Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahahhah harbi kurmacı kankasın

yavrum burda karadenizli usaklar cokya..ondan sanırım ilk trabzondan basladı
bırak nılın de şimdi prensıplerı vardır elif ve nil asla gecmışş opkumadan gelmez

hahahha senn gbi deil işte onlar...
sen ortaya pattanak düşüon snra ne olmus ne olmus dion

kuzxum ya bende su 15 gune kadar rahatım ay ruya görmekten adam akıllı uyku uyuyamıyodum sıkılmıştım ve ınanılmaz ağır bı uykum vardı ama kı şukur şimdfi
daha kalitelı uyuyorum oda neyse ama akşam pek uyuyamadım fatma yuzunden psıkolojımı bozdu

nill çicemm nasılsın neden böle kabus görüyorsun cnm yaaa...aaa dua sızda uyumuyorsun sen neden böle olo cnm yaa

Hee naptınız kız fatmayı.. Gecenin ikisinde üçünde fatma mı kovaladınız..

hahahhah harbi kurmacı kankasın

yavrum burda karadenizli usaklar cokya..ondan sanırım ilk trabzondan basladı

hahahha senn gbi deil işte onlar...
sen ortaya pattanak düşüon snra ne olmus ne olmus dion

amannnn cok merak ettımı yazdıklarından öğrenıyom sen canını sıkma

he ya bende kötü rüyalar görüorum..ölüler rüyamda

aaa kanka sen gece bana fatma var korkarım yazmıssın sabah gördüm msn acınca..
ee naaptın kocişimi bekledn?fatma gttimi?

aayy neyapayım donginin arada öle huyları tuttu..zorla beni de yatırdı

nill çicemm nasılsın neden böle kabus görüyorsun cnm yaaa...aaa dua sızda uyumuyorsun sen neden böle olo cnm yaa

Yavrucum duasız yatmam ama oluyor işte.. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu..
Şimdi bunda da başladı.. Allah biliyor işte neden olduğunu...

Sen niye böyle umutsuz konuşuyorsun hep bebeğim ya..
Bak kızıyorum sana ama hee..
Öyle deme.. Güzel olacak de..

Hee naptınız kız fatmayı.. Gecenin ikisinde üçünde fatma mı kovaladınız..

şahsen ben burdan cıkınca uyku bastırdı yarenın yatağında birlıkte yattık sonra eşim geldı ama yok bulamadı fatmayı artık ailemize ir kız cocuğu daha dahıl oldu fatmayı bağrımıza basmaya karar verdık

Anaaaa.. Kız fatma koloni haline gelmesin? İğğğğ..
Çok iğrenirim ben o hayvandan.. Öldürememde..

haha kac ayda ilk gördum şaştım kulkedısı gibi birden kayboldun ddemek hamılelıkt eoluyo ruya olayları fatma ailemızın 2.kızı oldu yok ortalarda eşim gelene kadar yarenın odada yattım

Kızlar benim şimdi kaçmam lazım..
Malum oğluşun yarın matematik sınavı var..
Gelebilirsem görüşürüz gene..
Ööptüm hepinizi..

haha kac ayda ilk gördum şaştım kulkedısı gibi birden kayboldun ddemek hamılelıkt eoluyo ruya olayları fatma ailemızın 2.kızı oldu yok ortalarda eşim gelene kadar yarenın odada yattım

hahah kıskanım..dedim ben neden olmuyorum hiç külkedisi..
ben ki...eksigim yok fazlam var

ama vallahi hemen de uyumusum ha..huysuz cocuklar gbi uykumyok die die sölenıodum...

ayyy cnm güzel olck tabi ben umutsuz değilimm cnmm...adet olrsam hemn çalışmalra başlıcaz oyzden böle oldum cnmm ne olsunn...ama yappck bişe yok çicemm

ayyy cnmmm benmm ben o hayvanı görmm ben çokk oynuyommm onla.alhh aftesnn...ayy parklerin süprgelklerrinden içeri grmştir cnmm

ay benımde aklım ermoyo nasıl gırdıkı ordN

ben yapcaktım gecen ay unuttum bu ay yapacam süt buharınıı ama karabiber neydii ben duymadım onu hiçç kanallar için mi odaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…