eccük konusalım cnm tanısmısmıydık ben nesli 25 yaş.5 sene bitiyo evleneli
hiçbir sorun olmamasına ragmen hamiş kalamıyorum..ya sen?
eccük konusalım cnm tanısmısmıydık ben nesli 25 yaş.5 sene bitiyo evleneli
hiçbir sorun olmamasına ragmen hamiş kalamıyorum..ya sen?
ay ne guzel inşallah bylelıkle bıde bebişin olr.merhaba hanımlar... Sonunda bir fırsat ugrayabildim... Kullandigim primolut hapı bitti... Ayın 23 ünde adet oldum... Yarın kan tahlili randevum var... Hormonlarima baktiracagim inşallah... Yani benim sat değişti...
şu hale bak... 3 aydır düzgün adet goremez iken 10 gün kullandigim hap şakirşakir açtı kanalları allahın izni ile...
ben kader cnm 30 yasındayım 1kızım var ftodakı ılk esımden ıkıncı esımle ynıyım 1 sene oldu hayırllısı cnm
Merhaba hanımlar... Sonunda bir fırsat ugrayabildim... kullandigim primolut hapı bitti... ayın 23 ünde adet oldum... yarın kan tahlili randevum var... hormonlarima baktiracagim inşallah... yani benim sat değişti...
Şu hale bak... 3 aydır düzgün adet goremez iken 10 gün kullandigim hap şakirşakir açtı kanalları allahın izni ile...
ay ne guzel inşallah bylelıkle bıde bebişin olr.
memnun oludm cnm ...bebek felan ıstıyon mu ......yoksa oluruna mı bırakmaya karar verdin
ıstıyorum cnm bıde malum yasım var ama bı sorunum var sıgara kullanıyo bn ve esım belkı ondan dolayıda dıyorum oyuzden bu ay tedavıye baslıcam 3 aylık desteksız bırakamıyom cunku nıradem zayıf korunmak grekıyomuş bu korunacam işte baklım
ne güzel cnm düzene giriyo.inş. Ardından bebiş...
sende denesene cnm corek otu bak merı ve elıf denemışler ve o ay hmiş kalmışlar berrınde yapıo bnde dusunuyodum
ne güzel cnm düzene giriyo.inş. ardından bebiş...
Ayy neslim inşallah... sen çok iyi anlarsın neler hissettiğimi... 2 yıl oldu bu güzel haberi bekliyoruz biz... rabbim fazla bekletmesin inşallah
denedım cnm ıkı ay bu ayda denedım(maleseff yok hayırlısı artık ne edek
Evet yaa söylemeyi atladım sanırım... bugün çörek otu kurune başladım... bekle ve gör politikası sıradaki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?