Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet canım k.v tam üstüne basmışş bende senin gibiydim bi ara çıplak ayak gezerdim benimde annem çok kızardı halada kızar terliksiz patiksiz görsün çok kızarr intihap yapıor idrarda eeskiler hep derye soğuk yere basma oturma beben olmaz die bilior bu eskiler işlerini

kıslarr ii gecelerr ben kaçtımmm aeolunn hayırlı bigüne en güzel şekilde uyanabilmemiz duasıyla by by

ayy canm bende özlüorum seni..ama sıkma canını neolur...
daha zamanı gelmemiş demek..
senn ilk işin su adet düzenini saglamak olsun şimdi..
hayrola görümcenin sorunu ne???
canımsın sen yaabende oyle avutuyorum kendımı canım zamanı gelmemıs demek dıyorum hep hayırlısı rabbımden ne dıyelım kıkırmızılar gıdınce dr.a gorunucem bakalım farklı bıse dıcek mı
canım gorumcem 5.ayın ıcınde allahın ıznıyle..kv.yle oturuyo kadın bıraz dengesız 20 yasındakı genc kızlar gıbı zannedıyo kendını...oğluylada pek anlasamaz dun gece tartısmıslar yıne bakalım belkı ayrı eve cıkıcaklar ıkı gundur sıstım valla bu konuyu tartısmaktn benım kp.de kızdı cıkın daha ne beklıyosunuz dedı en son bakalım son karar pazar gunu verılecek hayırlısı olsun dıye dua edıyom ıste

ah cnm benım geldı dımı kırmızılar

sorma canım ya geldıler bı gıtsınler dr. tekrar bı gorunucem bakalm hayırlısı hakkımızda sen ne ettın canım nasıl hıdıyo hamişlik

guzel gidiyo cnm da sana canım cok sıkılıyo ya ne olcak böle bilmem bi var bı yok

guzel gidiyo cnm da sana canım cok sıkılıyo ya ne olcak böle bilmem bi var bı yok

sorma canım yaa sıkıldım zaten bu belırsizlikten kac gundur kendımı yargılıyorum bu kacıncı dıye son aylarda hem kendımı hem de cevremdekılerı o kadar cok hayal kırıklıgına ugrattım kı artık gercekten hamıle olsamda ınan kucagıma alana kadar ınanamıcak duruma geldık..esımlede korunma mevzusunu konustum tamam dedı sen nasıl ıstersen oyle olsun dedı ama uzuldu de aynı zmanda...evdekılere soylemıcez..onlarda uzulmesın umutlarını kaybetmesınler dıye..
ınanın sızıde boyle kotu etkıemek ıstemezdım sadece sevıncımı heyecanımı paylaşayım ıstedım hep..ama husran oldu sonucları..sımdı sıze soz versem bana ınanmıcaksınız belkı de...ben bır daha ıdrar testı yapmıcam yaparsam kanda baktırıcam en garantısı o hem bu kadar stres yapmam da-yaptırmam da

kızlarrrr nasılsınız bakalım işten güçten fırsat bulupta gelemiyorum ya yeni bir hamiş haberi yok sanırım mericiiimmmmmmmm bugün senin kontrolün vardı yanlış hatırlamıyorsam hadi haberlerini bekliyoruz tatlım benim

nie kimsee yooook kızılaya inicem ben bugün akşama anca gelirimm meriye bakmaya geldimm haber yokmu anacımm yaa neyse gelince öğrenirim artıkk

kızlar meryem kv sine guzel haberler vermeye gitii maşalla adetle uyumlu kesemız gözukmuş durumda gözumuz aydın sıra kalp atışalarımızda

cnm gecen ay ıyıydı enson kontrolumuz 1 aya uzadı 3 ay bittiğinden zaman gecmıyo eger gösterırse perşembe cinsiyetımızı öğrencez ay herkze soruyorum sende bi tahmın yapsana bana

bende merak ediyorum ama inan bi bilgim yok.
sağlıklı olsunlarda..
benimde kontrolüm cuma günü.
20 günden sonra gidicemm :)

bende merak ediyorum ama inan bi bilgim yok.
sağlıklı olsunlarda..
benimde kontrolüm cuma günü.
20 günden sonra gidicemm :)

arka arkaya he ay sen ellı kollu halını gördunmu ben 12.hafta içnde gitim en son ay ne kadar sasırdım elı kolu herşeyı vardı kıpır kıpırdı ondan 20 gun önce şekıl almamıştı oysakı

arka arkaya he ay sen ellı kollu halını gördunmu ben 12.hafta içnde gitim en son ay ne kadar sasırdım elı kolu herşeyı vardı kıpır kıpırdı ondan 20 gun önce şekıl almamıştı oysakı

ben 9. haftada gitiğimde de çok belli olmasada elleri kolları ayakları vardı :)
20 gün onra..
oyy zamanf-da geçmiyor :)

evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..

bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür

canım ıyı haberını duydum cok sevındım bak bebişin gelıyo demekı rabbım dualarımızı duymuş cnm hayırlı evlatların olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın RABBIM COK SEVINDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…