim ama dualarımı da eksik etmedim onlara..Allah ım bana da nasip et dedim...
ben inanıyorum sende vereceksin bizlere güzel haberlerini..
AMİN güzelim Allah ım herkesin meleklerini korusun..sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
Aaa kimsicikler yok..
Yaz geldi, herkes firar etti topikten..
Kız delyam.. Dünkü duamı mı duydun nedir? İçine mi doğdu..
Dün gece 12.de yattım yatağa.. Dön sağa, dön sola yok, uyuyamadım bir türlü..
Eşimide uyutmadım.. Neden uyuyamıyorsun deyip durdu..
Tam 2 saat uyuyamamışım..
Bende dedim ki, yav bu uyuyamamamında bir sebebi var herhalde..
Hem mübarek cuma gecesi.. Hem gece yarısı.. Tam dua vakti..
Başladım dua etmeye.. Bebeği olanara da... bebek isteyenlerede...
hepinize dua ettim.. Rabb'im kabul etsin inşaAllah..
Kız sana ayan mı oldu nedir? Hepinize dua ediyorum ben inan..
Ama sizde bana edin he..
Müslümanın müslüman kardeşine yaptığı dua çok iyidir..
Hemde bu cuma günü.. Akşam namazı vaktie kadar aslında dua etmek lazım..
Biliyorsunuzdur.. Cuma günü içinde öyle bir vakit gizlenmiş ki, kim ettiği duayı o vakte denk getirirse,
asla geri çevrilmiyor, kabul olunuyor.. Her cuma günü cuma namazı ile akşam namazı arasında bu vakit..
Rabb'imiz hemde her cuma vermiş bize bu nimeti ama, hangimiz bir cuma günü ben bu vakit arasında
hep dua edip, bu vakte denk gelmeye çalışacağım diye uğraşıyor ki?
Hep armut piş.. ağzıma düş.. Di mi.. Tembeliz tembel..
Ayy bende yazmıyorum yazmıyorum, yazdım mı destan yazıyorum..
Hadi bakalım, hepiniz Rabb'ime emanetsiniz..
Dualaşalım bugün tamam mı..
Cuma günü hürmetine kabul olsun dualarınız...
tatlim bana yardim edersen cok sevinirim , ben genelde 17-19 gunlerde yumurtluyodum ama bu ay corekotu kuru yaptim ve 9. gunumde kahverengi akintim geldi 10. ve 11. gun atesimi olctum 36,2 cikti acaba bu ay kurden dolayi erken mi yumurtladim?:26::26::26::26::26:
canım sana yardımcı olmayı ısterım ama hangı derecede yumurtladıgını bılmıyorumkı. adette ateşin kaçtı. onlar cok onemlı yanı suan ne desem bılemedım :44:öncede ölçüyormuydun ateşini onlarıda ver ona gore yorum yapayım
canim adet oldugum gun atesim 36,2 idi sonra olcmedim ama akinti oldugu gunun sabahi yani dun sabah ve bugun olcdum sadece ama adete kadar da olcerim
hee normalde adette ateş duşuk olur. demekki sen 36,2 ye adet oluyoırmussun keşke daha sonrasındada ölçseydın. yumurtlamadan önce ateş yuksek olur yumurtladıgın gun ateş anıden duşer ve ertesi gunu tekrardan yukselır o yuzden oncesındekı ateşin önemliydi. bu gunden sonra ölçmeye devam et yukselmeye devam ederse yumurtlamışsın demektir neyse öncesenı bılmeyınce ınsan muallakta kalıyo
tatlim o zaman ben 10 gun yine olcerim sonra sana veririm sen ona gore yorumlarsin :26:
olur canım hem o zaman daha saglıklı olur yorumum boyle yarım yamalak oldu kusura bakma
tatlim hamilelik nasil gidiyor bebis nasil?
ayy canım dun akşamdan beri hiç iyi değilim ama bu halimede şukur sen nasılsın
ayy canım dun akşamdan beri hiç iyi değilim ama bu halimede şukur sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?