amin inşllhh cnmmburaya ilk yazdımda söledim sanırım ama bi daha sölimm benim adet sancım çok olur du her ay igneye giderdimm nese laparoskopi oldugum da babırsaklarım yapışıkmıs karnımm ondan agrıyomuss allaha sükürr 2 aydır hiç agrıı hissetmedimm insallah böle devamm ederrr
Yaa kızlar çok heyecanlı bekleyişi içindeyim.bugün normalde adet günüm ama henüz olmadım. Kasık ağrılarım her zamankinden farklı.10 gündür devam ediyor zaten.Akıntı da var.Çok çabuk çıkıyor.sizce ne zaman test yapmalıyım? Çatlamak üzereyim meraktan...Yardım edin bana.....
cnm hayırlısı olsunn ayaklarını sıck tutu karnına değilde ayaklarını sıcak suda beklet çok ii geliyorr..
ne demek o umutlarım bitiyor yaaa çok ayıpp
adet oluyorsun diye sevnmelisin de bence...ne mutlu adet oldum demelisinn...olamıyanlar var geçikenler vr demlisinn..rabbmn saati vrdır cnmm o yüzden bekletiyodur..sen dua et bu zamnı öne alsın
o ol dedimi herşey olur
rabbm başka dert vermesinn
ben adet olamıyorum düşünn..bunada şükür ama diyorumm...
sende bebk istyosunn ya rabbm adet olmanı kesse..sakın saıknn hee rabbmn gücüne gider...böyle yapma canımın içi benimm..ağrın için ilaç yerine sıcak suyu dene cnm ayaklrına..bi kovan lehnn içne koy ayklrınıda onda beklet uznırkende aklrınn arsına yastık koy..belini ayaklrını üşütme sıkı tut cnmm
haklısın canım bunların hepsinibendedüşünüyorum şükrediyorum amabazen çok korkuyorum bibebeğim olmucakdiye allah tabiiki en güzelzamanı bilir hayırla sağlıkla gelsin amabian önce gelsin annesi çoksabırsızlanıyo çoközlemçekiyo herkese inşallah tümdileyenlere onlarlaberaber banada ayaklarımı sıcaktutmayaçalışıyom canımşimdi sıcaksuyada koydum dedeğin gibi bakalım çokağrımoldu bugün ya dayanılmaz şuanda var ama dayanamayacak kadar deil şükür desteğin için çok sağol canım allah razıolsun şifa olsun sanada canım muradını versin allahım
haklısın canım bunların hepsinibendedüşünüyorum şükrediyorum amabazen çok korkuyorum bibebeğim olmucakdiye allah tabiiki en güzelzamanı bilir hayırla sağlıkla gelsin amabian önce gelsin annesi çoksabırsızlanıyo çoközlemçekiyo herkese inşallah tümdileyenlere onlarlaberaber banada ayaklarımı sıcaktutmayaçalışıyom canımşimdi sıcaksuyada koydum dedeğin gibi bakalım çokağrımoldu bugün ya dayanılmaz şuanda var ama dayanamayacak kadar deil şükür desteğin için çok sağol canım allah razıolsun şifa olsun sanada canım muradını versin allahım
amin inşllhh cnmm
tatlım normalde 10 gn sonra en iisi hem psikoljik olark hem de net olark kesin sonuç alırsın ama bekliyemm dersen eczaneden bir test al..belki ççok silik çizgi çıkablir cnmm.bazı kişilerin çıkıyor..evde toplu iğne testide yapablrsin cnmm...
Yaa kızlar çok heyecanlı bekleyişi içindeyim.bugün normalde adet günüm ama henüz olmadım. Kasık ağrılarım her zamankinden farklı.10 gündür devam ediyor zaten.Akıntı da var.Çok çabuk çıkıyor.sizce ne zaman test yapmalıyım? Çatlamak üzereyim meraktan...Yardım edin bana.....
Teşekkür ederim canım sağol..bu toplu iğne testi nasıl bişey ki:)
ayy cnm benm bende çoğu zamn öyle düşüyorumm...bebeğim olmıck diye korkuyorumm.ama napalımm bazen sıkıntı çekemden güzellkler gelmiyor..rabm bize ilk önce hyırlı kılsın sonra nasip kılsın..eğer vakit yakınsa ne mutlu ama daha uzunsa vakti saati yakın değilse rabbm bize dayanma gücü sabretme gücü versin cnmm..şu zamana kadr hep taktım hep ağladım ama bu ay adetm çokk uzun bir süre için geçnce bende raabmden artık sadece sağlık istyorum..hoş ben eşimlşe bebek yapmak içine velenmedimm..onada yazık ..btn gn işle uğrıyor sonra gelip benm sıkıntımla yazık günah bende her şeyin akışına bırktımm..rabbm hakkımzda hayırlısını versin cnmm
ayaklrına ii gelr o..ağrı kesici fln içme bırk söklsünler...ağrın geldi bi belini ört battanyeyyle ayaklrada sıck su tmmdır...sanırım önceki haflarda aykrını beliini üttnki böle oldu..dedimi yap sen
ben sana demiştim ya hem çörk otu tarcın karabiber bir de süt buhrını denebu ay
Yeldacım ya ne cok mutlu ettin beni..tüm gün benim için girip girip çıktın dmi?
ayy bak aglayasım geldi..
