Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam canımm hoş geldin iyiyim bende saol sen nasılsınn
ben onu hiç duymadım canımm ya bozma marolini onun için b, tedavi uygulamadımı canım

hşb bidenem..allah iyilik versin inş. her daim...yok cnm önceden de vardı ama bu defa yoğun olunca bu şekılde konustu...eger adet olmazsan gel
12 haziranda bende 14 üne aldım..adet olsamda olmasamda gıdıcem düzgünce konuscam doktorla...tedavıyı anca o zaman uygularrrrrrr

ii akşamlarrrrrrr nasılsınz bakım nasıl gidiyor fazla gelemeiyorum bura kusura bakmayın kızmayın genelde aralık annelerinde yazısıyorum

ii akşamlar hamiş :))iyi işte siz doğurcanız diye bizde ne zaman bebiş gelcek diye bakıyoz..rabbim hayırlıısyla size doğum yapmayı...bizede hayırlıısıyla bebişimizin olmasını nasippp etsinnnn

ii akşamlarrrrrrr nasılsınz bakım nasıl gidiyor fazla gelemeiyorum bura kusura bakmayın kızmayın genelde aralık annelerinde yazısıyorum
iyidir esmacımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlik
olsun zati herkes bi yerlerdee arada bi gel unutma bizii

evet canım başla bakılım bi tedaviye ne olcaksa olsunn insallah tedaviye gerek kalmas da hamiş olursun bu ay

ii akşamlar hamiş :))iyi işte siz doğurcanız diye bizde ne zaman bebiş gelcek diye bakıyoz..rabbim hayırlıısyla size doğum yapmayı...bizede hayırlıısıyla bebişimizin olmasını nasippp etsinnnn

herseyin var vakti zamanı mübarek 3ayları vesile edep dua etmek gerek bende size dua ediyorum tez zamanda gelsin
kızlar bide göbeklendim anlatamam gülmekten ölürsünz

aa cnm ilk defa böle bişey duydumm..e nasıl bişe buu...ağneyle fln çekiliyormuş mu pek???ee o sıvı hep öle durckkk
ayy kızmm cnm neden kızlımm ama arlıktakilerle koşurken azcıkta bura laf at bak ben şuanda hem diyet tipine hem de bura yazomcnmm..sende yazz cnmm...
iyi tatlım sen napıyon bakım bebiş nasıl cinsiyet ne zaman bellı olcak
sen napon kız hem girn hem çıkon ne iş...yaren napo uyudumu

unuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorum

aa hadı bakalım ya inşallla öle cıkar tatlım ya bizim dr gecen ay tahmın etttı eme kesınleşmeden sölemem dedı dun emın oldu öle söledı

sana ne dedi cinsiyetine

inş.. cnm
gün doğmadan neler doğar...
bi kere daha gitmiştım doktora kadın doğumcuya
oda aynısını sölemıstı...
amelıyatla sıvı alıp ne oldugunu ögrenceklerdii
acildeki doktor zaten dünya haritası gibisin
dedi sınırlerımı bozdu bende kaçtım ordan
onu sölemesının sebebi de ıkı kere amelıyat olmam mal doktor

unuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorum

aa hadı bakalım ya inşallla öle cıkar tatlım ya bizim dr gecen ay tahmın etttı eme kesınleşmeden sölemem dedı dun emın oldu öle söledı

sana ne dedi cinsiyetine

yok iğne felan demedi doktorum
eger gitmezse antibiyotik tedavisi dedi ama bilemedim simdi
ne olur ne olmaz:26:
uffffffffff

haha öle takılıyom işte uzum sen naııyon y ayaren odasında tv bakarken uyumuş kıkyama
iyi geceler bile diyemedık birbırımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…