kızlar ya ben bu ay adetten 15 gün önceden yumurtalık ağrısı cekmeye basladım.adet günüm 24 üydü ama ben 25 i akşamı adet oldum ve 26 sı akşamı bitti tamamen sadece 1 gün sürdü.ve diğer zamanlardan farklıydı.daga duru ve azdı.ama pembe falan değildi aynı adet kanaması gibiydi.ve 1 haftadır acayip halsizim.hala yumurtalıklarım ağrıyor.fazlaca asabi ve sinirlyim.anlam veremedim.cumartesi günü bi teyze bana kahve falı baktı.fala inanma falsız kalma demişler ama bana dediki bebeğin olsun istiyorsun hemde cok ama olmuyor ama sen hamilesin dedi.beni kesinlikle tanımıyor ve sastım kaldım.olamaz ben adetliyim dedim hayır hamilesin dedi.ve akşamına enim adetim bitti.test yaptım negatif çıktı ama offfffffffff kızlar kafam allak bullak beklemek istiyorum ama kan testi yaptırsammı acaba?
ahhh bii akıl veremicemm canımm sana ama normal test yapsan çıkar heraldee için rahat etsin istiosann kan testi de yaptırr
bu aradaa fala inanmaa ben evlendimm evlenelii bütünn fallardaa hamile çıktımm ama 3 senedirr hiç hamile olmadımm
nasıl gezecen acayıp yagıyo sonra hasta olup yatarsın...
ahhh bii akıl veremicemm canımm sana ama normal test yapsan çıkar heraldee için rahat etsin istiosann kan testi de yaptırr
bu aradaa fala inanmaa ben evlendimm evlenelii bütünn fallardaa hamile çıktımm ama 3 senedirr hiç hamile olmadımm
sağlık ocakları yaparmı ki
ewt yapıyo ben kızımda saglık ocagında yaptırmıştım
yagmurdaaa gezesimm varr kıss ama hastaa olmasamm sonraa nerdee altan kapıomm hemen üsüttüm müü ben
seninnki deee tam mışş yanii burnunun dibindee bilioo herılt öle dicekk hıhh sendeee de kaynanaaaynen bnde kaynanam bakar bnada gecen ay ıcın bebişin olcak hmıle grunuyon dedı ama foos cıktı
demi inanmam normalde ama ne bileyim bu sefer bi tuhaf oldum bende ole her falda hamile çıkıo ama bişey oldugu yok daha.
ah ah bn eve tıkanıp kaldım hc bıre gtmıyorum ınan varya burda bı komsu bıle yok gdecek kımse yok 1 senedır hep evdeyım sıkıldım artık aılemmde yok kımsem yok gdecek bı kapım bıle yok ay yıne efkarlndım
ammaaann gözünüüü sevimm efkarlanmaaa ben daha yenii yopladımm kendimii
senn efkarlanmmaaa ben senii gezdireyimm
gazozunu ilaçççç atıyımm
geceeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
geelmişşşşşşşş hoşş gelmişşşşşşşşş
saol cnm gazoz ıcmeyım ben he berrın senınle bat aynı bakalım bu ay zaten son bu ay benım nolucak
kısss nere gittiinn ay yazıomm yazıomm gönder mii napımm burdayımm yavv poff aglama bakımm hemmNerdesın ızmırlım huu neyse sen konumıcan anlasıldı bnde cıkayım barı bırazcık şekerlme yapım
hoşbuldum bitanemmm
zeynep nasılsınn cnmm....
adet oldun muu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?