Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Merhaba hanımlar... Sonunda bir fırsat ugrayabildim... kullandigim primolut hapı bitti... ayın 23 ünde adet oldum... yarın kan tahlili randevum var... hormonlarima baktiracagim inşallah... yani benim sat değişti...
Şu hale bak... 3 aydır düzgün adet goremez iken 10 gün kullandigim hap şakirşakir açtı kanalları allahın izni ile...

eccük konusalım cnm tanısmısmıydık ben nesli 25 yaş.5 sene bitiyo evleneli
hiçbir sorun olmamasına ragmen hamiş kalamıyorum..ya sen?

kucuk yasta evlenmışsın hoş bnde 17 ynı grmıştım 18 anne oldum 19 ayrıldım cok hızlıymışım bee10sene bekar gezdım şimcik koçişimı buldum

ay ne guzel inşallah bylelıkle bıde bebişin olr.

ne güzel cnm düzene giriyo.inş. ardından bebiş...

memnun oludm cnm ...bebek felan ıstıyon mu ......yoksa oluruna mı bırakmaya karar verdin

ıstıyorum cnm bıde malum yasım var ama bı sorunum var sıgara kullanıyo bn ve esım belkı ondan dolayıda dıyorum oyuzden bu ay tedavıye baslıcam 3 aylık desteksız bırakamıyom cunku nıradem zayıf korunmak grekıyomuş bu korunacam işte baklım

hayırlısı inş. cnm iradene sahip çıkabılsen bırakırsın daa desteklıde olsa bırak ....o zaman hayırlısıyla bı bebiş olur:)

Ayy neslim inşallah... sen çok iyi anlarsın neler hissettiğimi... 2 yıl oldu bu güzel haberi bekliyoruz biz... rabbim fazla bekletmesin inşallah

inş. cnm damdan düşenın halini damdan düşen anlar..hepımız bu yolun yolcusuyuz...
elbet olucak ..rabbimin izniyle
sabırla beklemek..dua etmek
herseyin ilacı..
biz ne kadar düşünürsek düşünelim..
olmuyo olmuyo....

Evet yaa söylemeyi atladım sanırım... bugün çörek otu kurune başladım... bekle ve gör politikası sıradaki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…