kıl canım hadi Allah kabul etsinn inşallahh kuzum bende tarifi yazıyım sana bu arada özeline bak gelince
SAĞOLASIN CANIM BENİM ELLERİNE SAĞLIK sarımsak konmuyor mu canım ya bi de yağ ne kadar olcak
hosbulduk cnm nasılsın.
canımsın tşkler de ckıyorum ben elif gelirse ona beni çoook beklettiğini söyler misin seni öpüyorum iyi geceler
gel gecmişi sonra oku ben gitcem yaa
cok bekledim be güzelimm inşalah bi sıkıntı yoktur
fana bekledı denı ama gecmişi okyodun sanırım cnm ıletmemı ıstedı
Ayy nilüü kız bende en son gördüğümde 7 haftalıktı..
Çatlayacam bende meraktan..
Ne güzel bu hafta gidecektim ama işte diğer sıpam yüzünden gidemedin...
Haftaya kaldı benimkide bakalım..
Çok merak ediyorum cinsiyetini..
Bak seninle haftalarımız aynı..
Kıpırdanmalar başladımı sende?
Bende henüz birşey yok..
kızlar nie kimse yok bana bi fikir verinn adet düzenleyici progestan kullanıorum 3. ayımdı bu ay ilacı 5 gün kullandım 25 gecesi içtim sonuncuydu 26 sı veya 27 si olmam gerekiodu şu saat oldu hala yok bu ilaç gecikme yaparmıı gününde gelirmiydi mutlaka kullanmaya başladığımdan beri gününde geliodu bu ay tık yokk offf test aldımm yapsammı yapmasammıı delircemm(( ateşimide ölçüorum 1 haftadır sabahları 36.2 çıkıodu gün içinde artıodu şimdi yine ölçtüm 36.5 çıktıı
haha cnm benım cooooooook teşekkur ederım nasip olursa geliyo oğlumuz evevt dediğin gibi bi kız bi erkek inşalla senınde bi kzın olur sağlıklı hayırlı yarenımın demesı gibi olur diokı ann e bence cok mantıklı oldu ev de iki erkek ıkı kız dıo nelerede calışıyo aklı ay carşam baya azkaldı dr un erken dönemde diomu bizimkı gecen ay tahmın ettı am demedı ayyyy furkanı nda heyecanlıdır yaren gunlerdır parmak hesabuı yapıyodu ne kadar kaldına dair
aaaaaa ne dolu bir topic bu böle
oku oku geçmişi bitiremedim dermişim
heyy kızlar nerelerdesizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?