Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Bazen kimseyi bulamıyorum yanımda olmalarına rağmen Bazende anlaşılmıyorum dinlemelerine rağmen En güzel dinleyen ferahlatan huzur veren emniyet veren cevap veren Allahh canım

ayy cnm ne güzl söyledin iştee ama öle bi an geloki inn içim darılıyor...benm bebeğimn olması çok zor...imkansız değil ama ona çok yakın ..o yüzden 1 kere oldu şimdide halen adet olamdımm için aklıma gelo onn verdiği bi gerginilkte vr o yüzden böle düşünyorum...rabbm ferhlığını verr inşllh

Allahın yanında hiç bişey zor değil güzelim Hem senin sadece pko sorunun yok mu Bir kere hamile kalman bile güzel

Allahın yanında hiç bişey zor değil güzelim Hem senin sadece pko sorunun yok mu Bir kere hamile kalman bile güzel

ayy bende adet olmadım daha bugün test yaptım negati çıktı söktürücü de işe yaramadı bari adet olsaydık demi yaa

Sen soğanı yapıyon mu söyle bakiym Kız dene şunu bana dua edersinBende de pko vardı ameliyat sırasında temizlenmiş hamdolsun

yok cnm bi doktra gidim hamile kaldıktan sonra aşası ne durumda hiç bilmiyorum ben..bi bakm ne durumdalar başlıcm yine ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…