Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
amin inşllhh cnmm

tatlım normalde 10 gn sonra en iisi hem psikoljik olark hem de net olark kesin sonuç alırsın ama bekliyemm dersen eczaneden bir test al..belki ççok silik çizgi çıkablir cnmm.bazı kişilerin çıkıyor..evde toplu iğne testide yapablrsin cnmm...

ayy cnm benm bende çoğu zamn öyle düşüyorumm...bebeğim olmıck diye korkuyorumm.ama napalımm bazen sıkıntı çekemden güzellkler gelmiyor..rabm bize ilk önce hyırlı kılsın sonra nasip kılsın..eğer vakit yakınsa ne mutlu ama daha uzunsa vakti saati yakın değilse rabbm bize dayanma gücü sabretme gücü versin cnmm..şu zamana kadr hep taktım hep ağladım ama bu ay adetm çokk uzun bir süre için geçnce bende raabmden artık sadece sağlık istyorum..hoş ben eşimlşe bebek yapmak içine velenmedimm..onada yazık ..btn gn işle uğrıyor sonra gelip benm sıkıntımla yazık günah bende her şeyin akışına bırktımm..rabbm hakkımzda hayırlısını versin cnmm
ayaklrına ii gelr o..ağrı kesici fln içme bırk söklsünler...ağrın geldi bi belini ört battanyeyyle ayaklrada sıck su tmmdır...sanırım önceki haflarda aykrını beliini üttnki böle oldu..dedimi yap sen
ben sana demiştim ya hem çörk otu tarcın karabiber bir de süt buhrını denebu ay

Teşekkür ederim canım sağol..bu toplu iğne testi nasıl bişey ki:)

bence 3 5 gün bekle derim benim 8 gün bile gelmediği oluyor çok düşünmekten psikolojik gecikio benimki

bence 3 5 gün bekle derim benim 8 gün bile gelmediği oluyor çok düşünmekten psikolojik gecikio benimki mesela bugun olmam lazım ama hala olamadım.

Teşekkür ederim canım sağol..bu toplu iğne testi nasıl bişey ki:)

tatlım arkadş doğru sölo aslında bekle biraz ama yok sabredemm dersen yap

1 cam bardak ya da plastk bardağa idrını yapcksın..
içine kullanılmmış toplu iğne dikiş iğneside olur atıcksın
sonra hiç dokunmadan bir daha üstünü folyoyla kapatıcksın güneş görmüyen bi yerde 8 saat beklicek...
8 saat sonra iğne paslnamış karamış küflenmiş olursa hamilesin
eğer bir değişklik yoksa hamile değilsin..hamile arkdşlrınki karardı
bende değişen bir şey olmadı dene isstersenn

bal çörekotu tarçını yapmştım bi ay prolaktin yüksekçıkınca devametmedimzararı olurbelki diye süt buharıneki canım nasılyapılıyo ne işe yarıyor

Yeldacım ya ne cok mutlu ettin beni..tüm gün benim için girip girip çıktın dmi?
ayy bak aglayasım geldi..
Allah ım sana da nasip etsin 2. bir evladı canım..tüm isteyenlere yaşatsın insallah

canımm arkadaşımm evet girip çıktım hatta meraktanda çatlıodum yanii :)))) ama ii haberini aldım ya ne kadar sevindimm anlatamam bi o kadarda imrendiimmm şuan sahip olduğun şey tamamen bir mucize canım karnında bir bebek canlanıor sonra dünyaya gelicek Rabbimin izniyle ve kanlı canlı insan olacakk düşün düşün şükret bitanem başka bi topikte birisi bunla alakalı bişeyler paylaşmış kafam dank etti resmen özelliklede şu söz (bebek iki kişinin istiyerek yaptığı elde edebilceği bişey değil o bi insan ve Allah ne zaman başlattıysa kaderini o zaman çıkar gelir) yanii bizlerin yapabileceği en güzel şey duayla istmek gerisi boş vesile yani Allah dualrını duydu mucizeni gönderdi ne kadar güzell şükrünü dualarını dahada çoğalt gülümm...

canım benim ne yaptın bugün bat senin demi varmı bi gelişme hemen bildir canım merak ediorum berrinim inşallah sende alırsın bu ay ii haberler

merhaba canım peki bu uygulamayı adete kaç gün kala yaparsak çıkar meraklandım bak şimdi

bal çörekotu tarçını yapmştım bi ay prolaktin yüksekçıkınca devametmedimzararı olurbelki diye süt buharıneki canım nasılyapılıyo ne işe yarıyor
hımm ozamn bişey diyemm cnm benmm o konu hakkımda bir bilgim yok
bak şimdi adetn 2 gnü başla 7 gün boyunca günde 7 tane top karabiber yut.tek sefrde..
süt buharıda...
3 4 litre sütü kaynat içine maydonaz at 1 dmek onlada kaynasın sonra bir kovaya koy bunu sende altını çıkar üstüne çömel.etrfını battnyyle kapa..buhr dışrı çıkmasın cnmm...bebğin tutnmasını sağlıyor.birde ardından çömlek kapanıyor ama onu bilen biri yapmalı cnmm...süt buhrını yap yaklşık yarım saat dur..sonra kurulan ilşkiye gr..ayaklrını havaya dik kıçınn altına yastık koy..yarım saat bekle ölede.sonra sağ tarfına yat cenn şeklini al dizelrini karnına çek sağ tarafa yatıp ölede 3 4 saat uyu...bunu yumurtlama döneminde yapcan yumurtn çatlamdan cnmm
inşllh şifa görrsünn
merhaba canım peki bu uygulamayı adete kaç gün kala yaparsak çıkar meraklandım bak şimdi

valla cnm adetn geçince diye biliyorumm..hani normlde ecznden aldığımız testlerde bakrız ya hcg hormonuna işte onn gbi o hormon da iğneyi krrtıyormuş

hömmm tamam canım teşekkür ederim. benim adetime daha 8 gün var zaten çıkmaz o zaman

canım benim ne yaptın bugün bat senin demi varmı bi gelişme hemen bildir canım merak ediorum berrinim inşallah sende alırsın bu ay ii haberler
insallah canımm ne kadar çok istiyorummm tahmin edebilirsin
benim bugün gelen yokk ama arada agrıyo karnımm gelecek sankii hiç akıntım da yok
hamişlik belirtisi yokk yanii yaldacımm bakalımm insallah çok geçikmess
kmse konuşmuyor gelen gidyor ben de çıkorum cnm sıkıldıı...

ahh canım yemek yap ye topla derken ben anca gelebildimm kimselerde yok evet
nerdee bu kıslarr bilmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…