Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
bende iim hamd olsun canımm evdeyim evet akşama misafirim gelcek hazırlıklarımı yaptımm bekliom canımmm sen nasıl olsunnn doktora gittinmii kırmızılar geldimii canımm anlat işteee

yok canımsın gelmedi Dr söktürücü verdi antibiyotik verdi hepsini kullandım enfeksiyon vardı bütün ilacları kulandım ama daha adet olmadım dr u aradım pzrtesi gel dedi daha etkili bişey vericek sanırım Rahim filmide cektiricem ya korkuyorum anestezi olmuycak bakalım hayırlısı

misafir yemekli mi canım neler yaptın sorması ayıp

canımm bak ben bu adet içinn progestan kullanıorumm 5 gün önceden başlıomm bi bırakıomm hemen 6. gün hasta oluomm bi sor doktoruna istersenn çok etkili bi ilaç birde gebeliğide yardımcı özelliği varmış Allahın izniyle tabi.. misafirim yemekli değil canım arkadaşlar gelicek eşimin iş arkadaşları hanımları falann kısaca kankalar :)))) yemek yapmıoruz pasta börek yapıoruz çay falan işte bende peynirli börek yaptımm kurabiye yaptım birde patates köftesi canım

oh oh ohh canım çekti kız Patatesli köftenin tarifini bi ara özelden atr mısın bana canım

progestron nasıl bir ilaç canım

canım top şeklinde yumuşak kapsül bendeki ilaç ağızdan alınıo canım bak şimdi 5. günüm içtimm yarına adet olurumm Allahın izniyle bekliorumm yanii :18::18::18::18:

hımm ya ben gideyim bakalım ne diycek kız göğüslerim çok sızlıyo hormonlar tavan yapmış heralde

hımm ya ben gideyim bakalım ne diycek kız göğüslerim çok sızlıyo hormonlar tavan yapmış heralde

canımm göğüs ağrısı ya gelicektir kırmızılar ondan yada gebesindir ondan yadaaa dediğin gibi hormonlardandır ne zaman gidiceksin doktoraa test yaptınmı tekrar sen

canımm göğüs ağrısı ya gelicektir kırmızılar ondan yada gebesindir ondan yadaaa dediğin gibi hormonlardandır ne zaman gidiceksin doktoraa test yaptınmı tekrar sen

evet canım 2 gün önce idrada yaptım negatif cıktı Ama benim göğüslerim 1 aydır böyle hiç inmedi bu iki gündürde baya sızlıyo Ben pazartesi gidicem canım

soğan kürü çok işe yarıo diolarr bende bi 10 gün yaptım şişlik falan kalmadıydı bende ama kistlerimi yok etmedi gerçi kısa süre içtim ben kokusu berbatt ama senn testini yap gebeliğin olmadığını kesinleştir sonra içmeye başla canım

soğanı bende cok denedim kistleri yok ediyo sen kısa denemişsin Ya adetin üzerinden bi 15 gün gecti sen hala ihtimal veriyo musun gebeliğe

canımsın bi namaz kılıp geleyim olur mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…