Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet canımm iş yokk güç yokk
yemek derdii hiçç yokk benden rahat da yokk aslındaa
ama eşimin dedigii huzur senii rahatsız edioo ben biliom dio

aah ahh cdden senden iisi şamda kayısı
eşim öglen yemege gelmıck sanıodum...aradı smdi 2 gbi ordayım deyüüüüü

hemn frladm ytaktan hemn bişiler hazrlamlıyım..onu gönderym gelirim tatlım

aah ahh cdden senden iisi şamda kayısı
eşim öglen yemege gelmıck sanıodum...aradı smdi 2 gbi ordayım deyüüüüü

hemn frladm ytaktan hemn bişiler hazrlamlıyım..onu gönderym gelirim tatlım

hee tamm canımm sana kolay gelsinnn
bendee burda olursam görüşürüzz insalla dişarı çıkcak gibiyim de

kıssssssss izmirliiimm neee bakıonn senn geçmişş yokkiii
konussana hee bırakıpp gidicemm simdii
in cinn bi dee ben top oynuss zatiii na zamandırr

iyi demek adetten olmuş :) iyiyim canım allaha şükür sen nasılsın?
heee canımm aynenn öle iyi diek iyii olakk nasıl olsunn aynıı tass aynı hamm zamann öldürüoss

ay sorma cnm hep yagmur yagıyo suanda serın tam uyku havası

ayy ben ölenn uyuyuyamm hiçç ama üşüdümm orasıı dogruu bakk poff yagmurda çıkıp gezinesimm var

kızlar ya ben bu ay adetten 15 gün önceden yumurtalık ağrısı cekmeye basladım.adet günüm 24 üydü ama ben 25 i akşamı adet oldum ve 26 sı akşamı bitti tamamen sadece 1 gün sürdü.ve diğer zamanlardan farklıydı.daga duru ve azdı.ama pembe falan değildi aynı adet kanaması gibiydi.ve 1 haftadır acayip halsizim.hala yumurtalıklarım ağrıyor.fazlaca asabi ve sinirlyim.anlam veremedim.cumartesi günü bi teyze bana kahve falı baktı.fala inanma falsız kalma demişler ama bana dediki bebeğin olsun istiyorsun hemde cok ama olmuyor ama sen hamilesin dedi.beni kesinlikle tanımıyor ve sastım kaldım.olamaz ben adetliyim dedim hayır hamilesin dedi.ve akşamına enim adetim bitti.test yaptım negatif çıktı ama offfffffffff kızlar kafam allak bullak beklemek istiyorum ama kan testi yaptırsammı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…