cnm benınmm dızı başladı ben kaçar
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz??
slm kıslar ii akşamlarr nasılsınız
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz??
hoş geldinizz kıslar ben iyiyim sizler nasılsınızzz
hşb bebem çok şükür ii...sen de ne var ne yok bı kaç gundur giremedım...senın bat tarıhı gelen gıden var mı cnm benım
yok canım bekliyos bakalımm napımm beklemekden baska bebemm
adet gecıkmesı varmıydı cnm sende..yoksa düzenlımıydı.... inş. bu bekleyıs sondur cnm bebeısın senledır (amin...)benımde adet bıttı çörekotu yapıyom devam yanı ...haziran ayı bizim ayımız olsun inş.
evet canım 2 gün geç gelme oluyor çok nadir olsada
insallah canımminsaallah haziran ugurkuu gelir de hamiş oluruzz
inş... cnm...zaten haziran 8 den sonra çerkezköye gıitcem kvlerle annemlere..gezıcem kafam rahat olur en azından bebek oldu mu olcak mı diye düşünmem...gezerim..tabi adet olursam hayal kırıklıgı olur ama ne yapamm..ümit kaybet yok...bu ay çok calısmam lazım çokkkkk
kızlar bende hamıle mıyım degıl mıyım dıye durmadan dusunuyorum adet gunume bırkaç gun kaldı.yemek yedıkten snra hafıf mıde bulantısı karnımda ve kasıklarmda hafıf agrı bırazda duygu degışımlerı yasıyorum.hamıle mıyım sızce.hamıle olupta bastan bunları yasayan vr mı
cnm benim bu belirtıler psikolojıkte olabılır...adetının gecmesını bekle..yada kan testı yaptır..dığer türlü inş. demekten başka yaptıgımız bısey yok çunkü..KOCAMAN inş...diyorum varıdır
ben çıkıyorum kıslar sonra görüşürüzz sanırım eltime gidicezz
Kizlar benim kırmızılar geldi Bugun(bat 15haziran seydacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?