eğer ırsiyse yap cnm inş. vardır ii haberlerını beklıyoruzinşaallah canım .. bakalım bırkaç gun daha bekleyım adet olmazsam gıdıp yaptırcam.gerçi olursamda yptırmayı dusunuyorum cnku bızım aılede mesela anneannem eskıden bebegı karnında 4 aylıkken bıle hala adet oluyomuş
he ya ben geldım cnm nasılsın ne var ne yokkizlar selam nasilsiniz? hele sukur topik bos digil
eğer ırsiyse yap cnm inş. vardır ii haberlerını beklıyoruz
he ya ben geldım cnm nasılsın ne var ne yok
iyiyim tatlim sen nasilsin? coktandir yoktun sanki nerelerdesin? bugun esimle tiyatroya gittik cok guzel gosteriydi komediydi sonra ciktik sahilde gezdik geldik guzel pazar gunu gecirdim
iyiyim cnm bende ..ohh ne güzel dolu dolu geçirmişsın gunu...bende kvlerdeydım o yüzden giremedım...bende anca oturuom bizim burda pek gezilcek yer yokkk otlaara ineklere ..kuzulara bakıom
hayırlısı olsun cnm ...haziran ayı ümit ayımız..dua edelim bırbırımızee..hayırlısıyle bıgun bızımde olcak ama bunu ancak rabbim bilir sabır ve tevekkül...
tatlim sen nerde oturuyosun ki?
tatlim sen sanki disciye gidecektin? cektirdin mi disini?
İns canım sabır sabır sabır.rabbim bizi boyle siniyo belki ondan gelecek hersey kabulumuz
eskişehirin bi beldesinde cnm köy gibi yerounun için öle dedim ...şehir arası mesafemiz 70 km
canlarim benim cikmam gerek opuyorum hepinizi KIB gorusmek uzere ALLAHA emanet olun
canim ben bayilirim oyle yerlere havasi temiz olur her taraf yesillik ohhh mis gibi
Unutmamissin Tatlim:))çektirdim 20lik disti.cekilince dikiş atıldı ama cok korkunç bisey degil:)
kıs balım ateş almaya geldin galiba cıkıyosun ahada küstümm
evet cnm en güzel yanı da o zaten ..yoksa çekilir gibi yanı yok
tamam tatlim cikmiyorum 15 dak daha kala bilirim
ben kv gitmeyi hep bu yuzden severim onlar koy gibi bi yerde kaliyolar sehir disina yakin
ii bakalım biraz daha kal bende çıkıcam bırazdan..şşş mısocanlar gelin muhabbet edek
adın neydı bebem ....bide siz nerde oturuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?