hahahhah harbi kurmacı kankasınhadı ya merak ettım neden acaba trabzon die gecn hafta önunden gectık diyorumı eşime ay sankı ben buranın sisteme guvenemem yenı ya sankı buraya hep artık eskı işe yaramaz ucakları verırler diyom nedense duygualrım öle dedı eşimde guluyo alışık benım kurmama adamcagız
bırak nılın de şimdi prensıplerı vardır elif ve nil asla gecmışş opkumadan gelmez
Ne kıskanıyon.. Sende oku.. Ben geçmişi okumadan birşeyleri kaçırıyorum hep.. Okumadan çıkmam abi..
Bu arada rüya falanda görmedim.. Kızım kabuslardan fırsat mı kalıyor.. Oğlumda da böyleydim..
Geceleri sürekli bağırarak uyanurdım.. Bunda da öyle.. Ağlaya ağlaya uyanıyorum..
Niye böyle oluyorki, anlamıyorum..
Sizle ilgili rüya görürsem söylerim, merak etmeyin.. Ama rüya işinide siparişe çevirdiniz ya..
Helal olsun size...
nill çicemm nasılsın neden böle kabus görüyorsun cnm yaaa...aaa dua sızda uyumuyorsun sen neden böle olo cnm yaa
Ne kıskanıyon.. Sende oku.. Ben geçmişi okumadan birşeyleri kaçırıyorum hep.. Okumadan çıkmam abi..
Bu arada rüya falanda görmedim.. Kızım kabuslardan fırsat mı kalıyor.. Oğlumda da böyleydim..
Geceleri sürekli bağırarak uyanurdım.. Bunda da öyle.. Ağlaya ağlaya uyanıyorum..
Niye böyle oluyorki, anlamıyorum..
Sizle ilgili rüya görürsem söylerim, merak etmeyin.. Ama rüya işinide siparişe çevirdiniz ya..
Helal olsun size...
kuzxum ya bende su 15 gune kadar rahatım ay ruya görmekten adam akıllı uyku uyuyamıyodum sıkılmıştım ve ınanılmaz ağır bı uykum vardı ama kı şukur şimdfi
daha kalitelı uyuyorum oda neyse ama akşam pek uyuyamadım fatma yuzunden psıkolojımı bozdu
hahahhah harbi kurmacı kankasın
yavrum burda karadenizli usaklar cokya..ondan sanırım ilk trabzondan basladı
hahahha senn gbi deil işte onlar...
sen ortaya pattanak düşüon snra ne olmus ne olmus dion
kuzxum ya bende su 15 gune kadar rahatım ay ruya görmekten adam akıllı uyku uyuyamıyodum sıkılmıştım ve ınanılmaz ağır bı uykum vardı ama kı şukur şimdfi
daha kalitelı uyuyorum oda neyse ama akşam pek uyuyamadım fatma yuzunden psıkolojımı bozdu
nill çicemm nasılsın neden böle kabus görüyorsun cnm yaaa...aaa dua sızda uyumuyorsun sen neden böle olo cnm yaa
Hee naptınız kız fatmayı.. Gecenin ikisinde üçünde fatma mı kovaladınız..
şahsen ben burdan cıkınca uyku bastırdı yarenın yatağında birlıkte yattık sonra eşim geldı ama yok bulamadı fatmayı artık ailemize ir kız cocuğu daha dahıl oldu fatmayı bağrımıza basmaya karar verdık
he ya bende kötü rüyalar görüorum..ölüler rüyamda
aaa kanka sen gece bana fatma var korkarım yazmıssın sabah gördüm msn acınca..
ee naaptın kocişimi bekledn?fatma gttimi?
aayy neyapayım donginin arada öle huyları tuttu..zorla beni de yatırdı
Anaaaa.. Kız fatma koloni haline gelmesin? İğğğğ..
Çok iğrenirim ben o hayvandan.. Öldürememde..
şahsen ben burdan cıkınca uyku bastırdı yarenın yatağında birlıkte yattık sonra eşim geldı ama yok bulamadı fatmayı artık ailemize ir kız cocuğu daha dahıl oldu fatmayı bağrımıza basmaya karar verdık
haha kac ayda ilk gördum şaştım kulkedısı gibi birden kayboldun ddemek hamılelıkt eoluyo ruya olayları fatma ailemızın 2.kızı oldu yok ortalarda eşim gelene kadar yarenın odada yattım
ayyy cnm güzel olck tabi ben umutsuz değilimm cnmm...adet olrsam hemn çalışmalra başlıcaz oyzden böle oldum cnmm ne olsunn...ama yappck bişe yok çicemmYavrucum duasız yatmam ama oluyor işte.. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu..
Şimdi bunda da başladı.. Allah biliyor işte neden olduğunu...
Sen niye böyle umutsuz konuşuyorsun hep bebeğim ya..
Bak kızıyorum sana ama hee..
Öyle deme.. Güzel olacak de..
bene seni öpüorum asskkıım:103:Kızlar benim şimdi kaçmam lazım..
Malum oğluşun yarın matematik sınavı var..
Gelebilirsem görüşürüz gene..
Ööptüm hepinizi..
ölee uykum varkı fatma yuzunden doğru bellı ukykuda gırmedı gözume
ayyy cnm güzel olck tabi ben umutsuz değilimm cnmm...adet olrsam hemn çalışmalra başlıcaz oyzden böle oldum cnmm ne olsunn...ama yappck bişe yok çicemm
ayyy cnmmm benmm ben o hayvanı görmm ben çokk oynuyommm onla.alhh aftesnn...ayy parklerin süprgelklerrinden içeri grmştir cnmm
ayyy cnm her zmn neden ypcksın saçmalama..süt buhrıını dene ben sana yazdım ya cnmm..onları yap karbiberi kürü dene allh şifa versin hee olmadımı br dahaki ay yine yap olckk inn bana ben sana diyom 2 ay içnde hamş kalcksınn
hoş geldn cnm iim sen nsılsın bakalım ben senn aşada durup kouşmamamna alıştır gerçi amaiyi akşamlar..ben geldim..
nasılsınız bakalım?
ay benımde aklım ermoyo nasıl gırdıkı ordN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?