selam canımm hoş geldin iyiyim bende saol sen nasılsınn
ben onu hiç duymadım canımm ya bozma marolini onun için b, tedavi uygulamadımı canım
ii akşamlarrrrrrr nasılsınz bakım nasıl gidiyor fazla gelemeiyorum bura kusura bakmayın kızmayın genelde aralık annelerinde yazısıyorum
iyi tatlım sen napıyon bakım bebiş nasıl cinsiyet ne zaman bellı olcak
Yine ben.yarencim hayırlı bi evlat olur inşallah kutluyorum lamiacım sana da selamlar
iyi tatlım sen napıyon bakım bebiş nasıl cinsiyet ne zaman bellı olcak
canım kıza benziyor dedi bugun doktor ama net deil benziyo sadece
iyidir esmacımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlikii akşamlarrrrrrr nasılsınz bakım nasıl gidiyor fazla gelemeiyorum bura kusura bakmayın kızmayın genelde aralık annelerinde yazısıyorum
hşb bidenem..allah iyilik versin inş. her daim...yok cnm önceden de vardı ama bu defa yoğun olunca bu şekılde konustu...eger adet olmazsan gel
12 haziranda bende 14 üne aldım..adet olsamda olmasamda gıdıcem düzgünce konuscam doktorla...tedavıyı anca o zaman uygularrrrrrr
ii akşamlar hamiş :))iyi işte siz doğurcanız diye bizde ne zaman bebiş gelcek diye bakıyoz..rabbim hayırlıısyla size doğum yapmayı...bizede hayırlıısıyla bebişimizin olmasını nasippp etsinnnn
yarenimmm cinsiyetı ögrenmısın..erkekmiş...rabbim sağlıklı bir sekılde kucagınıza almayı nasip etsinnnnnnn
aa cnm ilk defa böle bişey duydumm..e nasıl bişe buu...ağneyle fln çekiliyormuş mu pek???ee o sıvı hep öle durckkkiidir bebm nasıl oluyum..bugun dr a gittim..çatlatma iğnesi vurdu..bide rahmin gayet ii ama alt tarafında sıvı var dedi bu da gebeliğe engel olabılır..sperm gecısını saglayamaya bilir dedi..moralim bozuldu biraz...sizede diyen oldumu rahmin alt tarafında sıvı birikmesi gibi bısey duydunuz mu?...
ayy kızmm cnm neden kızlımm ama arlıktakilerle koşurken azcıkta bura laf at bak ben şuanda hem diyet tipine hem de bura yazomcnmm..sende yazz cnmm...ii akşamlarrrrrrr nasılsınz bakım nasıl gidiyor fazla gelemeiyorum bura kusura bakmayın kızmayın genelde aralık annelerinde yazısıyorum
sen napon kız hem girn hem çıkon ne iş...yaren napo uyudumuiyi tatlım sen napıyon bakım bebiş nasıl cinsiyet ne zaman bellı olcak
unuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorumiyidir esmacımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlik
olsun zati herkes bi yerlerdee arada bi gel unutma bizii
evet canım başla bakılım bi tedaviye ne olcaksa olsunn insallah tedaviye gerek kalmas da hamiş olursun bu ay
aa hadı bakalım ya inşallla öle cıkar tatlım ya bizim dr gecen ay tahmın etttı eme kesınleşmeden sölemem dedı dun emın oldu öle söledı
iyidir esmacımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlik
evet canım başla bakılım bi tedaviye ne olcaksa olsunn insallah tedaviye gerek kalmas da hamiş olursun bu ay
unuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorumiyidir esmacımm sen nasılsınn nasıl gidiyo hamişlik
aa hadı bakalım ya inşallla öle cıkar tatlım ya bizim dr gecen ay tahmın etttı eme kesınleşmeden sölemem dedı dun emın oldu öle söledı
aa cnm ilk defa böle bişey duydumm..e nasıl bişe buu...ağneyle fln çekiliyormuş mu pek???ee o sıvı hep öle durckkk
ayy kızmm cnm neden kızlımm ama arlıktakilerle koşurken azcıkta bura laf at bak ben şuanda hem diyet tipine hem de bura yazomcnmm..sende yazz cnmm...
sen napon kız hem girn hem çıkon ne iş...yaren napo uyudumu
aa cnm ilk defa böle bişey duydumm..e nasıl bişe buu...ağneyle fln çekiliyormuş mu pek???ee o sıvı hep öle durckkk
ayy kızmm cnm neden kızlımm ama arlıktakilerle koşurken azcıkta bura laf at bak ben şuanda hem diyet tipine hem de bura yazomcnmm..sende yazz cnmm...
sen napon kız hem girn hem çıkon ne iş...yaren napo uyudumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?