Nilll Nill... senmi geldin
iiki geldiinn asskkımm seni gördügüme çok sevindimMeri meri naber asskım..
Ben bir uğradım ama gece gene gelmeye çalışacağım...
hoşgeldin kankam...kokumu aldın demifakat fakat bende geldım
Yaa bende gecee yi merak ediyorum.. Geldi mi kırmızıları acaba?
Ah yerim ben onuu.. Nasılda düşünürmüş... Kız benimkide kıyameti kopardı ya, bu hafta gitmeyin, haftaya bende gelmek istiyorum diye..Görmek istiyormuş.. Çok hevesli.. DEminde ben 18 yaşıma geldiğinde kardeşim 8 yaşında olacak diyor.. Aklı hep bebekte.. Karnımı hergün seviyor.. Kulağını koyup dinliyor.. Oğlum birşey duyamazsın daha diyorum.. Olsun anne belki duyarım diyor.. Çok hevesli benimkide.. Rabb'im heveslerini kırmasın.. Bizimki çok geç olduya, ondan kıymetli.. Seninki de zaten yaren kız olduğundan yaradılışında var bebek sevmek.. Rabb'im herkese en güzelini nasip etsin.. Henüz hamile olmayanlara da hayırlı bebekler versin.. Ayy çarşamba gelmiyor yaa. Çok heyecan yaptım ilk kez.. Bakalım neler olacak..
Songüüül, kız bu hafta sonu geliyoprum galiba oraya.. Öyle ayarladık.. Eğer eşimin izninde sorun çokmazsa, cumartesi yola çıkacağız.. Hala midem bulanıyor ama, artık beklemek istemiyorum yaa.. Özledim memleketimi.. İnşaAllah pişman olmam..
Yaa bende gecee yi merak ediyorum.. Geldi mi kırmızıları acaba?
kızlar nie kimse yok bana bi fikir verinn adet düzenleyici progestan kullanıorum 3. ayımdı bu ay ilacı 5 gün kullandım 25 gecesi içtim sonuncuydu 26 sı veya 27 si olmam gerekiodu şu saat oldu hala yok bu ilaç gecikme yaparmıı gününde gelirmiydi mutlaka kullanmaya başladığımdan beri gününde geliodu bu ay tık yokk offf test aldımm yapsammı yapmasammıı delircemm(( ateşimide ölçüorum 1 haftadır sabahları 36.2 çıkıodu gün içinde artıodu şimdi yine ölçtüm 36.5 çıktıı
iiki geldiinn asskkımm seni gördügüme çok sevindim
ben salıyı...sen çarsambayı..
ayhh bekle bekle geçmedi su 10gün:18:
hoşgeldin kankam...kokumu aldın demi
gelmiş canm..dün gece
gelmiş canm..dün gece
haha kuzum ben nerdeyse yarım sattır buralardaydım ne gelen ne giden sen beımmm kokumu aldınnnnnnn
olabilir yavrucum ama ben geldigimde sen yoktun
her boş fırsatmda grip bakıorum napayım..
haha cnm beım ya tepkılerı cok komık değilmı bızım kız öğrendığınden brı hep bizle dr teyzesıde mutlaka ıstıyo zaten yaren hanımında dra her ay sorusu oluyo bu ay bizi göruyomu duyuyomu dr da sağolsun cevaplıyo uzun uzun konuşuyolar ayyyy cnm geliyon memlekete he göruşuruz artık ay ayın 11 ındede buluşma var ama mumkunmu acaba gelmen bu arada ne kadar kalacaksınız bakarsın cınsıyetını burada öğrenırsın heeee
Ayy inşaAllah söyle cinsiyetini yaa.. Ben oğlumu ilk defa götüreceğim.. Okulu var ya, uymuyor her zaman..
Bakalım buluşmaya gelebilir miyim? Hele bir geelyimde oaraya.. Bu arada birbirimizden tel. alalım.. Annem netini iptal ettirdi.. artık netleşemeyeceğiz yani..Telefonlaşırız..
olsun tatlım bölesı daha guzel buluşur kaynasırız hepyten napıcaz netı haha biz senle sanal alemı geccez heeehh meryemde isterse oda gelir dımı arada sakaryaya bizi grmeye
naptın kuzum bugun ayyy okudunmu nıl gelıyomuş ay buluşmayada gelirse tamam olur dımı
meri meri, ada saan 45 dakika..
Gelirsin di mi?
Gerçi bence sen gelirsin de..
Eşin ne der?
ayy napayım evdeydm hep..kv falan geldi bi ara çarşıya inmiş..
dongi evdeydi nebilim..gecti işte
ayy evet nil de gelse çok daha güsel olur..ya da elifle olan hafta gelir insallah birinden birine yetişir
ayy napayım evdeydm hep..kv falan geldi bi ara çarşıya inmiş..
dongi evdeydi nebilim..gecti işte
ayy evet nil de gelse çok daha güsel olur..ya da elifle olan hafta gelir insallah birinden birine yetişir
:111::111::111::111::111::111::111::111:
Kız bu meri ne diiy?
elifle olan ayrı mı?
Siz neler kurdunuz aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?