Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hayırlı geceler kızlar bışey sorucam yardımcı olursanız sevınecem corek otu karısımını hergun tazelemekmı lazım ynı 10 kasık bal ya o kase btırmek mı grekıyo yada kac kasık ymek lazım derdımı anlatabıldım mı

cnm ben kavanoza yapmıştım sonrada sabah akşam ac karına bırar tatlı kaşığı yemıştım dolu dolu öööööööööööööööö

yani ben her yaptığımda bu şekilde bi testle karşılaşıo olsaydımm hiç umutlanmazdım bile canım ama diorum ya o neyin nesiydi acabaa e bide ilaç kullanıorumm 3 aydır gayet düzenli adetlerim günü gününe oluo senin testi gördümm canımm benim test çöplerle gitti malesef yaa heycandan naptımı bilemedim ama benim testim bi çizgi tam kırmızı ikincinin ise kenarları pembeydi yeri ortadaydı yani en isi gidip sağlık ocağında baktırmakk cesaret edebilirsem tabi

merim sen testini attınmı kuzumm bi yüklesende baksammmm yaaa

ay ben yemek kaşıgıyla yiyodum tatlı kasıgı da ne öögggggggg

bende yemek kasıgıyla yedım hata 3 kasık falan ay bnasılsın cnm hmişlik nasıl bnde bu ay karışımları faln yapım dedım yoksa hazırandan snra tedavı baslıcam sıgara tedavısıne 3ay korunmak grekıyomuş eger bu ay tutmasa artık 3ay snraya kaldı dua edın nolun bu ay tutysun

saol cnm bende hemısını yıyecem sandımesımde komaya grersımn dedı bıde bn 3gun aksamı yaptım

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu - Çörek Otu

canm benm aman 3 kaşık nası yutulur...
ilk sayfada var tarif bakıversene ona...

bu arada hamişlikten bişe anlamadm daha..
bir belirtim yok...
salı günü gdecegz bakalım pıtpıtlar için
öle heyecanlıyım ki..

ayy keşke kendi iradenle yenebilseydin 3 ay zaman kaybetmesdin..
hep dualarımdasın kuzum

saol cnm ama bn 3gun aksamı basladım bışey olmaz dımı

ay canım yerım onun kabımını ınşallah kucagına almayıda nasıp etsın RABBIM sorma esım dedı mnyamısın seker komasına grecen ırade yok bnde malesef cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…