Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
2 yıllık evliiym.pco liyim.1 gebeliğim oldu.kalbi durdu bebişimin 8.haftada küretaj oldum.1 yıl geçiyo üstünden.hipofizimdede prolaktinimi artıran bir tümör çıktı.iyi huyluymuş.prolaktin için düzenli ilaç alınca düzeldi adet düzensizliğim.fayda gördüm.1 ay yumurta takibi yaptık.çatlama iğnesi falan.sorun yoktu ama gebe kalamadım.bu ay kendi haline bıraktık ve 7 gün geçti ama test negatif işte...

huuu huu bacularr

meryemim keseyi görmüşsün çok sevindim bebeğim
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

her iki durumada alıştırarak beklicen canımm yani olursam üzülmücem diyerek bekle biliorum o hayal kırıklığını onun için sabırlı ol yarında gelmezse bi test yaparsın varsada yoksada öğrenirsin kafan rahatlar en azından

kızlar merı bana topiğe gelme dedı ama ben geldımmmmmmm siz istıyonuzmu benı

meri demez öyle bişey sen yanlış anlamışsındır
sen istenmezmisin canım benim hoşgeldin

hayırlı geceler sevgicimm nasılsınn

çok şükür canım sen nasılsın? kırmızılar gelmemiş inş. bi 9 ay kadar gelmezler

canıım karnımm agrıyor ardaa sankii sabah süpriz ben geldim dicek gibii canım yaa ben öle hissediyorum

ahh canm bende senn gibi pcoluyum..2yıllık evliyim..
insallah sende bir an önce hamiş kalırsın canm..hiç umutsuzluga kapılma..
huuu huu bacularr

meryemim keseyi görmüşsün çok sevindim bebeğim
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

hg zeynebim

teşekkür ederim canm güzel dileklerin için..

Allah ım kim bana güzel dileklerde dualarda bulunursa ona binkat güzellikler yasat Yarabbim

valla kuzum benım 12 gun gectı gittim dr a 26 cıkmıştı gebe cıktım yanı adet oolana kadar umut var demektır

canım ya çok sağol.senin 12. günde 26 ise ve beta hcgnin hergün 2 ye katlandığını düşünürsek hala umudum var demektir.sen hamilesin banada dua et arkadaşım,rabbim hayırlısını nasip etsin.edene kadarda sabır versin inşallah.

meri demez öyle bişey sen yanlış anlamışsındır
sen istenmezmisin canım benim hoşgeldin

çok şükür canım sen nasılsın? kırmızılar gelmemiş inş. bi 9 ay kadar gelmezler

ah yavrucum sorun bide kendısıne gelme dedı valla bana ama ben geldı ezık ezık napayım bu arad hoşgörduk

ederım tatlı benım tum duaalrım senınle belkıde gec yumurtlamışındrı oda olabilir pekala prolaktın duşurmenı sağlayan ilacı kullanıyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…