Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yok iğne felan demedi doktorum
eger gitmezse antibiyotik tedavisi dedi ama bilemedim simdi
ne olur ne olmaz:26:
uffffffffff
ayy cnm benm üzlme dicem ama üzülceksin..valla br bilgim olsa hemn paylaşımm cnmm yaaaa...ama yok işte bilgim olsa istersen arştırım googldenn birz ne dersin cnmm
haha öle takılıyom işte uzum sen naııyon y ayaren odasında tv bakarken uyumuş kıkyama
iyi geceler bile diyemedık birbırımıze

ayy kuzummmm benmmm yaaaa kıymam ben ona....yavrum benm yaaa...

bak kuzum ama bende biraz
baktım...farklı şeyler yazıyo...
bi bak bakalım belki bulurusun

unuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorum
evetttt canımm öle oluyooo

o nedemen öle yaa ben anlamadım dünya haritası derken

evet cnm çiğnenerek yiceksin cnmmm

ayy inşllh
benmde hamilyekn bölydmm inşallh gbesindirr

şaka yapom kızzzz
amin inşllhhh ..sana bi sır vermm mi
gcee zeynep ahmlee...(bence)

ne bilim içime öle doğuyoo.belrtilerde öle sanki inşllhh adet olmazda gebe olurr

nasıl yani bence ne demek nerden anladın

canım benimm, inşallah içine doğan his doğru olur..:26:
dualarınızı esirgemeyin benden lütfen..

aranızda klomen kullanan var mı arkadaşlar bana bu ay doktor klomen verdi ama bu ay başka bi doktora gittimben tüp bebek doktoru yumurta takibi yapacağını söyledi gerekolursa iğne vercemdedi ilaç pazartesi biter salısabah geldedi bana ama çıkışta 150 tl istediler aynıhastanede başka doktorlar ek ücret almadan yapıyolarbu işi klomeni başladım ama doktora gitmeyi düşünmüyorum kist olur felan diye yazılar okudum ne yapacağımı bilemedim iğne olmak ve doktor kontrolü şartmı zarar olurmu bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim

cnm klomen kullandığın zaman mecbur değilsin iğne vurduymaya o sadece zamanlı ılışkı acısından kıst olabiliyo ama adetle atılan kıst yanı gelışememış yumurtalar kıste dönuşuyo bence ek ucret almayan bi yerdede yumurta takıbı yaptır tatlım pekala prolaktın ne durumda

canım benimm, inşallah içine doğan his doğru olur..:26:
dualarınızı esirgemeyin benden lütfen..
cnmm hep dua edyorum sizin işin artık işimiz duaya kalmışş..şimdi en çok senn için edm ben

selam kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım
iiyz cnm sen nasılsınn
bende çok aradım ama yok ne yapalım elbet çaresı vardır..dr la detaylı konustugum zaman gelir sölerim bbeebemm

bencede kafayı takma ama tatlım tamm mı doktrla ayrıntılı koşmadan bişe düşnme

bebem ben 4 aydır klomen + çatlatma iğnesi vurunyorum..doktor takibinde...doktor gerek görmeden iğne vermez zaten sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…