Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok canım cokda gec kalmıs sayılmazsın 11 erken bı tarıh benım dongum kısa oldugu halde ben bıle ortalama 11, gun yumurtluyom

ıyı geceler canım hos geldın nasılsın

hoşbuldum bitanecim ayy iim canım nasıl olayımm asıl sen nasılsınn nasıl gidiorr hamişlikk

ohh ohhh güle güle oturun canm
saol canımm benimm..ALLAH razı olsun..
oh cnm gecmiş olsun ama bak bıtırdın temızlını mis gibi oturcan ay darısı başıma badana botya yok ama malum yaz temızlığı

saol bitanemmm,ama tam olarak geçmedikolayladım çoğu bitti azı kaldı şükürler olsun..ama bende bittim kaç gündür
neyse ki mis mis oturcam yarından sonra
aaa yorma kendi ama fazlaa..tamam mı:26:

Anaam dur sevgiye sorayım.. Ya sevgi sen bu alttaki çizelgeni nasıl yaptın?
Yapınca en son nereyi kopyalayıp yapıştırdın canım yua..
Kafayı yedim kaç gündür... Takıntı oldu bende..

senın yuzunden bendede nıl bırak ben takarım uyuyamamda keske gelsın dedime pişman oldum uyku haram hahhahaahh

Anaam dur sevgiye sorayım.. Ya sevgi sen bu alttaki çizelgeni nasıl yaptın?
Yapınca en son nereyi kopyalayıp yapıştırdın canım yua..
Kafayı yedim kaç gündür... Takıntı oldu bende..

bizde bikaç kişi birlikte birbirimize yardım ederek yapmıştık inanki şuan hiç hatırlamıyorum canım üzgünüm

ayyyy canm kolay gelsin...
bana da bir sucuklu tost yapsana.

hahahahha bu yaren bana cekmiş ya

canm bb code yazan bölümde png ile biten birsey

ayyy canımmm ben hiç düşünemedim canınmı çekti Allahtanki zor bişi sölemedimm kuzumm yakın olsakk komşun olsaaamm neler yapardım benim alt komşum hamişken neler neler yapardım ona

ayyy canımmm ben hiç düşünemedim canınmı çekti Allahtanki zor bişi sölemedimm kuzumm yakın olsakk komşun olsaaamm neler yapardım benim alt komşum hamişken neler neler yapardım ona
ayy yavrum sen beni es gec...ben pis bogazım..herseyi cekior canım
hamişlkten degil ha..eskıden de böleydim..

ama düşündüm de altkomşun olsam hiçde fena olmasdı
bak Nil im benm kodum bu..

böle olanı kopyalıcan oraya...

http://lbdm.lilypie.com/ysKbp5.png

http ile baslayıp png ile bitcek

bunu gördünmü canm

beni nasıl rahatlattın anlatamam canım çok sağol
aa sen neden bukadar kafana taktınkı erken yumurtlama cok nadır oluyo yanı pek ıhtımal vermıyorum

ayy ıyykkk benım ona karsı tıkım var resmen bende o odaya adım atamam hatta saat kac olursa olsun basarım cıglıgı annemler gece yarısı wc ye kalktıgımda cok korkmuslardır cıglıgımdan ama sonradan alıstılar korkma bısey yoktur sadece bocek gormustur fılan dıyodu babam ayy bıde kıyamıyom oldurmeye ben ıyıce tuhafım bu konuda
ayyyy canm kolay gelsin...
bana da bir sucuklu tost yapsana.

cıkssss sana sucuklu tost yok canım mumkun oldugu kadar sucuk salam sosıs yemıyorsun cokda canın ısterse cok ınce ve cok kızarmıs yıyorsun

iyi canım çok şükür sen nasılsın?

bende iim canım nasıl olayım kendmi yoklamakla meşgulümm ayy bu dönemlerde hapşurmak bile anormal gelior insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…