Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok cnm hiç yaşamadım...malesef...sorunumuz yok cnm öle diyo doktor ....zamanın gelmesini beklıyom ya senin cnm

tatlim benim bi problemim yok esimde varikosel vardi 6 ay once ameliyat oldu simdi degerlerin yukselmesini bekliyoruz ama tabiki bunlar bahane RABBIM ne zaman ol derse o zaman olacak elbet benim esimde ileri %10 oldugunda ben hamile kalamadim ama dr-umun bi hastasi esinin %5 degeri ile hamile kaldi RABBIM hakkimizda hayirlisi neyse onu biza nasip etsin INSALLAH bebisde nasip etsin gozumuzu baskalarinin kucaklarinda birakmasin , AMIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

anladım cnm doğru diyosun rabbim ol derse olur..herseyin hakkımızda hayırlısı ..bekleyek görek..aylar çok yıllar çok....rabbim hayırlısıyla bekletmeden tez zamanda verir...

kıslar bende kaçar şimdilik..gece gelirim bi aksilk cıkmazsa..elifim sende iisindir inş..geçmiştesin o yüzden yazmıon..bılıomzeynep sende hşg...hamişliğin ii gidiyordur umarım az kaldı bebeni kucagına almaya..bizede dua etmeyi unutmayn olur mu

Ayy berriincimm ya geçmişe bakmadan girer grmez hemen sordum ya yazmışın halbuki durumunu ayyy canımmmm iila belirti olacak die bi kural yok bitanem du bakalııımm senin hemen gelirdi gecikti bak hayıra yoralım hayır çıksın valla bi pozitif çıksın inşallaaaahhh çok sevinicemm

meryemm cnmmm keseyi görmüşsünnn çok sevndimm kuzum benmm bebeişin sennle inşallh rabbm kalp atışınıda gösternn cnm benn
Teşekkür ederim seydammmmmmmmm....sen hep inandın ve beni de inandırdın artık..
Evet bebişim benle..Allah ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin..
bak bana hep dedin..önce sen hamile ol die..

ben senn dedigini yaptımsimdi de sen bizi sevindir
Hergece dualarımdasın..sen de eksik etme dualarını üzerimden...seni sefıomm
Evet canm bu bir mucize...biz ne kadar istersek isteyelim..
Allah ım isterse yasıyoruz bu duyguyu...Hep dualardayım..hep saglıklı hayırlı bir bebek istiyorum..
Ama sizleri de hiç unutmuyorum...canm benm
meriii kuzum çok sevındım cnm keseyi görmussun...sıra kalp atısında hadi bakalım cnm rabbım muradını verdı..bizede nasıp etsın inş...dualarınızı eksık etmeyın

Saol neslim benm..evet sürekli bir heyecan..şimdi kalp atısı beklıorum..
Allah ım a hep dualardayım..insallah sizlerde bana ediyorsunuzdur benm ettigim gibi..
insallah isteyen herkesin muratları gercek olur

benim dualarımda seninle canımmmm

Rabbi yessir vela tuassir

Rabbi temmim bil hayr

Rabbim işimizi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!

benim dualarımda seninle canımmmm

Rabbi yessir vela tuassir

Rabbi temmim bil hayr

Rabbim işimizi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla

kzlar benim adetim 7 gün geçti ama kanda negatif çıktı.ilaç kullanıyorum adetim düzenliydi.sizce umutlanıyımmı
canm 7güne ragmen kanda negatif cıktıysa üzülerek sölüorum ki umutlanma...
snra daha cok üzülme..
ne zamandr istiosun anlatsana?
aşağıda isminiz görünmüyodu ki kızlar pardon :26::26::26:
seni beğenmez olurmuyum hamiş fıstığım

fıstıgn yesin seni
nasılsın sevgilimmmmmm

ahh yeldacımm ilginn için saol bugün gelen yok bakalım yarın ne olacakk ama ben bekliyincee gelmes die düşünüyorum hep hevesim kursagımda kalmıstır daa ama baklemedendee yapamıyorum nasıl olacak bilemedimm valla

hayırlı geceler hatunlar nasılsınız ve neden kimse yok :44::44::44:

hayırlı geceler sevgicimm nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…