Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ins bu tedavilerin sonunda hayırlı haberini alırız canım ilk iğnenmi oldu bu
benmde iyi gidiyo canım büyük risk atlattım cok şükür ben anneme cekmişim galiba hiç mide bulantım istifra olmuyo
herseyi götürüyorum valla banamısın demiyorum

inş. cnm hayırlısı herşeyin..ilk iğnem deil ..üçüncü bu...ama tık yok herseyde vardır bi hayır..rabbim tez zamanda saglıcakla gelmesını nasip etsin..sende dikkat et kendine...ye yee ki bebişimiz tosun gibi olsun..

hoş buldukk canımm saol sen nasılsınnn

ii bebemmmm seni gördüm daha ii oldum...neler yapıyon aşkısı

ayyyy çok ayrıntılı konustun bebemm..şıp diye ne ettiğini anladım heeeeeuyuma az takılak sonra uuyuruz olmamı..:26::26:

olur ama fazla durmm askısı kıs napım bütün günn netin başındaydımm
baska işim var babamlar dügüne giittti ben gitmedimm yolda geliolarmıs haber bekliomm uyuyammsimdii

rabbimin hakkı 3dür canım belki belkide 3de mutlu haberi alıcan kimbilir
tabiki vardır bi hayır canım herseyde belkide mucizen seni biraz bekletmek nazlanmak istiyordur saglıklı sihhatli hayırlı olsunda varsın biraz gec olsun güzelim
ben bazen hamile oldugumu unutup yaramaz hareketler yapıyorum cok pişman oluyorum ama istemdışı oluyo yani kendimi frenleyemiyorum bitürlü

olur ama fazla durmm askısı kıs napım bütün günn netin başındaydımm
baska işim var babamlar dügüne giittti ben gitmedimm yolda geliolarmıs haber bekliomm uyuyammsimdii

heee...hayırlısıyla gelsinler inş....netin başındaydın da niye hç yazmıon topiğe..zaten kimse gelmiyoooo..bi haber alalım dimi..birbirimizdenn...lamiamda sahalara geri dönüyomuş....

heee...hayırlısıyla gelsinler inş....netin başındaydın da niye hç yazmıon topiğe..zaten kimse gelmiyoooo..bi haber alalım dimi..birbirimizdenn...lamiamda sahalara geri dönüyomuş....

bi kere daha öle demiştii o gelmemiş de ama bakalım görcez ben yazdım ya kendi kendime mi konusam askısı

bir ben bir berrin bir de hülyam kaldık....çık güzelim çık ortaya çık...aşktan kaçmak ne demek ..mutlulugun formülü çok açık bir sen bir ben bir de bebek...şarkıyı katletmiş olabilirim..kuusura bakmayınn

bence güzel canım sana hemen kaset cıkarıyoruz ben senin menejerin olurum hade hade elalem ne derse desin un kapanına hade hade kaset cıkarmaya

sarkıı aglıyooo hattda yerlerdee suannn
gelir gelir..gelmezse ipe asar..kurşunları [tabi ucunda gül olan] yagdırırz...kıs aşkısı çalısmalara basladın mı bakemmm
heee basladımm kısss kavga dövüşş sevişş hepsii bi arada bizdee
tutluu ve ihtiraslıı dövüşlü hemidee

babanlar uzaktanmı geliyo canım
yok canımm izmir ilçesii 2saatlikk mesafe canımm dügüne gittiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…