Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
saol canım test yapmıssın tam okuyamadım ama allahım yüzünü güldürür insallahh

saolasın izmirlim

aminn canımmm test yaptım yapmasınada tam sevinecekken yerini hüzne bıraktıı kanda baktırdım değeri belli değil ama yok diolarr idrarda çok silik çıktı hatta yok denecek kadarr ama yeri çok belliydii herşeye hazırlamalıyım kendimi Rabbim hepimizi güldürsünnn kuzumm inşallahhhhh

aminn canımm ne test yaptımm nede kan testii onun için bişiy diemiyorumm hakkında hayırlısı olsunn canımm insallahh güsel haber verirrsinn daha belli diilmiş baksanaa bekliomm güsel haberlerini
nese kıslar ben yatıom yarın memlekete gitcek gibiyim gerci bi günlügüne yarın dügün var nese allaha emanet kıslar

biliorum ben bugünn kafanızı şişrdimm kusuruma bakmayın kızlarr hakkınızı helal edinn bana son bişey daha sorcamm sizee ben düzenleyici kullanıorumm yaaaa onu kullanırken gecikme olması mümkünmüü 2 aydır gününde geliodu ilacın etkiside olabilirmii idrardaki sonuçç

helal olsun cnm sen heycanın bızım heycanımız senın sıkıntın bızımde sıkıntımız sevıncınde bızım sevıncımız bız burda bırbırımızı tanımasakta arkasa dostunuz dınlıcen hepımız ve dua edıcez bırbırımız ıcın cnm ama tek sorun işte senın dedın sey hakında bı bılgım yok

bebegm benm düzenleycm bıraktıktan 4 gün sonra gelıor o yüsden bilemıomki...
benm 5mayısta ilacım bitmişti.
9mayısı bekledm gelmedi...
3günde öle günüm gecti bekledm
12.de test yaptım 80 çıktı deger

o yüzden bilemıcmki baska

hayırlı geceler cnm sende ALLAHA EMANET OL.bı gun bı gundur cnm bıraz kafanı dagıtırsın senın ıcın ıyı olur.

anladımm bitanemm 25 i ilacımın son günüydü geceleri yatarken 1 tane alıodum sonra 26 sını bekledim gelmedi bugünde geçti yine yok normalde her ilacı içmeyi kestiğim günün ertesi günü mutlaka bi damla bile olsa gelioduu ama ben yinede umutlanmıyacamm keşke değerli baktırsaydımmm off yaa düşünemedimm işşştee dua et meriiimm bana olurmuu hamişimm klap atışlarını duyucaksın demi yarınnn kızımdaki o günümü anımsadım şimdi videoya çekmiştimm izleyip izleyip seviodumm yerimm onun canınııı ii bak tatlımm mucizene

ahhh ahhh hadi insallah...dualarım seninle yeldam...
öle cok dua edıorumki size...
insallah hiç gelmez o kormızılar
ben salı gidicegim dr.a..sen de bana dua et olurmu öle korkum varki:18:

ahhh ahhh hadi insallah...dualarım seninle yeldam...
öle cok dua edıorumki size...
insallah hiç gelmez o kormızılar
ben salı gidicegim dr.a..sen de bana dua et olurmu öle korkum varki:18:

bence hiiiçç korkma gülümm senin değerlerin artış gösterdii bu bebeğin ii demek anlamına gelioo duyucaksın kalp atışlarınıı resminide çeker doktorun şimdii ne güzel bişey yyaa yüce mevlamm onu korur kollarr sen hiiç mi hiiçç tasa etme kendinee dualarım seninle canımm beniiimmmm

hepinize ii geceler diliyorum canlarım...
ama mutsuzlukla stresle olmuyor bu iş...

hep pozitif olmalıyız..sizleri sevıorum.
dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…