Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam hatunlar sabhtan beri enrjim çok düşüktü sonra enrjimi topladım evimi topldım süprdüm yemek yaptım geldimmmm
annemlede konuştumm gönlünü aldım geldimmm

cnm az önce saate baktım nerde bizim kız dedım hoşgeldın sefalar getırdın cnm annenle sorun ne bilıyom ama cok ıyı yapışın gönlunu almakla

merı ya suay hiç bişey yazmamış ve aynı zamanda az önce topiğine baktı yeşil ışık yanıyodu hıçbişey yazmadan gıttı
canm o suay degilmiş.arkadası ayseymiş..
listeyi beraber yapıolarmış.şifresi varmıs suay ın..
bende ısıgını görünce heyecan yaptım yazdım yazdım ama o degilmiş işte..

off onu cok merak edıyorum.aklıma kötü seler geliyor..
ama ne olursa olsun gelip 1 haber verrdi diorum..
acaba hasta mı işe mi gitmedi..evin de net yokya..

gerci bunlar bahane degil..insan telden yazar yine yazar.ama cok kızıcam göreym onu da
selam hatunlar sabhtan beri enrjim çok düşüktü sonra enrjimi topladım evimi topldım süprdüm yemek yaptım geldimmmm

ohhh be şükür şeydam kendi olark geri dönmüş.
çok mutlu oldum

hoş ıgeldinn canımm masallahh toparlamıssın kendini

allah razı olsun sagol canım benım allhın ıznıyle ızmır foçaya düştü gıdıyo bu geceannemde aglıyo sureklı tek oglan bı de
vay izmire mi geliyo komando sanırım focayı öle biliyorum benn allahım yolunu açık etsin benim kardesimde 3 ay oldu geldii
ilk de zor oluyo ama zaman cabuk geciyo sonraa sag salim gidip gelsinn benim annemde 10 kilo vermiştii askerdeyken kardesim

belkıde işten izin almıştır cnm ondan yazmıyodur yosa asla durmaz yazmadan dımı bak ben ay she yı unutmusun listeyı beraber yapıyolar ya

cnm az önce saate baktım nerde bizim kız dedım hoşgeldın sefalar getırdın cnm annenle sorun ne bilıyom ama cok ıyı yapışın gönlunu almakla
annem adet oldunmu diyip soruyodu morelimi bozmuştu o aramdan eşlimle onn muhpetini yapodum kadına patldım sonracına pişman oldum sonra aradım düzelttm ortasmıı cnmm
edett edettt ben şeyda kendisi olrkk geldimmm...sen mutlu yitr kzucumm

sende topla cicim her ay biri için dua edodum..herkes için ama bu ay senle böcüme ağırlık vercemmmm cicim sende ii ol emiii

ah cnm benım ou-lur arada öle gerginlıkler ana kız arasında ama böe dönemde insan hassas oluyo hele o adeet oldum sözcunu guclu bi şekılde ifadeyle çıkarmakta cok zor kendın için de umut yoksa da olmadığ deyıp karşıdakını umutlandırak çok zor o yuzden bi sıkıntı dönemnd normal cnm

cnm suay diye bir arkdş vrdıya hamiş topiği açmıştı sanırım o rahtsız haber almak için ora geçtilerr

kızlar suay ın kanaması olmuş şukur kesede problem yokmuş bol bol dua edelım 10 gun raporluymuş

çokk gecmiş olsunn allahım korusun bebeşini ona bagışlasınn insallah bişiy olmass çok üzüldüm benn..

saooll canımm ben iyiym sükürr bende bu ayy çokk çalışacamm küre de baslıcam yarın bakalımm nasipp

oyy cnm benmm sen kendini sağlama al gerisini allha kalmış bir şey...alhh vakti gelnce ztn verck kuzum benmm..ama sen eşeği sağlam kazığa bağla sonra gerisi alhhın taktirine kalmış bir şeyy

kızlar suay ın kanaması olmuş şukur kesede problem yokmuş bol bol dua edelım 10 gun raporluymuş
ayy allh yardım etsin cnm ama 8 haftalığa kdr kanamalra normal diyor doktrlar kese varsa sorun yoktur..ama üzüldüm ne diimmm

ayy canım adet olsam bağıra bağıra sölicem ama yok almadım..olmadım her gn aryıp sorması sinirime dokunuyor innki yaa

sana son 2 gun kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…