bence güzel canım sana hemen kaset cıkarıyoruz ben senin menejerin olurum hade hade elalem ne derse desin un kapanına hade hade kaset cıkarmaya
sarkıı aglıyooo hattda yerlerdee suannn
heee basladımm kısss kavga dövüşş sevişş hepsii bi arada bizdee
tutluu ve ihtiraslıı dövüşlü hemidee
yok canımm izmir ilçesii 2saatlikk mesafe canımm dügüne gittiler
heee basladımm kısss kavga dövüşş sevişş hepsii bi arada bizdee
tutluu ve ihtiraslıı dövüşlü hemidee
yok canımm izmir ilçesii 2saatlikk mesafe canımm dügüne gittiler
tmm cnm olur....unkapanı eskidi yaaa...sağlam bi müzik şirketi bul..heryere gelmem ona göre...sanatçı kaprislerim başladı şimdidennnn
süpermiş bebemmmm....tutkulu ihtiraslı heee ..böle devam boş durma ...yola devammmm..seri şekildeee
hım eve gidene kadar uyku tutmaz tabi seni bekle canım için rahat uyursun şimdi aklına takılır eve vardılarmı diye sana yakınlarmı ailen sende izmirdemi oturuyosun
iyiii gecelerr canımm allaha emanettbeerrinim hülyammm ben kaçar kociş çagırıyo .....yarın görş inş...öpüldünüz.....ii gecelerrr
senin evladın erkek olcak bencee içime öle doğuyoooo
beerrinim hülyammm ben kaçar kociş çagırıyo .....yarın görş inş...öpüldünüz.....ii gecelerrr
evet canımm 2 sokak var aramıs daa kardesim msj atıcak bana gercii nettden de konusuos
balım hepimiz geçtik bu yollardan..belki geçecegiz de daha kimbilebilir...belli etmek istememiştimm aslındaa
artık böle olmakdann bende sıkıldım ama elimden bişiy gelmiyo sanırım
bugün dügüne gitmek istiyorumm ama bayramdan berii görmedigim bütün akrabalarım orda herkes orda olacak
ve sorularr onun için gitmek istemiyorumm napsam bilemedimm anlıcagınn karısık kafamm
arkadaşlar ben yeniden hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh
aaaaaaaaaa.....topic bomboşşşş..
kızzz..nerdesınız...bu saatte kalabalık olurdu burası onceden..
tabıı cogunluk artık hamıss.erkenden.uyku cokuyodur onlara da dıgerlerı nirdeeee
ayyyy gercekmi bacım annem hariç herkes kızın olcak diyo hayırlısı bakalım ne yalan söyliyim bende oğlusum diye sevesim geliyo en azından %50 ihtimal oglum ögrenene kadar
selamm canım hoş buldukk nasılsınn
iyiyim canm...1saat oldu uyanalı aama çıkmadım yataktan..
yagmur da yagıyor yine...neredeyse yeniden uyuyacagım
sen neler yapıosun
hımm burası da bulutluuu sanki yaz diil kış gelcek sanıyorum bendee
bendee napımm tattlım gectimm pc ninn basına vakit öldürüomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?