cnmm hep dua edyorum sizin işin artık işimiz duaya kalmışş..şimdi en çok senn için edm ben
iiyz cnm sen nasılsınn
bencede kafayı takma ama tatlım tamm mı doktrla ayrıntılı koşmadan bişe düşnme
cnm klomen kullandığın zaman mecbur değilsin iğne vurduymaya o sadece zamanlı ılışkı acısından kıst olabiliyo ama adetle atılan kıst yanı gelışememış yumurtalar kıste dönuşuyo bence ek ucret almayan bi yerdede yumurta takıbı yaptır tatlım pekala prolaktın ne durumda
prolaktinim iyiçıktı 6,98 ben kendi kendime içmeye karar vermiştim doktora gitmeden bu ay belkide normal bi doktora giderim bilmiyorum
aranızda klomen kullanan var mı arkadaşlar bana bu ay doktor klomen verdi ama bu ay başka bi doktora gittimben tüp bebek doktoru yumurta takibi yapacağını söyledi gerekolursa iğne vercemdedi ilaç pazartesi biter salısabah geldedi bana ama çıkışta 150 tl istediler aynıhastanede başka doktorlar ek ücret almadan yapıyolarbu işi klomeni başladım ama doktora gitmeyi düşünmüyorum kist olur felan diye yazılar okudum ne yapacağımı bilemedim iğne olmak ve doktor kontrolü şartmı zarar olurmu bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim
cnm ben klomen kullndımm ...ilk önce günde 1 tane sonra abah akşam 1 tane sonra sabh öğeln akşm en sonra sabah akşam 2 tane ama bende işe yaramdı onn arıdna iğneye geçtik menegon diye iğne ardından çatlama iğnesi oldumm...herkese te aynı reaksiyonu göstermiyor...bende işe yamıştı dedm gbi...aama doktorun verdi ilçta kist olmaz cnmm..senn yumurtlarında soun vrmıydı ilk önce bunu sorim..eğr yumurtalıklrında sorun vrsa o ilc sadece yumurtalıklrını gelştirr..fazla uyrrsa kist oluşur cnmm benmm..bende serphone çok uyrmıştı yumurtalıklrımı ozamn kist olmuştu ama sonradan geçmşti cnmm...
prolaktinim iyiçıktı 6,98 ben kendi kendime içmeye karar vermiştim doktora gitmeden bu ay belkide normal bi doktora giderim bilmiyorum
cnmm hep dua edyorum sizin işin artık işimiz duaya kalmışş..şimdi en çok senn için edm ben
iiyz cnm sen nasılsınn
bencede kafayı takma ama tatlım tamm mı doktrla ayrıntılı koşmadan bişe düşnme
hatta bu arada cnmm benm bir arkdşıma vermişti 3 ay kulln bu ilcı.adetnn 5. gnnde kulln 5 gn kulln demşti
bence dert etme ama yumrtlık konusunda sen biliyorsun izlmek daha ii olur
neyse kızlar ben çıkıyorum benm keyfm kaçtıı..
görüşürzz neslimm sen kafana takma kuzummm
seççil sende klomeni kull bişe olmaz cnmm ama o ilcı kulnndıktan sonra 1 haftadan sonra ilkşiyi ihml etmynn
allh herkesin kabin egöre versinnnnn
dualrım sizlerler görüşürzz songüllmm
zeynepimm
kader görüşürz cnmm
umudum görüşürzz
seççil sende klomeni kull bişe olmaz cnmm ama o ilcı kulnndıktan sonra 1 haftadan sonra ilkşiyi ihml etmynn
zeynepimm
kader görüşürz cnmm
umudum görüşürzz
zeynepimm
kader görüşürz cnmm
umudum görüşürzz
aminn cnmm aminn allh dualrımız kabul etsnn...allh yüzümüze gülsün bizede o kutsal yüce olan anneliği tattrsınn inşllhhBitanem saol ALLAH razı olsun..:26:
Bende her zaman dualarımda sizlerinde unutmuyorum..özellikle dün gece çok yaptım..umarım kabul olur dualarımız..:26::26::26:
evet canım sağol kontrolde olması daha iyi tabe
Görüşürzz neslimm sen kafana takma kuzummm
zeynepimm
kader görüşürz cnmm
umudum görüşürzz
can sıkıntısı cnm bakınıyom oyle
sesiniz soluğunuz cıkmıyo ne edıyosunuz yaw:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?