Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
allaha şükürrr yokk bazen oluyor iştee böylee daralıyorum ev üzerime geliyor sanki çıkış yolu bulamıyorum dışarı çıkmak istemi,yorummm galiba yine depresyona giriyorummmm

anlatsana biraz kendini kac yasıdasın evli misin çocuk var mı

anlatsana biraz kendini kac yasıdasın evli misin çocuk var mı

28 yaşındayım 4 yıl olacak bu yaz çocuğum yokkk kimsenin mutluluğuyla mutsuz olmak istemiyorum ama etrafımda benden sonra evlenen bütün kuzenleriimin çocukları oldu ve bir hafta öncede 7 yıl öncd evlenen teyzemin çocuğu oldu tüp bebek yap. 10 gün önce kuzenim doğum yaptı sanki ben oralarada kendimi hep yalnız bna acıyorlar öle bakıyıorlar gibi hissediyorummm allah herkese istediğini istediği zaman veriri biliyorum şükürler olsun galimize yüce yaradanım bunu istediği zaman veriri herkese o ol der olu veriri herşey geçen gün de dayım demiş teyzelerime işte gezeceğine çocuk yapsın şimdi biz bi araya geldik mi ben hep bunları düşünüyorum onlarla birlikte olmak istemiyorumm ben mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte sanki bana öyle geliyor vs bir sürü buna benzer şeyler

Benimde eşim çok seviyor cocukları Ve ben onu görmeye dayanamıyorum yarında böyle bir tabloyla karşılaşıcam peki problem ne canım

haşa öyle bişey demedimm sorun yok dr söylemesine göre ama tüp bebek öneriyorlar

yoo bende söyleminden böyle bişey çıkarmadım sorun yoksa işi maddiyata cevirmek istiyolar galiba başka dr lara da görünseydin tedavi felan görmüyor musun adetlerin düzenli mi canım

yoo bende söyleminden böyle bişey çıkarmadım sorun yoksa işi maddiyata cevirmek istiyolar galiba başka dr lara da görünseydin tedavi felan görmüyor musun adetlerin düzenli mi canım

adetlerim normal çatlatma ve iğne tedavisi gördüm olmadı aşılama gerek duymadılar

hamdolsun iyiyim arkadaşla dertleşiyoruz sen nasılsın hafta sonu evdesin galiba

bende iim hamd olsun canımm evdeyim evet akşama misafirim gelcek hazırlıklarımı yaptımm bekliom canımmm sen nasıl olsunnn doktora gittinmii kırmızılar geldimii canımm anlat işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…