Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ahhh bii akıl veremicemm canımm sana ama normal test yapsan çıkar heraldee için rahat etsin istiosann kan testi de yaptırr
bu aradaa fala inanmaa ben evlendimm evlenelii bütünn fallardaa hamile çıktımm ama 3 senedirr hiç hamile olmadımm

aynen bnde kaynanam bakar bnada gecen ay ıcın bebişin olcak hmıle grunuyon dedı ama foos cıktı

demi inanmam normalde ama ne bileyim bu sefer bi tuhaf oldum bende ole her falda hamile çıkıo ama bişey oldugu yok daha.

yagmurdaaa gezesimm varr kıss ama hastaa olmasamm sonraa nerdee altan kapıomm hemen üsüttüm müü ben

ah ah bn eve tıkanıp kaldım hc bıre gtmıyorum ınan varya burda bı komsu bıle yok gdecek kımse yok 1 senedır hep evdeyım sıkıldım artık aılemmde yok kımsem yok gdecek bı kapım bıle yok ay yıne efkarlndım

aynen bnde kaynanam bakar bnada gecen ay ıcın bebişin olcak hmıle grunuyon dedı ama foos cıktı
seninnki deee tam mışş yanii burnunun dibindee bilioo herılt öle dicekk hıhh sendeee de kaynanaa
demi inanmam normalde ama ne bileyim bu sefer bi tuhaf oldum bende ole her falda hamile çıkıo ama bişey oldugu yok daha.

hamişşş olmanıı tümm kalbimlee isterimmm isteen herkes hamişş olsaa ne güsel olurr
ama fala inannmaa baktır ma gittsinn benim sinirimii bozuuo çokk sen nerden bilcen bee

ammaaann gözünüüü sevimm efkarlanmaaa ben daha yenii yopladımm kendimii
senn efkarlanmmaaa ben senii gezdireyimm
gazozunu ilaçççç atıyımm

geceeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
geelmişşşşşşşş hoşş gelmişşşşşşşşş

Son düzenleme:
benn çıkıyomm kimse dee yok gercii ama insan giderken ben gidiom derdii ama nesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…