berrincim..geçte olsa ben geldim
ızmırlım sen burdasın hala topıcı beklıyosun cnm hem ben gdıyom dedım ya cnm
oooooo ben gittim çayı bile içtimm geldimm sen nedionn izmirlimm
iyii yapmıssın canımm bende aksam giremeye bilirim diee oturdumm amaoh oh afıyet olsun bende sekerleme yaptım sonra patetes,kofte kızartım kociş geldı ymedı o tabı bız yedık sımdı uyudu bnde pc basına gectım
iyii yapmıssın canımm bende aksam giremeye bilirim diee oturdumm ama
kimseler
yokk merii selam verdii gittii bendee yalnıss kaldımm
ben geldım ya bnde belkı gremıye bılırım benımkı uyudu gece uyumaz flm ızler pc oyuzden
ben geldım ya bnde belkı gremıye bılırım benımkı uyudu gece uyumaz flm ızler pc oyuzden
s.a kızlarr napıonuzz beeenn çook ama çoooooooookkkkkk yorgunumm çünkü ev toparlıorumm taşınıoruzz pazara kadar taşınmış olurum inşallahh netide bağlatamıcaz hemenn(( giremicem bi şimdi dinlenmek için bi oturdum şöle kocişimde gelmeden bi bakim dedim
hoş geldinn canımm kolay gelsinn sana tasınıonus demekks.a kızlarr napıonuzz beeenn çook ama çoooooooookkkkkk yorgunumm çünkü ev toparlıorumm taşınıoruzz pazara kadar taşınmış olurum inşallahh netide bağlatamıcaz hemenn(( giremicem bi şimdi dinlenmek için bi oturdum şöle kocişimde gelmeden bi bakim dedim
ayy berrın bn ne yaptım bılıyon mu corek otu karısımı yaptım bu ay ve akıl işte kaseye yaptım tam okumamışım kac kasık nerdeyse kaseyı btırecektım esım kynanm kızdı hastelık olursun dıye sonra burda sordum kızlar allah razı olsun dedıler 1 kasık sımdı oyle yapıyom
hoş geldın cnm kolay gelsın zor ev tasıma işlerı bn ıyı bılırım bızde berrınle can sıkıntısı laflıyorduk topıte kımse yok
hoş geldinn canımm kolay gelsinn sana tasınıonus demekk
neden baglatamıcan nettii canımm özletme fazla kendinii
kısss nasıl yedin senn onu öle ben bi kaşı zor yiyorumm
valla yumurtalıklarınn patlmaa yasarsaa sasmaa izmirlimm
hoşbuldum berrinim canımm yerleştikk ettik elektrik su doğalgaz geldi diyene kadar 20 25 günü bulucak nerden baksan o yüzden vakit alacak net işi maleseff telden girerim arasıraa artık :)) şimdi kaldığım yerden devam etmeye gidiorumm sıra geldi kızın odasına
hoş geldinn canımm kolay gelsinn sana tasınıonus demekk
neden baglatamıcan nettii canımm özletme fazla kendinii
kısss nasıl yedin senn onu öle ben bi kaşı zor yiyorumm
valla yumurtalıklarınn patlmaa yasarsaa sasmaa izmirlimm
hayırlı akşamlarrrrrr canlar nasılsınızzz
hayırlı akşamlarrrrrr canlar nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?