Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
gel gecmişi sonra oku ben gitcem yaa

cok bekledim be güzelimm inşalah bi sıkıntı yoktur

fana bekledı denı ama gecmişi okyodun sanırım cnm ıletmemı ıstedı

ayy kızlar evet gecmısı okuyordum 2 gundur gıremedım o yuzden cok bırıkmıstı ben dırek gecmısten baslıyorum o yuzden ne yazdıgınızı hıc gormedım anca son sayfalara gelınce gordum ben gelene kadarda sızler cıkmıssınız bıllseydım once sızlerle konusurdum sonra okurdum gecmısı
yaa ben cok ıyıyım allaha sukur ımdılık bı sorun yok ee sızlerde durumlar nasıl sızler nasılsınız

bendede henüz kıpırdanmalar yok cnm bebiş kırpırdıyordurda biz hissedemıyoruzdur heralde daha erken sanırım..16 hafta bitsin başlarr bencee

kızlar nie kimse yok bana bi fikir verinn adet düzenleyici progestan kullanıorum 3. ayımdı bu ay ilacı 5 gün kullandım 25 gecesi içtim sonuncuydu 26 sı veya 27 si olmam gerekiodu şu saat oldu hala yok bu ilaç gecikme yaparmıı gününde gelirmiydi mutlaka kullanmaya başladığımdan beri gününde geliodu bu ay tık yokk offf test aldımm yapsammı yapmasammıı delircemm (( ateşimide ölçüorum 1 haftadır sabahları 36.2 çıkıodu gün içinde artıodu şimdi yine ölçtüm 36.5 çıktıı

yeldacım bilemıorum ki..benm ilacmda duphastondu düzenleyici ama ben onu bırakınca 4 gün snra falan oluyordum...
o yüsden senn ilacın hemen getiriorsa bilemıorum..
ama test yapsan da merakımız giderilse sanki daha ii olur

Ah yerim ben onuu.. Nasılda düşünürmüş... Kız benimkide kıyameti kopardı ya, bu hafta gitmeyin, haftaya bende gelmek istiyorum diye..Görmek istiyormuş.. Çok hevesli.. DEminde ben 18 yaşıma geldiğinde kardeşim 8 yaşında olacak diyor.. Aklı hep bebekte.. Karnımı hergün seviyor.. Kulağını koyup dinliyor.. Oğlum birşey duyamazsın daha diyorum.. Olsun anne belki duyarım diyor.. Çok hevesli benimkide.. Rabb'im heveslerini kırmasın.. Bizimki çok geç olduya, ondan kıymetli.. Seninki de zaten yaren kız olduğundan yaradılışında var bebek sevmek.. Rabb'im herkese en güzelini nasip etsin.. Henüz hamile olmayanlara da hayırlı bebekler versin.. Ayy çarşamba gelmiyor yaa. Çok heyecan yaptım ilk kez.. Bakalım neler olacak..
Songüüül, kız bu hafta sonu geliyoprum galiba oraya.. Öyle ayarladık.. Eğer eşimin izninde sorun çokmazsa, cumartesi yola çıkacağız.. Hala midem bulanıyor ama, artık beklemek istemiyorum yaa.. Özledim memleketimi.. İnşaAllah pişman olmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…