Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

teşekkür ederim kaderim
Allah ım duydu dualarımızı..sen de dualarınla benim yanımdaydın..Allah razı olsun senden..
umarım sana da yanından bir melek gönderiverir hemen..
bu güzel dileklerin nası mutlu ediyor bilemezsin

evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..

bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür

Tatli hamisim cok sevindim INSALLAH RABBIM senide bebeginide korur canim sen her gun kendine ayetel kursi oku ufle tamam mi?

evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..

bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür

canımmmm benimm ne kadar sevindimm bilemessinn
ne yalan sölim özendimm dee insallahh bende böle güvel haber veririmm sizlerre bir günn

allahımm hep yanında olsunn bebegini sag salim kucagına alana kadar insallah hiç bi sorununn olmass canımm benimm güsel bi hamişlikk gecirirsin insallahh

Tatli hamisim cok sevindim INSALLAH RABBIM senide bebeginide korur canim sen her gun kendine ayetel kursi oku ufle tamam mi?
teşekkür ederim Dilber im..Okurum canım benm..
hergün dualardayım..hepsizlere de dualarım..
Allah ım kabul etsin yaşatsın herkeslere
bilmezmiyim berrincim.ben burdaki olsun 2011 topicimizde olsun ne cok hamiş haberi aldm ve imrendim ama dualarımı da eksik etmedim onlara..Allah ım bana da nasip et dedim...

ben inanıyorum sende vereceksin bizlere güzel haberlerini..
AMİN güzelim Allah ım herkesin meleklerini korusun..sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah

tatlim simdi gordum rutbe yerindeki yazini INSALLAH annesini uzmez seker bebis, AMIN canim RABBIM her kese annelik nasip etsin

tatlim bana yardim edersen cok sevinirim , ben genelde 17-19 gunlerde yumurtluyodum ama bu ay corekotu kuru yaptim ve 9. gunumde kahverengi akintim geldi 10. ve 11. gun atesimi olctum 36,2 cikti acaba bu ay kurden dolayi erken mi yumurtladim?:26::26::26::26::26:

Son düzenleme:

canim evet sanirim icime dogmus senin meryeme ettiyin dualar aklima geldi cok guzel dualar ediyorsun bana da ogretsen bende senin gibi dualar etsem ya da direk sen bana etsen canim ben tum dunyaya dua ediyorum ama hamile kalmak isteyenlerle hamilelere ayri dua ediyorum

kizlar nerdesiniz? sizi bekliyorum haydi buraya sohbete gelin ozledim hepinizi kac zamandir iki lafin belini kiramadik gitti :92::92::92::92::92::92::92::94::94::94::94::94::94::94::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::126::126::126::126::126::126::126:

bu gun mac var 90 dak burdayim siz nerelerdesiniz yaaa
anladim siz beni sevmiyosunuz ben varim diye gelmiyosunuz ama olsun ben sizi yinede sevicem inadina, oyle kolay kolay vazgecmem :

Son düzenleme:

canım sana yardımcı olmayı ısterım ama hangı derecede yumurtladıgını bılmıyorumkı. adette ateşin kaçtı. onlar cok onemlı yanı suan ne desem bılemedım :44:öncede ölçüyormuydun ateşini onlarıda ver ona gore yorum yapayım

canim adet oldugum gun atesim 36,2 idi sonra olcmedim ama akinti oldugu gunun sabahi yani dun sabah ve bugun olcdum sadece ama adete kadar da olcerim

canim adet oldugum gun atesim 36,2 idi sonra olcmedim ama akinti oldugu gunun sabahi yani dun sabah ve bugun olcdum sadece ama adete kadar da olcerim

hee normalde adette ateş duşuk olur. demekki sen 36,2 ye adet oluyoırmussun keşke daha sonrasındada ölçseydın. yumurtlamadan önce ateş yuksek olur yumurtladıgın gun ateş anıden duşer ve ertesi gunu tekrardan yukselır o yuzden oncesındekı ateşin önemliydi. bu gunden sonra ölçmeye devam et yukselmeye devam ederse yumurtlamışsın demektir neyse öncesenı bılmeyınce ınsan muallakta kalıyo

tatlim o zaman ben 10 gun yine olcerim sonra sana veririm sen ona gore yorumlarsin :26:

Amaaaaaaaaaaan kizlar saka gibi yaaa niye kimseler topike gelmiyor yaaaa meryem, seyda, berrin, fanaa, sevgi, kader, gul, zeynep, yelda, lamia, nesli ve diger kizlar nerelerdesiniz? nerelere kayb oldunuz eski gunleri cok ozluyorum topikin kalabalik hallerini ozluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…