Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Allahımm merimm bu bi mucize oluuurrr kıslarrr neredeyse ağlıcam annemlere geçtikk ooooooofff son 10 dk arıcamm sonucu öğrenir öğrenmez sizinle paylaşıcammm

Ayy hadi hayırlısı canım benim yaa..
dünden beri senin nikin takıldı benim ağzımada biliyor musun..
Ay neden bilmem..
Diyorum ki, ne anlama geliyor..
Tekrarlayıp duruyorum..
Ay deli etti beni hee..

kefkendemı cnm merkezındemı ablamlarında orda pansıyonları var haha bakmışın orayı kıralıyomusunuz ayyy aynı zmana denke geliriz belkım ama cebecı daha guzel

Kız yok, biz her safrinde ayrı yere gittik aslında.. Geçen köyceğiz mi neydi, oraya gittik..
Aa dur, ablanın pansiyonu varsa, ona gideriz.. Bizim için daha iyi..
Durumlar ve planlar ne gösterecek bakalım..
Şansa bak yaa...

merhaba canım, hadi bakalım, hayırlı haberler veririsin inşallah:) bu arada adetin kaç gün geçti? belirtilerin neler?

Ayy hadi hayırlısı canım benim yaa..
dünden beri senin nikin takıldı benim ağzımada biliyor musun..
Ay neden bilmem..
Diyorum ki, ne anlama geliyor..
Tekrarlayıp duruyorum..
Ay deli etti beni hee..

cnm bu arada varmı ısım planınız aklınızda sızın kız olursa şu erkek oursa bu gııbııııı

cnm bu arada varmı ısım planınız aklınızda sızın kız olursa şu erkek oursa bu gııbııııı

Aslında var gibi.. Cinsiyetini öğrenince yoğunlaşacağız daha çok..
Kız olursa kesin ELİF olacakta, (eşimin kesin isteği)
erkek olursa sanırım FARUK olabilir..
FURKAN'la FARUK uygun gibi geldi bana..
Zaten ikiside aynı anlama geliyor..
Ama yanlarına isim ayarlamak lazım..
İşte cinsiyet öğrenince herşey kesinleşir..

canlarım tıp merkezini aradık var yada yok şeklinde bildirioruz ayrıntılı değerlisini 1 gün sonra diyerek bakıoruz dedi değerim sordum sölemediler yok gibi gözüküo dediler ben im test nie böle o zamann ne yapıcamm bennn şimdii neye inanyım şaştım kaldım

rabbimden dileğim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. ( amin ) çok duacıyım anne olmak isteyenlere.

benm kızım olursa adını Nil koyucam

Ayy canım benim yaa.. En başından beri aynı şeyi söylüyoo..
İnnşaAllah hayırlsısıyla kızın olurda, adını "nil" koyarsın..
Ama bana öyle geliyor ki, sanki oğlan deseler çok üzüleceksin..
Bende alıştır kendini ikisinede...

ay ıkısıde guzel ısımler cnm ya bizimkı bellııııııı ben eşime bıraktım ılkını ben koyduğum ıcın oda sağolsun annem bırısıne bu ısım guzel dıe bahsettıgı ısmı duymuştu annenın sevdği isim olsun dedı 8 kızda sonra bence hakı dedı malum 3 kızız ve 5 tanede kız toorun ettı oğlum kaç kız arsında kaldı hahahah

aa ya vardır ya yoktur tamamda bununda bi değerı vardır cnm ya kaç dkkada cıktı tatlım sonuççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…