Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyi canım çok şükür sen nasılsın?

ayy yavrum sen beni es gec...ben pis bogazım..herseyi cekior canım
hamişlkten degil ha..eskıden de böleydim..

ama düşündüm de altkomşun olsam hiçde fena olmasdı

bunu gördünmü canm

olmasdı tabii kuzum ah ah inan bi komşuya şuan öle bi ihtiyacım varkiiii ama artık yokk maleseff bitane bile.. o pisboğazlık bendede var iştah süper hiç affetmem yemek konusunda hiç bişeyi

yareeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn..
Ben bu gece rahat rahat uyurum artık..
Sen zaten böcekli odada uyuyamazsın..
Hemde bu çizelgeyi yapamadın ya..
Sabahlarsın artık..
E artık sevaptır, hepimize dualar et tamam mı..

Bu arada şaka bir yana.. Yarın üç ayların ilk günü kızlar..
Dualarınızı.. ibadetlerinizi.. tesbihlerinizi ayarlayın...

Diğer vakitlerde iyilik ve ibadetlere on sevap veriliyorsa, Receb, Şaban ve Ramazan aylarında gittikçe yükselen bir oranda kat kat fazla sevap verilir.

Meselâ, başka zamanlarda okunan her bir Kur'ân harfi için on sevap yazılmaktadır. Receb ayında bu sevap yüz olarak yazılır, Şaban'da üç yüzü aşar, Ramazan'da bine çıkar. Cuma gecelerinde binleri bulur. Kadir Gecesinde de otuz bine ulaştığını düşünürsek, üç aylardaki mübarek vakitlerin âhiret ticareti bakımından ne kadar kıymetli bir fırsat olduğunu anlayabiliriz.

Rabb'im hepimize hayırlı eylesin bu mübarek günleri..

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaptım ben cizelgemı hepimize dua edıcem cnm

haha 3 kışı olduk yaptım işte
olalım bebegim...
basımın üstünde yerin var

Allah ım kabul etsin dualarımızı ,nsallah...

canım zaten o zaman baslanıyo ama yumurtlama donemınde bıraksaydın eger devam edecekcen korunun dıyodu ben oyle hatırlıyorum

hadi ya ben onu bilmiyodum bak şimdi iyice kafam karıştı canım enteresan olan ben yumurtlama zamanımı tam bilmiyorum ki ya ooofff:18::18:

canım sımdı kacıncı gundesın ve hala devam edıyonmu ben anlamadım ne zaman bıraktın

bugün adetimin 13. günü soğan kürü de 7. gün hala devam ediyorum içmeye canım

cnm inşalla bu ay gelmez kırmızılar am olakı geldı ben elif meryem nilufer sevcan oflu aklıma gelmeyen varmı bilmıyom ama yaptımzı ilk ay oldu oda rabbımın bi nimetı kularına vesılesı

inş. gelmez canım ama gelirse dediğin gibi önümüzdeki ay da onu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…