Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

prolaktinim iyiçıktı 6,98 ben kendi kendime içmeye karar vermiştim doktora gitmeden bu ay belkide normal bi doktora giderim bilmiyorum

cnm ben klomen kullndımm ...ilk önce günde 1 tane sonra abah akşam 1 tane sonra sabh öğeln akşm en sonra sabah akşam 2 tane ama bende işe yaramdı onn arıdna iğneye geçtik menegon diye iğne ardından çatlama iğnesi oldumm...herkese te aynı reaksiyonu göstermiyor...bende işe yamıştı dedm gbi...aama doktorun verdi ilçta kist olmaz cnmm..senn yumurtlarında soun vrmıydı ilk önce bunu sorim..eğr yumurtalıklrında sorun vrsa o ilc sadece yumurtalıklrını gelştirr..fazla uyrrsa kist oluşur cnmm benmm..bende serphone çok uyrmıştı yumurtalıklrımı ozamn kist olmuştu ama sonradan geçmşti cnmm...

benim hiç sorunum yok canım şu anda prolaktinde normal çok şükür

prolaktinim iyiçıktı 6,98 ben kendi kendime içmeye karar vermiştim doktora gitmeden bu ay belkide normal bi doktora giderim bilmiyorum

hatta bu arada cnmm benm bir arkdşıma vermişti 3 ay kulln bu ilcı.adetnn 5. gnnde kulln 5 gn kulln demşti
bence dert etme ama yumrtlık konusunda sen biliyorsun izlmek daha ii olur

Bitanem saol ALLAH razı olsun..:26:
Bende her zaman dualarımda sizlerinde unutmuyorum..özellikle dün gece çok yaptım..umarım kabul olur dualarımız..:26::26::26:

neyse kızlar ben çıkıyorum benm keyfm kaçtıı..
görüşürzz neslimm sen kafana takma kuzummm
seççil sende klomeni kull bişe olmaz cnmm ama o ilcı kulnndıktan sonra 1 haftadan sonra ilkşiyi ihml etmynn
allh herkesin kabin egöre versinnnnn
dualrım sizlerler görüşürzz songüllmm
zeynepimm
kader görüşürz cnmm
umudum görüşürzz

tmm bebem kendıne ıı bak allaha emanet ol sıkma cannnnnınıda hiç bişeye

iyi geceler canımmm..
öpüyorum çok..

nolduki canım niye keyfin kaçtı üzmekendini dikkat et tamam canım allaha emanet ol

Bitanem saol ALLAH razı olsun..:26:
Bende her zaman dualarımda sizlerinde unutmuyorum..özellikle dün gece çok yaptım..umarım kabul olur dualarımız..:26::26::26:
aminn cnmm aminn allh dualrımız kabul etsnn...allh yüzümüze gülsün bizede o kutsal yüce olan anneliği tattrsınn inşllhh
evet canım sağol kontrolde olması daha iyi tabe

tabi cnm daha ii..en azındanyumurtalıklrınn ilca ne kdr reaksiyon gösterdini görülür

grusuruz cnm allah rahatlık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…