saol canım test yapmıssın tam okuyamadım ama allahım yüzünü güldürür insallahhhoşgeldin canımmmm
saolasın izmirlimhoşgeldın cnm hayırlı geceler sanada izmirlım
ya benim testimde böleydii kızlarr yaaaa ayyy ne yapacamı bilemiorumm benn sabah hemen gidicem sağlık ocağına değerine baktırıcamm inşallahhh umduğum gibi çıkarrrrrr
ay canım yerım onun kabımını ınşallah kucagına almayıda nasıp etsın RABBIM sorma esım dedı mnyamısın seker komasına grecen ırade yok bnde malesef cnm
saol canım test yapmıssın tam okuyamadım ama allahım yüzünü güldürür insallahh
saolasın izmirlim
Allah razı olsun güzel dualarına kaderim...
ah hamiş olsan neyapacan..mecbur bırakacan..farzetki hamilesin
eger testın byleyse hmişsin cnm benım kızımdada byleydı insallahsende byle olursun
aminn canımmm test yaptım yapmasınada tam sevinecekken yerini hüzne bıraktıı kanda baktırdım değeri belli değil ama yok diolarr idrarda çok silik çıktı hatta yok denecek kadarr ama yeri çok belliydii herşeye hazırlamalıyım kendimi Rabbim hepimizi güldürsünnn kuzumm inşallahhhhh
cnm hamiş olsam esım ıcırmez zaten bıde kendısıde ıcmez ama işte cnm pskolojıkte etkılıyo
biliorum ben bugünn kafanızı şişrdimm kusuruma bakmayın kızlarr hakkınızı helal edinn banason bişey daha sorcamm sizee ben düzenleyici kullanıorumm yaaaa onu kullanırken gecikme olması mümkünmüü 2 aydır gününde geliodu ilacın etkiside olabilirmii idrardaki sonuçç
biliorum ben bugünn kafanızı şişrdimm kusuruma bakmayın kızlarr hakkınızı helal edinn banason bişey daha sorcamm sizee ben düzenleyici kullanıorumm yaaaa onu kullanırken gecikme olması mümkünmüü 2 aydır gününde geliodu ilacın etkiside olabilirmii idrardaki sonuçç
aminn canımm ne test yaptımm nede kan testii onun için bişiy diemiyorumm hakkında hayırlısı olsunn canımm insallahh güsel haber verirrsinn daha belli diilmiş baksanaa bekliomm güsel haberlerini
nese kıslar ben yatıom yarın memlekete gitcek gibiyim gerci bi günlügüne yarın dügün var nese allaha emanet kıslar
bebegm benm düzenleycm bıraktıktan 4 gün sonra gelıor o yüsden bilemıomki...
benm 5mayısta ilacım bitmişti.
9mayısı bekledm gelmedi...
3günde öle günüm gecti bekledm
12.de test yaptım 80 çıktı deger
o yüzden bilemıcmki baska
anladımm bitanemm 25 i ilacımın son günüydü geceleri yatarken 1 tane alıodum sonra 26 sını bekledim gelmedi bugünde geçti yine yok normalde her ilacı içmeyi kestiğim günün ertesi günü mutlaka bi damla bile olsa gelioduu ama ben yinede umutlanmıyacamm keşke değerli baktırsaydımmm off yaa düşünemedimm işşştee dua et meriiimm bana olurmuu hamişimm klap atışlarını duyucaksın demi yarınnn kızımdaki o günümü anımsadım şimdi videoya çekmiştimm izleyip izleyip seviodumm yerimm onun canınııı ii bak tatlımm mucizene
berrin çok sessiz bu aralar
ahhh ahhh hadi insallah...dualarım seninle yeldam...
öle cok dua edıorumki size...
insallah hiç gelmez o kormızılar
ben salı gidicegim dr.a..sen de bana dua et olurmu öle korkum varki:18:
sanırım canı sıkın uzuluyo cok bende ınan uzuluyorum bundan sonra kendıme nekadar ıstıyosam ona daha cok dua edıcem
hepinize ii geceler diliyorum canlarım...
ama mutsuzlukla stresle olmuyor bu iş...
hep pozitif olmalıyız..sizleri sevıorum.
dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?