Bazen kimseyi bulamıyorum yanımda olmalarına rağmen Bazende anlaşılmıyorum dinlemelerine rağmen En güzel dinleyen ferahlatan huzur veren emniyet veren cevap veren Allahh canım
ayy cnm ne güzl söyledin iştee ama öle bi an geloki inn içim darılıyor...benm bebeğimn olması çok zor...imkansız değil ama ona çok yakın ..o yüzden 1 kere oldu şimdide halen adet olamdımm için aklıma gelo onn verdiği bi gerginilkte vr o yüzden böle düşünyorum...rabbm ferhlığını verr inşllh
sanırım sen beni beğenmiyon
Allahın yanında hiç bişey zor değil güzelim Hem senin sadece pko sorunun yok mu Bir kere hamile kalman bile güzel
Allahın yanında hiç bişey zor değil güzelim Hem senin sadece pko sorunun yok mu Bir kere hamile kalman bile güzel
tabi cnmm orsı öle ...işte karmsarlığa düşüyorum adet olmadım için hep böle sirliym alınganım öle işte
ayy bende adet olmadım daha bugün test yaptım negati çıktı söktürücü de işe yaramadı bari adet olsaydık demi yaa
e güzlei o ztn gelsinn ohh göbek atcm artık heheheh
Sen soğanı yapıyon mu söyle bakiym Kız dene şunu bana dua edersinBende de pko vardı ameliyat sırasında temizlenmiş hamdolsun
yok cnm bi doktra gidim hamile kaldıktan sonra aşası ne durumda hiç bilmiyorum ben..bi bakm ne durumdalar başlıcm yine ztn
bence hemen git canım ya peki adet söktürücü bşeyler denedin mi
yok cnm beklom işte bu fata yada bi daki hafta doktra gtcem..kafama göre ilç kulnmk istemedim
zeytn yap sür cnmm ..ılıkken..içneden bir yumrta sarısı kır..sür ..sğuğa yakın suyla yıka ii gelr
ben bakıyorum int. netten söktürücü bitkiler bulayım Yaa bu aralar saclarımı det ediyorum cok inceldiler ya napsam ki
selaaaaaam yavrular nabersinizzzzz:)))
zeytn yap sür cnmm ..ılıkken..içneden bir yumrta sarısı kır..sür ..sğuğa yakın suyla yıka ii gelr
hoşgeldin canım iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?