Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canıım karnımm agrıyor ardaa sankii sabah süpriz ben geldim dicek gibii canım yaa ben öle hissediyorum

hislerin yanıltıodur inşallah canım biliosun adet belirtileri gebeliktede devam edio aynı şekilde hemde bende de öle olmuştu. Hayırlısı ne ise o olsun tatlım

ederım tatlı benım tum duaalrım senınle belkıde gec yumurtlamışındrı oda olabilir pekala prolaktın duşurmenı sağlayan ilacı kullanıyomusun

endokrin dr umun söylediğine göre kullanmka zorundayım bebk doğana dek.çünkü prolaktin tüksekliği gebeliği sonlandırabiliyomuş.fakat şuan dostinex kullanıyorum,test pozitif çıkınca pallodel denen bi ilaç var ona geçilicek.

evet cnm bende bırakma dicektım cunku bu hormonun yukseklığı ilacı bırakytığın ay eskı seyırıne devm edıyomuş resmen senı gebelıkten bi doğum kontrol hapı etkısıyle koruyo cnm endokrın dr u dedine göre troid problemınde var olmalı değilmi

sağol canım inşallah birlikte...sen hiç gebe kaldınmı? nasıl yöntemler denedin?
ben 1 kere kimyasal yasadım degerim 33 ten 0ladı..

şimdide hamileyim..daha cok yeni teyzesi
dün keseyi grdük
2yıllık evliyim..benm tedavimde ilk işim adetimi düzenlemekti..
duphaston kullandım..30güne indirdik..
glucophane kullandım kaliteli yumurtlamak için..
troidim yüksekti ilaca absladım..anlayacagn hersey var..
ben neredeyse 1 yıldır heray dr. kontrolündeydim..

sürekli gittim..ne verse içtim..
ve de günasırı calısmanın önemine inanıyorum
hahahah dur cnm daha dur ah ben neler cektım dermışım kankamdan
de de de ben seni oyayım içine bade koyayım

hislerin yanıltıodur inşallah canım biliosun adet belirtileri gebeliktede devam edio aynı şekilde hemde bende de öle olmuştu. Hayırlısı ne ise o olsun tatlım
aminn canımm herseyin hayırlısıı nediyelimm insallah güsel haberler veririm ne kadar çok istiyorum geç kaldımı ümitşeniyorum yarın hasta olursam da çok üzülücem bundan da eminimm
ee berrın atesını olcuyonmu artık hıc soylemıyon

ölcüyorumm canım 36.6 bugün 36.5 düştüü deim hasta olcam ama olmadım 2 saatlik bi uykuydu ama atesim hep bu seviyedeydi 36.5 den asagıya düşmedii canımm bakımm yarında ölçümm ne olacak

ah cnm benım snasılsın ya aklım sende kaldı rahatsızdın dun nasıl oldun bugun
ıyıyım allaha sukur bıseyım yok sımdılık bıseyım yok sen nasılsın

evet canımm belli dee olmass nasipp bakalımm artık

selamm eliffcimm hoş geldinn nasılsınnn

merhaba cnım hos bulduk ben ıyıyım sen nasılsın

hos bulduk canım nasılsın

aslında bu gun adetı beklemen dogru degıldı normalde 36,6 y sa 35,5 le adet olmazsın adet olacagın gun cıddı bı dusus oluyo 1 derece degıl
hepinize hayırlı geceler arkadaşlar uyku bastırdı ben kaçtım bb..

ıyı geceler tatlı ruyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…