Allah ım sana da nasip etsin 2. bir evladı canım..tüm isteyenlere yaşatsın insallah
buraya ilk yazdımda söledim sanırım ama bi daha sölimm benim adet sancım çok olur du her ay igneye giderdimm nese laparoskopi oldugum da babırsaklarım yapışıkmıs karnımm ondan agrıyomuss allaha sükürr 2 aydır hiç agrıı hissetmedimm insallah böle devamm ederrr
tatlım arkadş doğru sölo aslında bekle biraz ama yok sabredemm dersen yap
1 cam bardak ya da plastk bardağa idrını yapcksın..
içine kullanılmmış toplu iğne dikiş iğneside olur atıcksın
sonra hiç dokunmadan bir daha üstünü folyoyla kapatıcksın güneş görmüyen bi yerde 8 saat beklicek...
8 saat sonra iğne paslnamış karamış küflenmiş olursa hamilesin
eğer bir değişklik yoksa hamile değilsin..hamile arkdşlrınki karardı
bende değişen bir şey olmadı dene isstersenn
bence 3 5 gün bekle derim benim 8 gün bile gelmediği oluyor çok düşünmekten psikolojik gecikio benimki
hımm ozamn bişey diyemm cnm benmm o konu hakkımda bir bilgim yokbal çörekotu tarçını yapmştım bi ay prolaktin yüksekçıkınca devametmedimzararı olurbelki diye süt buharıneki canım nasılyapılıyo ne işe yarıyor
merhaba canım peki bu uygulamayı adete kaç gün kala yaparsak çıkar meraklandım bak şimdi
hımm ozamn bişey diyemm cnm benmm o konu hakkımda bir bilgim yok
bak şimdi adetn 2 gnü başla 7 gün boyunca günde 7 tane top karabiber yut.tek sefrde..
süt buharıda...
3 4 litre sütü kaynat içine maydonaz at 1 dmek onlada kaynasın sonra bir kovaya koy bunu sende altını çıkar üstüne çömel.etrfını battnyyle kapa..buhr dışrı çıkmasın cnmm...bebğin tutnmasını sağlıyor.birde ardından çömlek kapanıyor ama onu bilen biri yapmalı cnmm...süt buhrını yap yaklşık yarım saat dur..sonra kurulan ilşkiye gr..ayaklrını havaya dik kıçınn altına yastık koy..yarım saat bekle ölede.sonra sağ tarfına yat cenn şeklini al dizelrini karnına çek sağ tarafa yatıp ölede 3 4 saat uyu...bunu yumurtlama döneminde yapcan yumurtn çatlamdan cnmm
inşllh şifa görrsünn
valla cnm adetn geçince diye biliyorumm..hani normlde ecznden aldığımız testlerde bakrız ya hcg hormonuna işte onn gbi o hormon da iğneyi krrtıyormuş
hımm ozamn bişey diyemm cnm benmm o konu hakkımda bir bilgim yok
bak şimdi adetn 2 gnü başla 7 gün boyunca günde 7 tane top karabiber yut.tek sefrde..
süt buharıda...
3 4 litre sütü kaynat içine maydonaz at 1 dmek onlada kaynasın sonra bir kovaya koy bunu sende altını çıkar üstüne çömel.etrfını battnyyle kapa..buhr dışrı çıkmasın cnmm...bebğin tutnmasını sağlıyor.birde ardından çömlek kapanıyor ama onu bilen biri yapmalı cnmm...süt buhrını yap yaklşık yarım saat dur..sonra kurulan ilşkiye gr..ayaklrını havaya dik kıçınn altına yastık koy..yarım saat bekle ölede.sonra sağ tarfına yat cenn şeklini al dizelrini karnına çek sağ tarafa yatıp ölede 3 4 saat uyu...bunu yumurtlama döneminde yapcan yumurtn çatlamdan cnmm
inşllh şifa görrsünn
bi defamıyapçamcanım bunu
hömmm tamam canım teşekkür ederim. benim adetime daha 8 gün var zaten çıkmaz o zaman
bi defamıyapçamcanım bunu
insallah canımm ne kadar çok istiyorummm tahmin edebilirsincanım benim ne yaptın bugün bat senin demi varmı bi gelişme hemen bildir canım merak ediorum berrinim inşallah sende alırsın bu ay ii haberler
kmse konuşmuyor gelen gidyor ben de çıkorum cnm sıkıldıı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?