hepinize ii geceler diliyorum canlarım...
ama mutsuzlukla stresle olmuyor bu iş...
hep pozitif olmalıyız..sizleri sevıorum.
dualarım sizinle
bizde seni sevioruzzz çiçeğimmm hadi ii geceler bende yatıorumm öpüldünüz
hepinize ii geceler diliyorum canlarım...
ama mutsuzlukla stresle olmuyor bu iş...
hep pozitif olmalıyız..sizleri sevıorum.
dualarım sizinle
hayırlı geceler cnm sende ALLAHA EMANET OL.bı gun bı gundur cnm bıraz kafanı dagıtırsın senın ıcın ıyı olur.
sanırım canı sıkın uzuluyo cok bende ınan uzuluyorum bundan sonra kendıme nekadar ıstıyosam ona daha cok dua edıcem
aglattınızz benii yaaa nasıl da anladınız kimseyi sıkmam istemiyorum bulanım bi insan oldum zati gözünüzdeeevet kızlarrr berrin çok sessiz mutsuzz benimde dualarımda yer alacakk içimi sızlattı gitti
belli etmek istememiştimm aslındaaberrin çok sessiz bu aralar
kızlar nasılsnz bakem ben artıkın aranızda olamıycam cünkü netimizi bugun kapatıyoruz fırsat bulurda bi yerlerde net bulursam gelismeleri yazarım kendinize ii bakın saat 13.30da iptal olacak netimz o saate kadar burdayım inşaallah duanızda unutmayın öptük sizi nanaktan
aglattınızz benii yaaa nasıl da anladınız kimseyi sıkmam istemiyorum bulanım bi insan oldum zati gözünüzdee
girmeyim dedimm oda olmadı bişiy belli etmeyim dedimm ama suskunlugumdan anlamısınız
hepinizden allah razı olsunn sizlerde hep aklımda hep dualarımdasınızz
kızlarr an itibariyla kırmızılarr geldi vee hayallerrr güüüp sudaa boşyere telaşe kapılmışım kırmızıların oyununa geldimm şeydacım sat 28 mayıs bat 30 hazirann
canım benimm seni bilioruz çünkü konuşkan sıcakkanlısın böle durunca insan sezinlio hemen bişeyler olduğunu üzme kendini artıkk şu pc başında oturmakta insanı yoruo bunaltıo inan bakk bu böle gitmeeezz ki ama seninn kendini iileştirmen lazım tatlımm
belli etmek istememiştimm aslındaa
artık böle olmakdann bende sıkıldım ama elimden bişiy gelmiyo sanırım
bugün dügüne gitmek istiyorumm ama bayramdan berii görmedigim bütün akrabalarım orda herkes orda olacak
ve sorularr onun için gitmek istemiyorumm napsam bilemedimm anlıcagınn karısık kafamm
allaha emanet olcamm habersiz bırakma bizii allahım ynaıda olsun güsel haberlerini alalım hepp
hadiii yaaa pof gelmeseee olmaz dı sankii kısmet canımm sana sölicem hep unutuyorum
bak bizim bi tanıdık var iki çocugunun arasındaa 15 ay varmıs hiç korunmadıgı haldeee 15 ay sonra olmuss bi tane tanıdık daha var 7 senee varmıss hiç korunmadıgı halldee sende acale etme sabırr elbet allahım kızına kardes nasip edecekk
zamanı var demekkiii canımm
bir bilgimm yokk hakkında hayırlısıı olsunn canımmkızlar meraba cumartesi gunu saat 3,5 ta ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum. doktor akşam sabah pazar 4 te pazartesi sabah ilişki dedi. b sabah pembe bir lekmin oldugunu gördüm. nedir bu acaba ? bilenınız varmı canlar ?:18:
canımm benim de artık 10. ayım bitti 1 yıl olmasına 2 ay kaldıı bu ay düzenli yaşandı herşey ben yumurtladığımı bile hissettimm son 1 haftadır ateşte ölçtüm bu sabaha kadar yüksekti bu sabah kalktım daha olmadan bi ölçtüm 35.2 çıktı dedim geliolar hakkatende öle olduüzülmüom bebem napalım kaderimize yazmadıysa Yaradan beklemekten başka çare yokk herşeyin hayırlısı bakalımm
arkadaşlar ben yeniden hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
arkadaşlar ben yeniden hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
aminnnn saolasın
allahımm kucagınna almayı nasip etsinn...
Amin canım benim Allahım sanada nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
en kısa zamandaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?