Hmm anlamı güzelmiş.. Hadi hayırlısı.. İsim seçmek çok zor yaa..
Hele erkek ismi çok çok zor..
Kızlar ben şimdi kaçıyorum..Biraz işim var.. Oğluşu yıkayacağım..
Belki fırsat bulursam gene geliirim..
Çok öptüm hepinizi..
Gönlünüzden geçen sizi bulsuun..
selam hanımlar napıyosunuzz......
hoşgeldin canım..ben seni hep takip eden ama hala tebrik edemeyenlerdenim..
çok mutlu oldum senin adına..Allah ım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
iyi kuşum sen nasılsın
oh oh neguzel ay banada bi tane mavı ör barı
oğlun olcak demekk ayy çok sevindim :))
örerim tabiikii :)
nasıp olursa cnm benım perşembe öğrendık ay senın daha var dimi ee ne zaman ettın en son bak merı senı tebrık ettı ya oda gebe sende dua et salı dr a gidicek kalp atışı ıcın
bende cuma doktordaydım ikili test birde şu kullandığım kan sulandırıcı iğneler için tahlil yaptırdık işte.
bebeğim iyi cuma günü 11+5 çıktı çok tatlı bişey ama cinsiyet söylemedi maleseff erkenmiş..
dua etmem mi kız hayırlısıyla duyacak inşallah :)
ay evet heyerı bellı dımı sonuç haftaya cıkar dıımı
ay benım dr da o haftada tahmın yaptı ama yanılma payı çok oluyo dedı 16 haftayı doldurduk öle dedı
evet canım haftaya perşembe alıcam sonuçları çok telaşlıyım.
dua edin bana olur mu..
hayırlı bir sonuç alırız inşallah..
bizimki bişey göstermedi zaten bende kesin kızdır o zaman dedim :)
yok tatlım mya zaten bu ayda bi çıkıntı oluyomuş içerı gırerse kız kaırsa erkek oluyomuş bakalı ee sen ne duşunuyon içine doğuyomu
ay benım kalbım duracaktı cnm ya ay inşalla kızın olur ozaman arkadaşım ya
hayırlısı olsun canım farketmz benim için.
eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar da farketmz.. :)
amin canmm...kızlar topıge yenıı katıldım. dun saat 3.5 ta ovitrelle çatlatma iğnemi oldum. dua edin annelik duygunu bende tatayımm.. inş isten herkezin bebişleri en kısa zamanda gelir. rabbim yardımcımız olsun. :18:
cnmmmmm sana bişey dıyımmı bence burada sacma bi durum var 15 dkkada kan testı olmaz yanı ben bi kere bayağı bı ateşlenmıştım en acılınden 40 dk kaya yakın zamanda cıkmıştı öle bişey yok gebelık yok ama değer ortada yok anlamsız geldı bence yarın s.o da yenıden kan ver
canımm bunlar kanın içine serum katıp bu idrar testi kitlerine damlatıp bakıolarmış ben idrar testini yaptım iki çizgi var evet ama biri gayet ii şekilde kırmızı diğerninse yeri belli yanii negatif olsa idrarda da öle çıkardı die düşündümm ben bunlar değer falan yok pozitif negatif diyebiliriz dedilerr gecikmem 2 günn henüz bide ben 5 gün öncede yapmıştım test idrarda yine silik bi çizgi yeri belli oldu bekledim yok oldu bi süre sonra daha önceden yaptığımda hemen çıkardı negatif tek çizgiyi görürdüm yani kafam çoookk karıştıı nilüferrcim yaa sağlık ocağında baktırayımmı yarın dersin mesela değer kaçsa gebelik değeri düşük olduğu halde negatif derlerr ayy çok konuştumm bide ikinci gebeliğimde 6 gün geciktiydi onda tam silik çizgi vardı gebeliğin erken dönemi olabilirmii ki acabbaaaa şişştiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?