valla doğru diyon ataması olmayan öğretmenler ve digerleri nasıl dayanırlar bilmem:))ya hiç sorma cnm aynı ben tedavi göruyorum..
çatlatma iğnemi oldum geldim..ayın 25inde ..beklemedeyim...senin nasıl gidiyo hamişlik
berrinimde gelmiş hşg tatlım nasılsın...
inş. cnm hayırlısı herşeyin..ilk iğnem deil ..üçüncü bu...ama tık yok herseyde vardır bi hayır..rabbim tez zamanda saglıcakla gelmesını nasip etsin..sende dikkat et kendine...ye yee ki bebişimiz tosun gibi olsun..ins bu tedavilerin sonunda hayırlı haberini alırız canım ilk iğnenmi oldu bu
benmde iyi gidiyo canım büyük risk atlattım cok şükür ben anneme cekmişim galiba hiç mide bulantım istifra olmuyo
herseyi götürüyorum valla banamısın demiyorum
hoş buldukk canımm saol sen nasılsınnn
ii bebemmmm seni gördüm daha ii oldum...neler yapıyon aşkısı
hoşgeldiniz kızlar ya neredesiniz bakem siz
napımm tatlım yatacaktım bi bakım deddiimm öle işdee bebemm
ayyyy çok ayrıntılı konustun bebemm..şıp diye ne ettiğini anladım heeeeeuyuma az takılak sonra uuyuruz olmamı..:26::26:
rabbimin hakkı 3dür canım belki belkide 3de mutlu haberi alıcan kimbilirinş. cnm hayırlısı herşeyin..ilk iğnem deil ..üçüncü bu...ama tık yok herseyde vardır bi hayır..rabbim tez zamanda saglıcakla gelmesını nasip etsin..sende dikkat et kendine...ye yee ki bebişimiz tosun gibi olsun..
ii bebemmmm seni gördüm daha ii oldum...neler yapıyon aşkısı
hoş buldukk canımm saol sen nasılsınn ben kaç kere baktım kimse yokduu napım
olur ama fazla durmm askısı kıs napım bütün günn netin başındaydımm
baska işim var babamlar dügüne giittti ben gitmedimm yolda geliolarmıs haber bekliomm uyuyammsimdii
bende iyim canım ara ara girdim ama karşılaşamadık demekki ee nasılsın bebem
heee...hayırlısıyla gelsinler inş....netin başındaydın da niye hç yazmıon topiğe..zaten kimse gelmiyoooo..bi haber alalım dimi..birbirimizdenn...lamiamda sahalara geri dönüyomuş....
bi kere daha öle demiştii o gelmemiş de ama bakalım görcez ben yazdım ya kendi kendime mi konusam askısı
bende iyiyim canımm saoll ne olsun hep aynıı ben bütün gün burdaydımm ama kimseyii göremedimm
bir ben bir berrin bir de hülyam kaldık....çık güzelim çık ortaya çık...aşktan kaçmak ne demek ..mutlulugun formülü çok açık bir sen bir ben bir de bebek...şarkıyı katletmiş olabilirim..kuusura bakmayınn
sarkıı aglıyooo hattda yerlerdee suannnbir ben bir berrin bir de hülyam kaldık....çık güzelim çık ortaya çık...aşktan kaçmak ne demek ..mutlulugun formülü çok açık bir sen bir ben bir de bebek...şarkıyı katletmiş olabilirim..kuusura bakmayınn
heee basladımm kısss kavga dövüşş sevişş hepsii bi arada bizdeegelir gelir..gelmezse ipe asar..kurşunları [tabi ucunda gül olan] yagdırırz...kıs aşkısı çalısmalara basladın mı bakemmm
yok canımm izmir ilçesii 2saatlikk mesafe canımm dügüne gittilerbabanlar uzaktanmı geliyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?