Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Meri meri naber asskım..
Ben bir uğradım ama gece gene gelmeye çalışacağım...
iiki geldiinn asskkımm seni gördügüme çok sevindim

ben salıyı...sen çarsambayı..
ayhh bekle bekle geçmedi su 10gün:18:
fakat fakat bende geldım
hoşgeldin kankam...kokumu aldın demi
Yaa bende gecee yi merak ediyorum.. Geldi mi kırmızıları acaba?

gelmiş canm..dün gece

haha cnm beım ya tepkılerı cok komık değilmı bızım kız öğrendığınden brı hep bizle dr teyzesıde mutlaka ıstıyo zaten yaren hanımında dra her ay sorusu oluyo bu ay bizi göruyomu duyuyomu dr da sağolsun cevaplıyo uzun uzun konuşuyolar ayyyy cnm geliyon memlekete he göruşuruz artık ay ayın 11 ındede buluşma var ama mumkunmu acaba gelmen bu arada ne kadar kalacaksınız bakarsın cınsıyetını burada öğrenırsın heeee

Yaa bende gecee yi merak ediyorum.. Geldi mi kırmızıları acaba?

cnm bu arada ben de öle heyecanlandımkı anlatamam kalbım kut kut attı yattığımda
ay dr da direk kut dıe söledı şok şok şok tabı ayyyy meğer ne heyecanlıymış ılklerde bişey anlamamışız

hadı ya cnm bence test varsa yapmalısın cunku böle hap ıle adet olanlarda gecıkme pek sözkonusu olmuyo ama bu gecede bekle yarın ılk ıdrarınla yap ayyyyy inşallla hayırlı haberlerde gelırsın tatlım

iiki geldiinn asskkımm seni gördügüme çok sevindim

ben salıyı...sen çarsambayı..
ayhh bekle bekle geçmedi su 10gün:18:

hoşgeldin kankam...kokumu aldın demi

gelmiş canm..dün gece

haha kuzum ben nerdeyse yarım sattır buralardaydım ne gelen ne giden sen beımmm kokumu aldınnnnnnn

Ayy inşaAllah söyle cinsiyetini yaa.. Ben oğlumu ilk defa götüreceğim.. Okulu var ya, uymuyor her zaman..
Bakalım buluşmaya gelebilir miyim? Hele bir geelyimde oaraya.. Bu arada birbirimizden tel. alalım.. Annem netini iptal ettirdi.. artık netleşemeyeceğiz yani..Telefonlaşırız..

olsun tatlım bölesı daha guzel buluşur kaynasırız hepyten napıcaz netı haha biz senle sanal alemı geccez heeehh meryemde isterse oda gelir dımı arada sakaryaya bizi grmeye

naptın kuzum bugun ayyy okudunmu nıl gelıyomuş ay buluşmayada gelirse tamam olur dımı

ayy napayım evdeydm hep..kv falan geldi bi ara çarşıya inmiş..
dongi evdeydi nebilim..gecti işte

ayy evet nil de gelse çok daha güsel olur..ya da elifle olan hafta gelir insallah birinden birine yetişir

ayy evet nil de gelse çok daha güsel olur..ya da elifle olan hafta gelir insallah birinden birine yetişir

:111::111::111::111::111::111::111::111:

Kız bu meri ne diiy?
elifle olan ayrı mı?
Siz neler kurdunuz aranızda?

haftaya gelirse buyuk buluşmadada olur cunku haftaya ayın 3 u oluyo hımmmm blkı elifle olan buluşma sakaryada olur he ne dersın bak birden geldı o fıkır aklıma elifte bursadan bburaya

:111::111::111::111::111::111::111::111:

Kız bu meri ne diiy?
elifle olan ayrı mı?
Siz neler kurdunuz aranızda?

yavrum 11.de nesrine uyuyor..kocası izin alıor ozaman getirior izmite.

ama ohaftada elifin kuzenin dügünü ver..ona da dedik sen istedgn zaman gel..bi hafta sonra meselaa songülle ben herzaman geliriz.ondan öle ayrı ayrı oldu toplanma işi

sen de hangisine yetişirsen ona gelirsin..ya da acaba gelebilirsmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…