nartanesı nerelerdesın sen
hiiic buralardayim dolasiyorum
sen nerdesin???
bende tr ye gidiyoooooruuuuummmmm juuuupppppiiiiiiii
izin aldim ama sira bilet almaya geldi amaaaaa cook pahalli yaa tamda bayram zamani ya o yüzdeen
:120::120::120:
meri meri keseli hatun
oyy cnm benmm sen kendini sağlama al gerisini allha kalmış bir şey...alhh vakti gelnce ztn verck kuzum benmm..ama sen eşeği sağlam kazığa bağla sonra gerisi alhhın taktirine kalmış bir şeyy
haydi suay ın topicine dedn gitti kızda..geri de gelmedi
hahahaha napıosun nartanem?
demek tr ye gelıosun ha..o da güzelmiş..
ay ben adana ya anneme gdemıorum kaç aydır..insanlar nerelerden gelıor maş.
cnm izmite acılan havalımanından adana ya sefer varmı
slm ben daha yeniyim pek kullanmayı blmyorum sırf hamilelikle ilgili güzel paylaşımlar war diye üye oldum birde ilk hamileliğim biraz korkuyorum o yüzden burada yorumları felan okuyunca daha ii hissediyorum kendimi
hoşgeldin canım...slm ben daha yeniyim pek kullanmayı blmyorum sırf hamilelikle ilgili güzel paylaşımlar war diye üye oldum birde ilk hamileliğim biraz korkuyorum o yüzden burada yorumları felan okuyunca daha ii hissediyorum kendimi
kanka acaba nil ruya gördumu gelsede sorsak
henüz yok kuzum...önce trabzona basladı..
şimdi de bodrum antalya marmaris...
ama inanıorum bir gün Adana da olacak olacak
neden 2 gn kzuzum ben anlmadım innkiiisana son 2 gun kuşum
ayy cnm benmm ne güzell gel türkiyelerehiiic buralardayim dolasiyorum
sen nerdesin???
izin aldim ama sira bilet almaya geldi amaaaaa cook pahalli yaa tamda bayram zamani ya o yüzdeen
ayyy cnm her zmn neden ypcksın saçmalama..süt buhrıını dene ben sana yazdım ya cnmm..onları yap karbiberi kürü dene allh şifa versin hee olmadımı br dahaki ay yine yap olckk inn bana ben sana diyom 2 ay içnde hamş kalcksınnevet ben elimden geleni yapmak istiyorumm aslında tekrar kanal filimi cektirmek isitiyorum ama onuda istege göre cekmiyolar canım cekselerde parasıyla tabii napsamm bilemiyorum
neden 2 gn kzuzum ben anlmadım innkiii
ayy cnm benmm ne güzell gel türkiyelereDD
eee bayram ne byarımı bana sakın ramazan deme daha vr rmazan bayramına
ayyy cnm her zmn neden ypcksın saçmalama..süt buhrıını dene ben sana yazdım ya cnmm..onları yap karbiberi kürü dene allh şifa versin hee olmadımı br dahaki ay yine yap olckk inn bana ben sana diyom 2 ay içnde hamş kalcksınn
neden 2 gn kzuzum ben anlmadım innkiiisana son 2 gun kuşum
ayy cnm benmm ne güzell gel türkiyelerehiiic buralardayim dolasiyorum
sen nerdesin???
ayyy cnm her zmn neden ypcksın saçmalama..süt buhrıını dene ben sana yazdım ya cnmm..onları yap karbiberi kürü dene allh şifa versin hee olmadımı br dahaki ay yine yap olckk inn bana ben sana diyom 2 ay içnde hamş kalcksınnevet ben elimden geleni yapmak istiyorumm aslında tekrar kanal filimi cektirmek isitiyorum ama onuda istege göre cekmiyolar canım cekselerde parasıyla tabii napsamm bilemiyorum
cnm ben 24 une kadar muddet verdım bi tarıhten suphelendım senden
heee adetlerının duzenınden bide ateş tablondan 24 undede olmazsan test
geldikesin kabusu oldum beni gördü
kanka acaba nil ruya gördumu gelsede sorsak
bırak nılın de şimdi prensıplerı vardır elif ve nil asla gecmışş opkumadan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?