Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kıs nere gittinn selam verdin kayboldunn ben yine yalnıss çıkcam zatii az sonraa

oh oh afıyet olsun bende sekerleme yaptım sonra patetes,kofte kızartım kociş geldı ymedı o tabı bız yedık sımdı uyudu bnde pc basına gectım
iyii yapmıssın canımm bende aksam giremeye bilirim diee oturdumm ama
kimseler
yokk merii selam verdii gittii bendee yalnıss kaldımm

s.a kızlarr napıonuzz beeenn çook ama çoooooooookkkkkk yorgunumm çünkü ev toparlıorumm taşınıoruzz pazara kadar taşınmış olurum inşallahh netide bağlatamıcaz hemenn (( giremicem bi şimdi dinlenmek için bi oturdum şöle kocişimde gelmeden bi bakim dedim

ben geldım ya bnde belkı gremıye bılırım benımkı uyudu gece uyumaz flm ızler pc oyuzden

ayy berrın bn ne yaptım bılıyon mu corek otu karısımı yaptım bu ay ve akıl işte kaseye yaptım tam okumamışım kac kasık nerdeyse kaseyı btırecektım esım kynanm kızdı hastelık olursun dıye sonra burda sordum kızlar allah razı olsun dedıler 1 kasık sımdı oyle yapıyom

hoş geldın cnm kolay gelsın zor ev tasıma işlerı bn ıyı bılırım bızde berrınle can sıkıntısı laflıyorduk topıte kımse yok

hoş geldinn canımm kolay gelsinn sana tasınıonus demekk
neden baglatamıcan nettii canımm özletme fazla kendinii

kısss nasıl yedin senn onu öle ben bi kaşı zor yiyorumm
valla yumurtalıklarınn patlmaa yasarsaa sasmaa izmirlimm

hoş geldın cnm kolay gelsın zor ev tasıma işlerı bn ıyı bılırım bızde berrınle can sıkıntısı laflıyorduk topıte kımse yok

hemde ne zorr off her taraf her taraftaaa halılarımı yıkamaya yolladımm ev çıplak kaldı :))) daha diğer eve gidilip temizlik yapılacakk hiç böle tahmin etmemiştimm.. Sizde ii yapıonuz valla ne güzell ben şidmi dua ediorumki bu ev hayırlı gelsinn ii gelsinn bebiş gelsinn

hoşbuldum berrinim canımm yerleştikk ettik elektrik su doğalgaz geldi diyene kadar 20 25 günü bulucak nerden baksan o yüzden vakit alacak net işi maleseff telden girerim arasıraa artık :)) şimdi kaldığım yerden devam etmeye gidiorumm sıra geldi kızın odasına

evet canımm dogru dion napcann
telden gircekmişin nasıl olsaa idare edersin attık bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…