kzlar benim adetim 7 gün geçti ama kanda negatif çıktı.ilaç kullanıyorum adetim düzenliydi.sizce umutlanıyımmı
kızlar merı bana topiğe gelme dedı ama ben geldımmmmmmm siz istıyonuzmu benı
fıstıgn yesin seni
nasılsın sevgilimmmmmm
ahh yeldacımm ilginn için saol bugün gelen yok bakalım yarın ne olacakk ama ben bekliyincee gelmes die düşünüyorum hep hevesim kursagımda kalmıstır daa ama baklemedendee yapamıyorum nasıl olacak bilemedimm valla
hayırlı geceler sevgicimm nasılsınn
canım benim iyiyim çok şükür sen nasılsın? nasıl gidiyor hamişlik?
demesss öle sey merii
ama ben istiyomm seniii
hayırlı geceler sevgicimm nasılsınn
her iki durumada alıştırarak beklicen canımm yani olursam üzülmücem diyerek bekle biliorum o hayal kırıklığını onun için sabırlı ol yarında gelmezse bi test yaparsın varsada yoksada öğrenirsin kafan rahatlar en azından
ahh canm bende senn gibi pcoluyum..2yıllık evliyim..2 yıllık evliiym.pco liyim.1 gebeliğim oldu.kalbi durdu bebişimin 8.haftada küretaj oldum.1 yıl geçiyo üstünden.hipofizimdede prolaktinimi artıran bir tümör çıktı.iyi huyluymuş.prolaktin için düzenli ilaç alınca düzeldi adet düzensizliğim.fayda gördüm.1 ay yumurta takibi yaptık.çatlama iğnesi falan.sorun yoktu ama gebe kalamadım.bu ay kendi haline bıraktık ve 7 gün geçti ama test negatif işte...
huuu huu bacularr
meryemim keseyi görmüşsün çok sevindim bebeğim
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
valla kuzum benım 12 gun gectı gittim dr a 26 cıkmıştı gebe cıktım yanı adet oolana kadar umut var demektır
meri demez öyle bişey sen yanlış anlamışsındır
sen istenmezmisin canım benim hoşgeldin
çok şükür canım sen nasılsın? kırmızılar gelmemiş inş. bi 9 ay kadar gelmezler
ah cnm benım bakmayın siz onun melek olduna benım kanak bana neler yapıyo bi bilsenız hahahahah
hımm bilemicemm artıkk ne kadan fenaa ben göremedimm deee o yönünüah cnm benım bakmayın siz onun melek olduna benım kanak bana neler yapıyo bi bilsenız hahahahah
çok şükür canım sen nasılsın? kırmızılar gelmemiş inş. bi 9 ay kadar gelmezler
ahh canm bende senn gibi pcoluyum..2yıllık evliyim..
insallah sende bir an önce hamiş kalırsın canm..hiç umutsuzluga kapılma..
sağol canım inşallah birlikte...sen hiç gebe kaldınmı? nasıl yöntemler denedin?
canım ya çok sağol.senin 12. günde 26 ise ve beta hcgnin hergün 2 ye katlandığını düşünürsek hala umudum var demektir.sen hamilesin banada dua et arkadaşım,rabbim hayırlısını nasip etsin.edene kadarda sabır versin inşallah.
hımm bilemicemm artıkk ne kadan fenaa ben göremedimm deee o yönünü
nerdee bende o sans be sevgimmm
nerdee bende o sans be sevgimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?