Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

cnm ben 11 haftda gitim dr tahmın yapmak istemıyorum dedı cunku bu hafatda yanıltıcı olabiliir dedı kasım 2012 topiğinde annesının bi tanesının yuzde 90 demiştı erkek die bugun kız oldunu öğrendı benım dr um ondan karşı sölemeye bence gec olsun temız olsun öle değilmi ay bu arada sınav olayları zor olmalı ya

kizlar ben kaciyorum sabah 6da kalkcam, sayfada da bi sorun var zaten :44::44::44:

hepinize iyi geceler tatli rüyalaaarrrr
ii geceler canm
arkadaşlar mrblar

adım seval facebooku olanlar lütfen desteklerinizi bekliyorum kadınlar klubü kadınlar klubü:))tşkler şimdiden

merhaba seval facem yok.bana burdan ulaşablirsin

nillll nillll sende benım için içinden gecenı sölesene his olarak kız erkeek

Ah be yavrum, ben hiç tahmin yapamam ki.. Ama ne bileyim işte, dr. pipi görmedi ya, acaba kız mı ki? Ama bulantılarında çok az oldu senin.. O açıdanda erkek mi ki diyorum.. Ay ne biliiim ben yaa.. 2 gün daha sabret.. Bende çatlayacağım meraktan.. Kolaysa sen tahmin et bakalım benimkini.. Hadi söyle bakalım.. Benim neyim olacak?

Çok değil.. 2 sene sonra başında biter.. Ama yok.. Şimdi 4+4+4+ oldu ya.. Çocuklar 3. sınıfta ancak öğrenecekler okumayı falan.. 3 sene sonra diyelim... O da fiğer zıpırdan fırsat kalırsa...

haha evet ya kızım bu sene 1 e başlıcak ztaen ben anaokula motıve olmuş ken ya ben bugun okudum bişeyden sna kız derım kız bebekler testlerde ve kan testınde daha duşuk değerde cıkarmış öle okudum nekadar doğru bilemedım

ayy ohh be sonunda bıtırdım gecmısı allahtan bıraz yavasladınız yoksa yanınıza hıc gelemıyecektım yaww
ee nasılsınız kızlar hepınıze ıyı aksamlar

ayy ohh be sonunda bıtırdım gecmısı allahtan bıraz yavasladınız yoksa yanınıza hıc gelemıyecektım yaww
ee nasılsınız kızlar hepınıze ıyı aksamlar

iyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın?
yaa kızlar bi soru sordum meryemden başka cevap yazan olmadı

Hadi yaa.. O zaman benimki tam kızzz....
Ay hadi bakalım hayırlısı yaa.. Sende mi çarşamba gideceksin doktora?

bende bebek aşkıyla yanan bır bayanım allahım kımseye aratmasın o duyguyu yaşamayı nasıb etsın tabıkı öncelıkle huzurlu bır yuva evlılık versınhuzurlu evlılık hakkında püf noktaları bılen arkadaşlar yazın lütfen

aaa senin kalbin temizdir Nİl im...
beni düşününce aklına ne gelior..meraklandım bak smdi

Kız anacım ben tahmin yapamam..
Ama bak rüyamda görürüm.. Yengem daha yeni hamileydi.. Ona dedimki.. "Yengee.. Ben rüyamda gördüm, senin sarı saçlı yeşil gözlü bir kızın olacak..." (Bu arada bırak kız/ erkek olayını, sarı saçı yeşil gözüde söylüyorum yani..) Ayy gerçektende aynı dediğim gibi kızı oldu.. Yengemde simsiyah saçlı kahve gözlüdür he..
Diğer abimede demiştim ki, "abi sen nilüfer diye biriyle evleneceksin".. Abim yıllar sonra gerçektende nilüfer diye biriyle evlendi..
Kızlar rüyalarınızı görürsem söylerim yoksa tahmin işi zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…