Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
meriii kuzum çok sevındım cnm keseyi görmussun...sıra kalp atısında hadi bakalım cnm rabbım muradını verdı..bizede nasıp etsın inş...dualarınızı eksık etmeyın

yok canım bekliyos bakalımm napımm beklemekden baska bebemm

adet gecıkmesı varmıydı cnm sende..yoksa düzenlımıydı.... inş. bu bekleyıs sondur cnm bebeısın senledır (amin...)benımde adet bıttı çörekotu yapıyom devam yanı ...haziran ayı bizim ayımız olsun inş.

evet canım 2 gün geç gelme oluyor çok nadir olsada
insallah canımminsaallah haziran ugurkuu gelir de hamiş oluruzz

evet canım 2 gün geç gelme oluyor çok nadir olsada
insallah canımminsaallah haziran ugurkuu gelir de hamiş oluruzz

inş... cnm...zaten haziran 8 den sonra çerkezköye gıitcem kvlerle annemlere..gezıcem kafam rahat olur en azından bebek oldu mu olcak mı diye düşünmem...gezerim..tabi adet olursam hayal kırıklıgı olur ama ne yapamm..ümit kaybet yok...bu ay çok calısmam lazım çokkkkk

kızlar bende hamıle mıyım degıl mıyım dıye durmadan dusunuyorum adet gunume bırkaç gun kaldı.yemek yedıkten snra hafıf mıde bulantısı karnımda ve kasıklarmda hafıf agrı bırazda duygu degışımlerı yasıyorum.hamıle mıyım sızce.hamıle olupta bastan bunları yasayan vr mı

canımm ümit kaybetmekk yok tabikii napalım olmayınca olmuyo bizim elimizde deil kii bebemm üzülüyorus napalım
ben hasta olucam ne kadar hayal kırıklıgı olacak yine üzülücem ama napım elimden bişiy gelmiyoo sende üzülme artıkk içinde bi ümit olsunn canımm

cnm benim bu belirtıler psikolojıkte olabılır...adetının gecmesını bekle..yada kan testı yaptır..dığer türlü inş. demekten başka yaptıgımız bısey yok çunkü..KOCAMAN inş...diyorum varıdır

inşaallah canım .. bakalım bırkaç gun daha bekleyım adet olmazsam gıdıp yaptırcam.gerçi olursamda yptırmayı dusunuyorum cnku bızım aılede mesela anneannem eskıden bebegı karnında 4 aylıkken bıle hala adet oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…