aaaaaaaaaaaaaaaaaa bana mıdıosun bunu....ii akşamlar bebem...valla iyiki geldin yüzünü göen cennetlik:))ii bizde ne olsun dertlesiyoz...bebişimizin gelcegı günü iple çekıyoz..ya sen ne edıon bebişinle bırlıkteee
ayy sen beni güldürdün allahım da seni güldürsünnn klomen ne ben bilmedigimden sormadım
öle dedin neden dedin açıklarmısın balımm
kıslar ben internette görmüştümayy sen beni güldürdün allahım da seni güldürsünnn klomen ne ben bilmedigimden sormadım
öle dedin neden dedin açıklarmısın balımm
inş. cnm sağlıklı ve problemsiz bı hamilelik geciririrsin..tüm hamişlerimiz aynı şekılde....inşşş inşşş ama ben açıkcası kaldıktan sonrasındanda korkuyorum 9 ay yatış dicek herşey yasak bir sürü ilaç korkuyorum bunlardan inş bu seferki daha sağlıklı olur hamileliğim rahat geçerr sorunlu gebelikte çok zorr rabbim hayırlısını werrrr kalp atışlarıı kesesii elleri parmaklarıı ay zıpladı ilk tekmesi ahhhhh ahhhhhh
ben napımmm kıslar sölin çok duygusal oldum ben
eşim geldi anladı yüzümdenn nen var diyip durdu söleyemedimm agladımm
napımm elimdee degill nesee neselii olucamm sanırımm bu adet gümnü böle olmam normal demii ama
kıslar ben internette görmüştüm
ENDİKASYONLARI
Klomen ; 1- Hipotalamus-hipofiz-over aksı normal olan Anovülar, İnfertil kadınlarda * Ovülasyonun sağlanması * Luteal faz disfonksiyonunun düzeltilmesi 2- İn-vitro Fertilizasyon (Tüp bebek) işleminde * Multipl folikül gelişiminin temini 3- Oligospermik İnfertil erkeklerde (Primer,hipotalamus,hipofiz ve testis yetersizliği olmayan) sperm sayısının artırılması amacıyla kullanılır. kullanım yerleri:)
ENDİKASYONLARI
Klomen ; 1- Hipotalamus-hipofiz-over aksı normal olan Anovülar, İnfertil kadınlarda * Ovülasyonun sağlanması * Luteal faz disfonksiyonunun düzeltilmesi 2- İn-vitro Fertilizasyon (Tüp bebek) işleminde * Multipl folikül gelişiminin temini 3- Oligospermik İnfertil erkeklerde (Primer,hipotalamus,hipofiz ve testis yetersizliği olmayan) sperm sayısının artırılması amacıyla kullanılır. kullanım yerleri:)
ENDİKASYONLARI
ENDİKASYONLARI
ben Anladımm canımmaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana mıdıosun bunu....
kız hergün gece gündüz burdayı ben..
gecmişe bakarsan görürsün
biz iyiyiz be neslim..haftaya yine gtces..smdilik ii hersey
sizinde bebişiniz gelecek en kısa zamanda
bebem klomen yumurta byütücü bir ilaç...
erkekte işe yararmı ki
bukadar acıklayabildim..biliom ama anlatamadmsen hep gül
tesekkürlerr bildirimlerin için bebemmkıslar ben internette görmüştüm
ENDİKASYONLARI
aaaaaaaaaaaaaaaa
erkektede kullanılıor demek
olma cnm ya at şu kötü enerjiyi üstünden üzülüuyoz ama sen böle edince...bak bize en fazla bı gun yas ikinci gün düzeliyoz..sen bı süredir bölesin.. inan topiği alır geliriz yanına bı güzel sopa cekeriz heeee
ben Anladımm canımm
ama nesli de bişiy bulmuss aman olsunn hoşuma gitti söleyişin
tesekkürlerr bildirimlerin için bebemm
:119::119::119::119::119::119: berrin bak sana partii düzenledimm hadi güllll neşelen dee partigüzel geçsinn hamişş olmayanlarr bugün tepinin ana cım inşş bidaha ki ay tepinemezsnizz bebeşlerdennn hamiş olnalarda alkışş yapsanlar faslası yasakkkkk
daa dur kıss dayak yemege niyetim yok benimm ama gelmek isterseniss yine dee gelinn çok güsel olur valla bebemm
aamma sasırmısım he..daha kaç kez yazacaktım acaba
:119::119::119::119::119::119: berrin bak sana partii düzenledimm hadi güllll neşelen dee partigüzel geçsinn hamişş olmayanlarr bugün tepinin ana cım inşş bidaha ki ay tepinemezsnizz bebeşlerdennn hamiş olnalarda alkışş yapsanlar faslası yasakkkkk
ayy cnm diyetin ne zarrı vr...ii akşmalrr ayyy içine mi doğdu kısssssssss geldinnn ne güzelll napıon bakimmm
anmmm kıss emin olup öle başlasan yaaa diyetee sende pko yok mu sen klomen kullanmıyon muinş bana bu ay iyi gelir bu ilaç taaa bide incir yapıom ben 9 mm 4 tane yumurta warmış şimdilik işte içlerinden biri büyürse çatlatcaz dedi bakalım artıkk hayırlsıı keşke sende 2. adeti beklemesen boşuna iran önce yen, çalışmalara başlardın şimdi yumurta war mı yok mu bilinmiyoki hem ona baktırırsın belki yeni yumurtan olurr ben iki ay adet görmedin hamile kalmıştım belki seninde öle olrrrrrrrr çalışmaları ihmal etme mademmm
ayy inşllh işe yarr cnmm allh şifa versniyi bebem sen nasılsın görüşmeyeli neyle ugrasıyonuzda cevap yazmonuz bakem getırtmeyın beni oraya heeçömlekcıye gıttım cnm üç gün üstüste vurdu...kasıkların gayet ii dedi...bakalım cnm herseyın hayırlısı...
tatlım rabbm neylerse güzel eyler bu kdr erkenden pes etme cnmm..yani eşinde sorun vr o yzden dua et eşine bol bol keçiboynuzu incir yedi cnmm havuç yedireşimde sperm sayısında problem var doktor normal yollada olur bekleyin dedi ama ben artık çok bunaldım yaaa ALLAHIM tüm isteyenlere içindede bizede nasip eder inş canımdan bi can istiyorum offf offf
hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss
kkıslarrr durun yaa bu topinkkinn oynakları oldu valla ama böle olmuyoo kuru kuruu bebeklerimm
bu gidişle gidersen öle görunyo:))keeeeeeeşke gelebılsek ne güzel olurduuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?