Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ii akşamlar bebem...valla iyiki geldin yüzünü göen cennetlik:))ii bizde ne olsun dertlesiyoz...bebişimizin gelcegı günü iple çekıyoz..ya sen ne edıon bebişinle bırlıkteee
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bana mıdıosun bunu....
kız hergün gece gündüz burdayı ben..
gecmişe bakarsan görürsün

biz iyiyiz be neslim..haftaya yine gtces..smdilik ii hersey
sizinde bebişiniz gelecek en kısa zamanda
ayy sen beni güldürdün allahım da seni güldürsünnn klomen ne ben bilmedigimden sormadım
öle dedin neden dedin açıklarmısın balımm

bebem klomen yumurta byütücü bir ilaç...adet düzenlior
erkekte işe yararmı ki

bukadar acıklayabildim..biliom ama anlatamadmsen hep gül

Son düzenleme:
ayy sen beni güldürdün allahım da seni güldürsünnn klomen ne ben bilmedigimden sormadım
öle dedin neden dedin açıklarmısın balımm
kıslar ben internette görmüştüm
ENDİKASYONLARI

Klomen ; 1- Hipotalamus-hipofiz-over aksı normal olan Anovülar, İnfertil kadınlarda * Ovülasyonun sağlanması * Luteal faz disfonksiyonunun düzeltilmesi 2- İn-vitro Fertilizasyon (Tüp bebek) işleminde * Multipl folikül gelişiminin temini 3- Oligospermik İnfertil erkeklerde (Primer,hipotalamus,hipofiz ve testis yetersizliği olmayan) sperm sayısının artırılması amacıyla kullanılır. kullanım yerleri:)

inş. cnm sağlıklı ve problemsiz bı hamilelik geciririrsin..tüm hamişlerimiz aynı şekılde....

olma cnm ya at şu kötü enerjiyi üstünden üzülüuyoz ama sen böle edince...bak bize en fazla bı gun yas ikinci gün düzeliyoz..sen bı süredir bölesin.. inan topiği alır geliriz yanına bı güzel sopa cekeriz heeee

aaaaaaaaaaaaaaaa
erkektede kullanılıor demek

aaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaa

ben Anladımm canımm
ama nesli de bişiy bulmuss aman olsunn hoşuma gitti söleyişin
tesekkürlerr bildirimlerin için bebemm

daa dur kıss dayak yemege niyetim yok benimm ama gelmek isterseniss yine dee gelinn çok güsel olur valla bebemm

:119::119::119::119::119::119: berrin bak sana partii düzenledimm hadi güllll neşelen dee partigüzel geçsinn hamişş olmayanlarr bugün tepinin ana cım inşş bidaha ki ay tepinemezsnizz bebeşlerdennn hamiş olnalarda alkışş yapsanlar faslası yasakkkkk

iyi aksamlar kizlaaarrr.... mericimmm geldim bak kuzuuuummmm taze hamisiiiimmmm benimmmmm

Son düzenleme:
ayy cnm diyetin ne zarrı vr...
evet bende pko vr bende klomen işe yaramıyor bende serphone işe yarıyor..
ayy inşllhh yumşler byrde çatlr iğneye bile gerek kalmadn direk dölleşsn hamiş kal cnmm
ayy inşllh işe yarr cnmm allh şifa versn
eşimde sperm sayısında problem var doktor normal yollada olur bekleyin dedi ama ben artık çok bunaldım yaaa ALLAHIM tüm isteyenlere içindede bizede nasip eder inş canımdan bi can istiyorum offf offf
tatlım rabbm neylerse güzel eyler bu kdr erkenden pes etme cnmm..yani eşinde sorun vr o yzden dua et eşine bol bol keçiboynuzu incir yedi cnmm havuç yedir
hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss

ayy cnm ebnde burdyım ama sürekli netm gido uyuz oldum artıkk

kkıslarrr durun yaa bu topinkkinn oynakları oldu valla ama böle olmuyoo kuru kuruu bebeklerimm
gelinn de canlısınıı yapakk

bu gidişle gidersen öle görunyo:))keeeeeeeşke gelebılsek ne güzel olurduuuuuu

he bebemm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…