unuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorum
sana ne dedi cinsiyetine
ayy cnm benm üzlme dicem ama üzülceksin..valla br bilgim olsa hemn paylaşımm cnmm yaaaa...ama yok işte bilgim olsa istersen arştırım googldenn birz ne dersin cnmmyok iğne felan demedi doktorum
eger gitmezse antibiyotik tedavisi dedi ama bilemedim simdi
ne olur ne olmaz:26:
uffffffffff
haha öle takılıyom işte uzum sen naııyon y ayaren odasında tv bakarken uyumuş kıkyama
iyi geceler bile diyemedık birbırımıze
cnm erkek dedı yanılma yuzde varmı dedık yok dedı 6 kere gösterdı pozisyon çok ıyı dedı
ayy cnm benm üzlme dicem ama üzülceksin..valla br bilgim olsa hemn paylaşımm cnmm yaaaa...ama yok işte bilgim olsa istersen arştırım googldenn birz ne dersin cnmm
ayy kuzummmm benmmm yaaaa kıymam ben ona....yavrum benm yaaa...
ayy ben onn poziyonunu yerimm ben yaaaacnm erkek dedı yanılma yuzde varmı dedık yok dedı 6 kere gösterdı pozisyon çok ıyı dedı
bak kuzum ama bende biraz
baktım...farklı şeyler yazıyo...
bi bak bakalım belki bulurusun
ayy ben onn poziyonunu yerimm ben yaaaa
tamm cnm bakalım rahim alt tabakada dimi su
evetttt canımm öle oluyooounuturmuyum sizleri yhaaa geliyorum bakıyorum buraya bazan kimsecikler olmuyo gidiyorum
inş.. cnm
gün doğmadan neler doğar...
bi kere daha gitmiştım doktora kadın doğumcuya
oda aynısını sölemıstı...
amelıyatla sıvı alıp ne oldugunu ögrenceklerdii
acildeki doktor zaten dünya haritası gibisin
dedi sınırlerımı bozdu bende kaçtım ordan
onu sölemesının sebebi de ıkı kere amelıyat olmam maldoktor
evetttt canımm öle oluyooo
o nedemen öle yaa ben anlamadım dünya haritası derken
amelyat oldum ya yerleri belli ona dedi yani çizik her yerin
bitane daha olsun farketmez anlamındaaa
aha catlakmı azcık o doktor nasıl konuşmus öle sinirr
evet cnm biraz ölede ondan sinirime ameliyat felan olmadım...:18:
evet cnm çiğnenerek yiceksin cnmmm
ayy inşllh
benmde hamilyekn bölydmm inşallh gbesindirr
şaka yapom kızzzz
amin inşllhhh ..sana bi sır vermm mi
gcee zeynep ahmlee...(bence)
ne bilim içime öle doğuyoo.belrtilerde öle sanki inşllhh adet olmazda gebe olurr
nasıl yani bence ne demek nerden anladın
ayy bulamdımm cnm innkiii
selam kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım
aranızda klomen kullanan var mı arkadaşlar bana bu ay doktor klomen verdi ama bu ay başka bi doktora gittimben tüp bebek doktoru yumurta takibi yapacağını söyledi gerekolursa iğne vercemdedi ilaç pazartesi biter salısabah geldedi bana ama çıkışta 150 tl istediler aynıhastanede başka doktorlar ek ücret almadan yapıyolarbu işi klomeni başladım ama doktora gitmeyi düşünmüyorum kist olur felan diye yazılar okudum ne yapacağımı bilemedim iğne olmak ve doktor kontrolü şartmı zarar olurmu bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
cnmm hep dua edyorum sizin işin artık işimiz duaya kalmışş..şimdi en çok senn için edm bencanım benimm, inşallah içine doğan his doğru olur..:26:
dualarınızı esirgemeyin benden lütfen..
iiyz cnm sen nasılsınnselam kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım
bende çok aradım ama yok ne yapalım elbet çaresı vardır..dr la detaylı konustugum zaman gelir sölerim bbeebemm
aranızda klomen kullanan var mı arkadaşlar bana bu ay doktor klomen verdi ama bu ay başka bi doktora gittimben tüp bebek doktoru yumurta takibi yapacağını söyledi gerekolursa iğne vercemdedi ilaç pazartesi biter salısabah geldedi bana ama çıkışta 150 tl istediler aynıhastanede başka doktorlar ek ücret almadan yapıyolarbu işi klomeni başladım ama doktora gitmeyi düşünmüyorum kist olur felan diye yazılar okudum ne yapacağımı bilemedim iğne olmak ve doktor kontrolü şartmı zarar olurmu bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?