Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
öpüldünüzzz canlarrr yüce rabbimm hepinizin yar ve yardımcısı olsunnn kalbinizde ne kadar dilek varsa hayırlı ise nasip etsin hayırsızsa uzak kılsınn bana dua edinn iilerle karşılaştırsın buna çok ihitiyacım var unutmayınn... Hepinizin bebişleri olsunnn inşallahhh (berrinimmm rabbim kucağını doldursunn sana çok dua ediorumm olacak en yakın zamandaa inşallahhh sakın pes etme tatlım üzülme )

ooooooooooooooooooooooooo
kimlerrr gelmişş lamişimmm canımm hoş geldinn bakımm naılsınn
hoşbulduk canımmmmmmmmmii diim ii olıyım canım yaa giremiyorum ne zamndır baya yoğunum bu aralar geldiğimdede kimse olmuyo çıkıyorumm sen nasılsınn nasıl gidioo :):):):):):):)

benide unutma nolurrr benimde duaya çok ihtiyacım warrrrr rabbim seninde yardımcın olsunnnn

alllah razı olsunn canımm çok mutlu ettin beniii inşallah canım inşallah allahım yanında olsun insalla güsel haberlerinii alırız hep unutmaa bizlerii telden de olsa gell mutlaka canımm inann elimden geldigincee düşünmemeye çalışıorum artıkk allah yardımcınn olsunn canımm

hoşbulduk canımmmmmmmmmii diim ii olıyım canım yaa giremiyorum ne zamndır baya yoğunum bu aralar geldiğimdede kimse olmuyo çıkıyorumm sen nasılsınn nasıl gidioo :):):):):):):)
iyii allah şükür canımm ne olsunn bende dün yamıssın burdayım hep die nesli ile konustukk gelmes o öle dio hep dedim ben hatta geçmişe baktın mıı billmm ama geldinn bakk bebem

berrin canım arkadaşım benim koca geliyo şimdi çıkyom akşam girerim allahın izniyleee sende gel olmamı :):):) öptümm çok çok hayırlı akşamlar

berrin canım arkadaşım benim koca geliyo şimdi çıkyom akşam girerim allahın izniyleee sende gel olmamı :):):) öptümm çok çok hayırlı akşamlar

sendee mii bee biritüss
nere gidionn daha yenii geldinn aksamm gelebilirmiyiim bilmiom söz vermim canımm
amma görüşürük yine beebbbmmm öptümmm sanada hayırlı aksamlarr

rabbım senınle olsun cnm koay gelsın allah razı olsun bızımde dualarımız senınle sende bızı unutma

ahh bebem geliom iki dk olsa bakıom ama kimse olmuyo genelde geldiğim zamnlar geldiğimde daha detaylı bol bol konuşuruzzz yoksa çok özledim sizleriii ama işte kader ördü ağlarını giremedimmm

ahh bebem geliom iki dk olsa bakıom ama kimse olmuyo genelde geldiğim zamnlar geldiğimde daha detaylı bol bol konuşuruzzz yoksa çok özledim sizleriii ama işte kader ördü ağlarını giremedimmm
hediii ordann ben hep burdaydımm bugünn sor kadere bakk kimse gelmedii
neseee hadii git de cabukkgell bende özledimm senii bak bugün
enerji patlamasıı yasıomm massaallah bana
kizlarrr selammm nasilsinizzz?

hoş gelndinn canımm nasılsınn bakımm

hoş gelndinn canımm nasılsınn bakımm

iyiyim tatlim sen nasilsin? corekotu kuru yapiyomussun INSALLAH vesile olurda hamile kalirsin canim arkadasim bende bu ay yaptim ama ben tam yapmadim yarim yamalak yaptim eger olmazsa onumuzdeki ay yine yapcam bebek gelene kadar pes etmicem

iyiyim tatlim sen nasilsin? corekotu kuru yapiyomussun INSALLAH vesile olurda hamile kalirsin canim arkadasim bende bu ay yaptim ama ben tam yapmadim yarim yamalak yaptim eger olmazsa onumuzdeki ay yine yapcam bebek gelene kadar pes etmicem

bende 3 gun aksamı basladım 13.gun sabahı ıcıp bıraksam olur mu acep

bendee öle canım ya bazen yemegii unutumm onun yerine incir yiyorum bazen mucizem öle demiştii kuru üzüm felan bol bol yiyomm

heeee bu aradaaa ben maydanos buharıı yapıomm kıslarrr dün başladımm bugünde yapcamm mıı bi bilgisi olann

tatlim sen fazla takinti yapma , bebek hakkinda cok dusunme hormonlar etkileniyor biliyorum mumkun degil ama yinede kafani dagitacak seylerle mesgul ol bugun bebek gormeye gitmistik cok sekerdi keske bu benim olsa diye gecti icimden minicikti
tatlim maydanoz buhari hakda bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…