Ah be komşum, sen bi çığır, ben kopar gelirim..
Bendse bugün bir gürüp bakayım bizimkiler ne alemde dedim..
Oğluşun yazılı haftası.. Yani bu ne demek..
Benimde yazılı haftam demek..
Harıl harıl çalışıyoruz.. Bu hafta yoğunuz.. Şİmdi yattı oğluş.. Bende geldim..
Kııız.. Bende 2 gün sonra gideceğim dr.a.. Benimkini söylüyormuş, seninki hala belli olmuyormuş..
Ne komik olur ama.. Bak, dr. geçen gittiğinde birşey söyleyemediğine göre kız olma ihtimalin var sanırım..
ERkek olsa hemen görünüyor şeysi...
ii geceler canmkizlar ben kaciyorum sabah 6da kalkcam, sayfada da bi sorun var zaten :44::44::44:
hepinize iyi geceler tatli rüyalaaarrrr
arkadaşlar mrblar
adım seval facebooku olanlar lütfen desteklerinizi bekliyorum kadınlar klubü kadınlar klubü:))tşkler şimdiden
nillll nillll sende benım için içinden gecenı sölesene his olarak kız erkeek
cnm ben 11 haftda gitim dr tahmın yapmak istemıyorum dedı cunku bu hafatda yanıltıcı olabiliir dedı kasım 2012 topiğinde annesının bi tanesının yuzde 90 demiştı erkek die bugun kız oldunu öğrendı benım dr um ondan karşı sölemeye bence gec olsun temız olsun öle değilmi ay bu arada sınav olayları zor olmalı ya
Ah be yavrum, ben hiç tahmin yapamam ki.. Ama ne bileyim işte, dr. pipi görmedi ya, acaba kız mı ki? Ama bulantılarında çok az oldu senin.. O açıdanda erkek mi ki diyorum.. Ay ne biliiim ben yaa.. 2 gün daha sabret.. Bende çatlayacağım meraktan.. Kolaysa sen tahmin et bakalım benimkini.. Hadi söyle bakalım.. Benim neyim olacak?
Çok değil.. 2 sene sonra başında biter.. Ama yok.. Şimdi 4+4+4+ oldu ya.. Çocuklar 3. sınıfta ancak öğrenecekler okumayı falan.. 3 sene sonra diyelim... O da fiğer zıpırdan fırsat kalırsa...
ayy ohh be sonunda bıtırdım gecmısı allahtan bıraz yavasladınız yoksa yanınıza hıc gelemıyecektım yaww
ee nasılsınız kızlar hepınıze ıyı aksamlar
ayy ohh be sonunda bıtırdım gecmısı allahtan bıraz yavasladınız yoksa yanınıza hıc gelemıyecektım yaww
ee nasılsınız kızlar hepınıze ıyı aksamlar
yaren sende yap hadi şu küçük imzadan.. Haftanı görelim yaHU..
Bak bende yapmaya çalışıyorum şimdi.. Hadi sende yap..
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
hos bulduk canım ben ıyıyım sen nasılsıniyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?
yaa kızlar bi soru sordum meryemden başka cevap yazan olmadı
ii aksamlar elifim...nasılsın bakayım?
haha evet ya kızım bu sene 1 e başlıcak ztaen ben anaokula motıve olmuş ken ya ben bugun okudum bişeyden sna kız derım kız bebekler testlerde ve kan testınde daha duşuk değerde cıkarmış öle okudum nekadar doğru bilemedım
Hadi yaa.. O zaman benimki tam kızzz....
Ay hadi bakalım hayırlısı yaa.. Sende mi çarşamba gideceksin doktora?
iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?
yaa kızlar bi soru sordum meryemden başka cevap yazan olmadı
aa taze hamısım ben ıyıyım se nsılsın canım
aaa senin kalbin temizdir Nİl im...
beni düşününce aklına ne gelior..meraklandım bak smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?