- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
canım hemen cvblıyyım ben zaten normaldede erken yumurtluyom dıye hemen basladım calısmalara ve hıc olmadıgı kadar calısma oldu
Kız anacım ben tahmin yapamam..
Ama bak rüyamda görürüm.. Yengem daha yeni hamileydi.. Ona dedimki.. "Yengee.. Ben rüyamda gördüm, senin sarı saçlı yeşil gözlü bir kızın olacak..." (Bu arada bırak kız/ erkek olayını, sarı saçı yeşil gözüde söylüyorum yani..) Ayy gerçektende aynı dediğim gibi kızı oldu.. Yengemde simsiyah saçlı kahve gözlüdür he..
Diğer abimede demiştim ki, "abi sen nilüfer diye biriyle evleneceksin".. Abim yıllar sonra gerçektende nilüfer diye biriyle evlendi..
Kızlar rüyalarınızı görürsem söylerim yoksa tahmin işi zor..
ahaha tsabı canım oyle bı etkı yaptıgımı hep soylerler zatenbnde iyiyim canm..seni gördüm daha ii oldum tatlı hamişim
bende bebek aşkıyla yanan bır bayanım allahım kımseye aratmasın o duyguyu yaşamayı nasıb etsın tabıkı öncelıkle huzurlu bır yuva evlılık versınhuzurlu evlılık hakkında püf noktaları bılen arkadaşlar yazın lütfen
ay benım kapasıtem yetmedı kı
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
Bende de hep bu yazı çıkıyor.. Çizelgeyi yapıyorumda.. Siteye yükleyemiyorum ben yaa..
hayırlı geceler güzellerr napıonuzz
geceeee hoşgeldın cnm nasılsın
Kız anacım ben tahmin yapamam..
Ama bak rüyamda görürüm.. Yengem daha yeni hamileydi.. Ona dedimki.. "Yengee.. Ben rüyamda gördüm, senin sarı saçlı yeşil gözlü bir kızın olacak..." (Bu arada bırak kız/ erkek olayını, sarı saçı yeşil gözüde söylüyorum yani..) Ayy gerçektende aynı dediğim gibi kızı oldu.. Yengemde simsiyah saçlı kahve gözlüdür he..
Diğer abimede demiştim ki, "abi sen nilüfer diye biriyle evleneceksin".. Abim yıllar sonra gerçektende nilüfer diye biriyle evlendi..
Kızlar rüyalarınızı görürsem söylerim yoksa tahmin işi zor..
hoşbulduk tatlımmbiraz yorgunum..evi boyattık,temizklik falan öyle yoruldum ki..çok zor valla tek başına altından kalkmak bu işlerin
sen nasılsın?
yok canım cokda gec kalmıs sayılmazsın 11 erken bı tarıh benım dongum kısa oldugu halde ben bıle ortalama 11, gun yumurtluyomben bu ay geçmi kaldım acaba diye sordum canım yaa adetimin 11. günü başladım da :44::44::44:
hg yeldam..öle takılıoz valla.senden naber?
kocişi uyuttun geldin mi geri
hoşbulduk tatlımmbiraz yorgunum..evi boyattık,temizklik falan öyle yoruldum ki..çok zor valla tek başına altından kalkmak bu işlerin
sen nasılsın?
sen nasılsın?
ayy canımm kociş beni sinir edio gece gece karnım acıktı dedi bende kalktım tost yapıorum onabi yandanda size yazıorum işte
yok canım cokda gec kalmıs sayılmazsın 11 erken bı tarıh benım dongum kısa oldugu halde ben bıle ortalama 11, gun yumurtluyom
o zma ruya beklıyoz sendenama beın 2 gunum var haahabak 3 gece var aradada 2 kere kestırısen ettı 6 uyku
canm sonu png ile biten kodu yazıorsun dimi?
ayyyy canm kolay gelsin...ayy canımm kociş beni sinir edio gece gece karnım acıktı dedi bende kalktım tost yapıorum onabi yandanda size yazıorum işte
hahahahha bu yaren bana cekmiş yaay beım kız hemen kokusua uyanır
Yooo.. sonunda png yok kii..
Aa dur bir incalayayim bakayım.. Sonunda png olan ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?