Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hiiic buralardayim dolasiyorum

sen nerdesin???

bende tr ye gidiyoooooruuuuummmmm juuuupppppiiiiiiii

izin aldim ama sira bilet almaya geldi amaaaaa cook pahalli yaa tamda bayram zamani ya o yüzdeen
:120::120::120:

bende geziniyorum cnm ucankuş misalı oooo sevndıum regene ve sana turkıye yolu gözuktu he memleket ner kardeş

oyy cnm benmm sen kendini sağlama al gerisini allha kalmış bir şey...alhh vakti gelnce ztn verck kuzum benmm..ama sen eşeği sağlam kazığa bağla sonra gerisi alhhın taktirine kalmış bir şeyy

evet ben elimden geleni yapmak istiyorumm aslında tekrar kanal filimi cektirmek isitiyorum ama onuda istege göre cekmiyolar canım cekselerde parasıyla tabii napsamm bilemiyorum

slm ben daha yeniyim pek kullanmayı blmyorum sırf hamilelikle ilgili güzel paylaşımlar war diye üye oldum birde ilk hamileliğim biraz korkuyorum o yüzden burada yorumları felan okuyunca daha ii hissediyorum kendimi

slm ben daha yeniyim pek kullanmayı blmyorum sırf hamilelikle ilgili güzel paylaşımlar war diye üye oldum birde ilk hamileliğim biraz korkuyorum o yüzden burada yorumları felan okuyunca daha ii hissediyorum kendimi

a cnm benım hayırlı olsun rabbım kucagınada nasıp etsın nasıl gidiyo kese kalp atışı falan yolundamı herşey

hoşgeldin canım...
bende de var o korkular..
kalpatıslarını gördünüz mü?
kanka acaba nil ruya gördumu gelsede sorsak

geldikesin kabusu oldum beni gördü

nillllllllllllllllll nilllllllllllllllllllllllllllllım hoşgeldın cnm benım bende senı andım bianda acaba ruya gördumu dıe

henüz yok kuzum...önce trabzona basladı..
şimdi de bodrum antalya marmaris...

ama inanıorum bir gün Adana da olacak olacak

hadı ya merak ettım neden acaba trabzon die gecn hafta önunden gectık diyorumı eşime ay sankı ben buranın sisteme guvenemem yenı ya sankı buraya hep artık eskı işe yaramaz ucakları verırler diyom nedense duygualrım öle dedı eşimde guluyo alışık benım kurmama adamcagız

sana son 2 gun kuşum
neden 2 gn kzuzum ben anlmadım innkiii

sen nerdesin???

izin aldim ama sira bilet almaya geldi amaaaaa cook pahalli yaa tamda bayram zamani ya o yüzdeen
ayy cnm benmm ne güzell gel türkiyelereDD
eee bayram ne byarımı bana sakın ramazan deme daha vr rmazan bayramına
evet ben elimden geleni yapmak istiyorumm aslında tekrar kanal filimi cektirmek isitiyorum ama onuda istege göre cekmiyolar canım cekselerde parasıyla tabii napsamm bilemiyorum
ayyy cnm her zmn neden ypcksın saçmalama..süt buhrıını dene ben sana yazdım ya cnmm..onları yap karbiberi kürü dene allh şifa versin hee olmadımı br dahaki ay yine yap olckk inn bana ben sana diyom 2 ay içnde hamş kalcksınn

cnm ben 24 une kadar muddet verdım bi tarıhten suphelendım senden
heee adetlerının duzenınden bide ateş tablondan 24 undede olmazsan test

sana son 2 gun kuşum
neden 2 gn kzuzum ben anlmadım innkiii

sen nerdesin???

ayy cnm benmm ne güzell gel türkiyelereDD
eee bayram ne byarımı bana sakın ramazan deme daha vr rmazan bayramına
ayyy cnm her zmn neden ypcksın saçmalama..süt buhrıını dene ben sana yazdım ya cnmm..onları yap karbiberi kürü dene allh şifa versin hee olmadımı br dahaki ay yine yap olckk inn bana ben sana diyom 2 ay içnde hamş kalcksınn

cnm ben 24 une kadar muddet verdım bi tarıhten suphelendım senden
heee adetlerının duzenınden bide ateş tablondan 24 undede olmazsan test

ttalım benm her şey herksde işe yarr bende yarmz kuzum benmm..ateş tablos bile neoldunu şaşrdı in bana yaa..aşa düşse dicem adet olom ama benkii kaç gndür 36...bi bugn 36.2 çıkı...gecnlerdede öle oldu ama 36 aşa bi düşüremedim veledi...

geldikesin kabusu oldum beni gördü

kanka acaba nil ruya gördumu gelsede sorsak

bırak nılın de şimdi prensıplerı vardır elif ve nil asla gecmışş opkumadan gelmez

Ne kıskanıyon.. Sende oku.. Ben geçmişi okumadan birşeyleri kaçırıyorum hep.. Okumadan çıkmam abi..
Bu arada rüya falanda görmedim.. Kızım kabuslardan fırsat mı kalıyor.. Oğlumda da böyleydim..
Geceleri sürekli bağırarak uyanurdım.. Bunda da öyle.. Ağlaya ağlaya uyanıyorum..
Niye böyle oluyorki, anlamıyorum..
Sizle ilgili rüya görürsem söylerim, merak etmeyin.. Ama rüya işinide siparişe çevirdiniz ya..
Helal olsun size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…