gercekten cok güzelmiş kız
bende iim hamd olsun canımm evdeyim evet akşama misafirim gelcek hazırlıklarımı yaptımm bekliom canımmm sen nasıl olsunnn doktora gittinmii kırmızılar geldimii canımm anlat işteee
bu videoda bana tevafuk oldu canım dualara bakıodumm karşıma çıktıı çok hoşuma gittii beğendiğine sevindim kuzum
misafir yemekli mi canım neler yaptın sorması ayıp
canımm bak ben bu adet içinn progestan kullanıorumm 5 gün önceden başlıomm bi bırakıomm hemen 6. gün hasta oluomm bi sor doktoruna istersenn çok etkili bi ilaç birde gebeliğide yardımcı özelliği varmış Allahın izniyle tabi.. misafirim yemekli değil canım arkadaşlar gelicek eşimin iş arkadaşları hanımları falann kısaca kankalar :)))) yemek yapmıoruz pasta börek yapıoruz çay falan işte bende peynirli börek yaptımm kurabiye yaptım birde patates köftesi canım
canımm bak ben bu adet içinn progestan kullanıorumm 5 gün önceden başlıomm bi bırakıomm hemen 6. gün hasta oluomm bi sor doktoruna istersenn çok etkili bi ilaç birde gebeliğide yardımcı özelliği varmış Allahın izniyle tabi.. misafirim yemekli değil canım arkadaşlar gelicek eşimin iş arkadaşları hanımları falann kısaca kankalar :)))) yemek yapmıoruz pasta börek yapıoruz çay falan işte bende peynirli börek yaptımm kurabiye yaptım birde patates köftesi canım
progestron nasıl bir ilaç canım
canım top şeklinde yumuşak kapsül bendeki ilaç ağızdan alınıo canım bak şimdi 5. günüm içtimm yarına adet olurumm Allahın izniyle bekliorumm yanii :18::18::18::18:
progestron nasıl bir ilaç canım
burdayım bacım
oh oh ohh canım çekti kız Patatesli köftenin tarifini bi ara özelden atr mısın bana canım
çevrim dışı gibi görrdüm bi an senitarifide özelden atarım tabi canımm ne demek
hımm ya ben gideyim bakalım ne diycek kız göğüslerim çok sızlıyo hormonlar tavan yapmış heralde
canımm göğüs ağrısı ya gelicektir kırmızılar ondan yada gebesindir ondan yadaaa dediğin gibi hormonlardandır ne zaman gidiceksin doktoraa test yaptınmı tekrar sen
canımm göğüs ağrısı ya gelicektir kırmızılar ondan yada gebesindir ondan yadaaa dediğin gibi hormonlardandır ne zaman gidiceksin doktoraa test yaptınmı tekrar sen
soğan kürü çok işe yarıo diolarr bende bi 10 gün yaptım şişlik falan kalmadıydı bende ama kistlerimi yok etmedi gerçi kısa süre içtim ben kokusu berbatt ama senn testini yap gebeliğin olmadığını kesinleştir sonra içmeye başla canım
soğan kürü çok işe yarıo diolarr bende bi 10 gün yaptım şişlik falan kalmadıydı bende ama kistlerimi yok etmedi gerçi kısa süre içtim ben kokusu berbatt ama senn testini yap gebeliğin olmadığını kesinleştir sonra içmeye başla canım
canımsın bi namaz kılıp geleyim olur mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?