allaha şükürrr yokk bazen oluyor iştee böylee daralıyorum ev üzerime geliyor sanki çıkış yolu bulamıyorum dışarı çıkmak istemi,yorummm galiba yine depresyona giriyorummmm
anlatsana biraz kendini kac yasıdasın evli misin çocuk var mı
28 yaşındayım 4 yıl olacak bu yaz çocuğum yokkk kimsenin mutluluğuyla mutsuz olmak istemiyorum ama etrafımda benden sonra evlenen bütün kuzenleriimin çocukları oldu ve bir hafta öncede 7 yıl öncd evlenen teyzemin çocuğu oldu tüp bebek yap. 10 gün önce kuzenim doğum yaptı sanki ben oralarada kendimi hep yalnız bna acıyorlar öle bakıyıorlar gibi hissediyorummm allah herkese istediğini istediği zaman veriri biliyorum şükürler olsun galimize yüce yaradanım bunu istediği zaman veriri herkese o ol der olu veriri herşey geçen gün de dayım demiş teyzelerime işte gezeceğine çocuk yapsın şimdi biz bi araya geldik mi ben hep bunları düşünüyorum onlarla birlikte olmak istemiyorumm ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte sanki bana öyle geliyor vs bir sürü buna benzer şeyler
Benimde eşim çok seviyor cocukları Ve ben onu görmeye dayanamıyorum yarında böyle bir tabloyla karşılaşıcam peki problem ne canım
ben bunların yanın da kendimi yetrsiz hissediyorumm
yaratmak bizim elimizde değil ki çözümü bizde olsun gebe kalamamandaki sorun nedr
haşa öyle bişey demedimm sorun yok dr söylemesine göre ama tüp bebek öneriyorlar
S.A hayırlı günler arkadaşlarımm
yoo bende söyleminden böyle bişey çıkarmadım sorun yoksa işi maddiyata cevirmek istiyolar galiba başka dr lara da görünseydin tedavi felan görmüyor musun adetlerin düzenli mi canım
2 sayfa ötede yelda cabuk gel demiştim tevafuk işte Hoşgeldin aleykümselam
adetlerim normal çatlatma ve iğne tedavisi gördüm olmadı aşılama gerek duymadılar
tevafuk olmuş canımmm işte geldim burdayım geçmişi okumadımm görmedimm canım :))) napıosunnn bakalımm
çok şükür peki rahim filmi çektirdin mi sorun sende değilse bide eşin görünseydi
çektirdim normal eşimde bi sorun yok allaha şükür allah büyüktür diyoruz
hamdolsun iyiyim arkadaşla dertleşiyoruz sen nasılsın hafta sonu evdesin galiba
bak gördün mü çok şükür bi problem yok sen elinden geleni yapmışsın gönül huzuruyla Allaha bırak gerisini milletin dediği de senin canını sıkmasın
evet canım şükürler olsun çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?