Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar nasılsnz bakem ben artıkın aranızda olamıycam cünkü netimizi bugun kapatıyoruz fırsat bulurda bi yerlerde net bulursam gelismeleri yazarım kendinize ii bakın saat 13.30da iptal olacak netimz o saate kadar burdayım inşaallah duanızda unutmayın öptük sizi nanaktan

hayırlı geceler cnm sende ALLAHA EMANET OL.bı gun bı gundur cnm bıraz kafanı dagıtırsın senın ıcın ıyı olur.

sanırım canı sıkın uzuluyo cok bende ınan uzuluyorum bundan sonra kendıme nekadar ıstıyosam ona daha cok dua edıcem

evet kızlarrr berrin çok sessiz mutsuzz benimde dualarımda yer alacakk içimi sızlattı gitti
aglattınızz benii yaaa nasıl da anladınız kimseyi sıkmam istemiyorum bulanım bi insan oldum zati gözünüzdee
girmeyim dedimm oda olmadı bişiy belli etmeyim dedimm ama suskunlugumdan anlamısınız
hepinizden allah razı olsunn sizlerde hep aklımda hep dualarımdasınızz

berrin çok sessiz bu aralar
belli etmek istememiştimm aslındaa
artık böle olmakdann bende sıkıldım ama elimden bişiy gelmiyo sanırım
bugün dügüne gitmek istiyorumm ama bayramdan berii görmedigim bütün akrabalarım orda herkes orda olacak
ve sorularr onun için gitmek istemiyorumm napsam bilemedimm anlıcagınn karısık kafamm

allaha emanet olcamm habersiz bırakma bizii allahım ynaıda olsun güsel haberlerini alalım hepp

kızlarr an itibariyla kırmızılarr geldi vee hayallerrr güüüp sudaa boşyere telaşe kapılmışım kırmızıların oyununa geldimm şeydacım sat 28 mayıs bat 30 hazirann

canım benimm seni bilioruz çünkü konuşkan sıcakkanlısın böle durunca insan sezinlio hemen bişeyler olduğunu üzme kendini artıkk şu pc başında oturmakta insanı yoruo bunaltıo inan bakk bu böle gitmeeezz ki ama seninn kendini iileştirmen lazım tatlımm

kızlarr an itibariyla kırmızılarr geldi vee hayallerrr güüüp sudaa boşyere telaşe kapılmışım kırmızıların oyununa geldimm şeydacım sat 28 mayıs bat 30 hazirann

hadiii yaaa pof gelmeseee olmaz dı sankii kısmet canımm sana sölicem hep unutuyorum
bak bizim bi tanıdık var iki çocugunun arasındaa 15 ay varmıs hiç korunmadıgı haldeee 15 ay sonra olmuss bi tane tanıdık daha var 7 senee varmıss hiç korunmadıgı halldee sende acale etme sabırr elbet allahım kızına kardes nasip edecekk
zamanı var demekkiii canımm

ölee canım dogru diosunn napım bendee bilemedimm hersey bi an çok güsell bi ann toz buz oluyoo vee o kadar güsel bi hayatım varr hersey istedigim gibii ama demekkii bi yerdee mutsuz olmamm gereki yokk hersey benim olamıyo demekkii

inşaallah canım bulunca gelirim canlarım

kızlar meraba cumartesi gunu saat 3,5 ta ovitrelle çatlatma iğnemi vuruldum. doktor akşam sabah pazar 4 te pazartesi sabah ilişki dedi. b sabah pembe bir lekmin oldugunu gördüm. nedir bu acaba ? bilenınız varmı canlar ?:18:

canımm benim de artık 10. ayım bitti 1 yıl olmasına 2 ay kaldıı bu ay düzenli yaşandı herşey ben yumurtladığımı bile hissettimm son 1 haftadır ateşte ölçtüm bu sabaha kadar yüksekti bu sabah kalktım daha olmadan bi ölçtüm 35.2 çıktı dedim geliolar hakkatende öle oldu üzülmüom bebem napalım kaderimize yazmadıysa Yaradan beklemekten başka çare yokk herşeyin hayırlısı bakalımm

bir bilgimm yokk hakkında hayırlısıı olsunn canımm

evet canım ama ben inanıyorum olacak dedim gibii allahım nasip eder çok beklemezsinn insallah az bi zamanı var bence seninn ben öle hissediyorum

fallara inanmam ama cumartesi günü bir teze epeyce yaslıca bana dediki sen hamilesin kahve falımda.bende dedimki olmaz ben hastayım su an hayır dedi hamilesin temizlendikten sonra dedi kalacaksın.ki beni hiç tanımıyor ve hakkımda hiç bişi bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…