canarım tıp merkezini aradık var yada yok şeklinde bildirioruz ayrıntılı değerlisini 1 gün sonra diyerek bakıoruz dedi değerim sordum sölemediler yok gibi gözüküo dediler ben im test nie böle o zamann ne yapıcamm bennn şimdii neye inanyım şaştım kaldım
canlarım tıp merkezini aradık var yada yok şeklinde bildirioruz ayrıntılı değerlisini 1 gün sonra diyerek bakıoruz dedi değerim sordum sölemediler yok gibi gözüküo dediler ben im test nie böle o zamann ne yapıcamm bennn şimdii neye inanyım şaştım kaldım
iyiyim tatlim sen nasilsin , oglun olacakmis cok sevindim RABBIM hayirlisi ile saglikli sihhatli kucagina alacagin gunleri nasip etsin INSALLAH
aa ya vardır ya yoktur tamamda bununda bi değerı vardır cnm ya kaç dkkada cıktı tatlım sonuççç
canim hos geldin nasilsin?
ay ıkısıde guzel ısımler cnm ya bizimkı bellııııııı ben eşime bıraktım ılkını ben koyduğum ıcın oda sağolsun annem bırısıne bu ısım guzel dıe bahsettıgı ısmı duymuştu annenın sevdği isim olsun dedı 8 kızda sonra bence hakı dedı malum 3 kızız ve 5 tanede kız toorun ettı oğlum kaç kız arsında kaldı hahahah
evet cnm nasıp olursa oğumz olcak cok cok teşekkur ederım aynı dualrım benımde sızle
Aaaa.. Yok gibi ne demek yaa.. Ya var der adam ya yok..
şimdi yarın olmaz sana.. Sabret bakalım gülüm yaa..
Benimde ilk değerim 19 du.. başka doktorlar 50 ye bile yok demişler..
Doktordan doktora da değişiyor..
tatlim anlamadim degerinin kac oldugunu soylemediler mi?
15 dk sonra arayın dediler canımm aradık bizde işte canım öle dedilerr önceden test yapınca kıpkırmızı tek çizgi çıkardı
öle dediler nilcimm iştee yarın olmucak evett bana offf yaaa yarında test yapmam benn kuzum iki gün daha beklerimm artıkk en isii dimi... bu arada yuesdaful eişmin ve benim adımın karışımı canımm :)))
hoşbulduk canım, iyim şükür. adetime 3 gün kaldı bekliyorum bakalım. hiç bir belirti de yok, herlade yine olmadı
sen nasılsın?
oğluşum olursa da doğan düşünsüneveeeettttttt ya oğluşun olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaa öle seymi olurmus bizimki 40dk snra sonuc neyse veriyor..canlarım tıp merkezini aradık var yada yok şeklinde bildirioruz ayrıntılı değerlisini 1 gün sonra diyerek bakıoruz dedi değerim sordum sölemediler yok gibi gözüküo dediler ben im test nie böle o zamann ne yapıcamm bennn şimdii neye inanyım şaştım kaldım
Amin melitta cım...Allah senden razı olsun..dualarını eksik etme üzerimizden..rabbimden dileğim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. ( amin ) çok duacıyım anne olmak isteyenlere.
Ayy canım benim yaa.. En başından beri aynı şeyi söylüyoo..
İnnşaAllah hayırlsısıyla kızın olurda, adını "nil" koyarsın..
Ama bana öyle geliyor ki, sanki oğlan deseler çok üzüleceksin..
Bende alıştır kendini ikisinede...
Kız açık konuşsanaa.. Neymiş o isim? Ay merak ettim..
haha gıcıklına öle dedıım ARAS cnm cennette şifa veren ırmak mış
Hmm anlamı güzelmiş.. Hadi hayırlısı.. İsim seçmek çok zor yaa..
Hele erkek ismi çok çok zor..
Kızlar ben şimdi kaçıyorum..Biraz işim var.. Oğluşu yıkayacağım..
Belki fırsat bulursam gene geliirim..
Çok öptüm hepinizi..
Gönlünüzden geçen sizi bulsuun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?