hoşbulduk canımmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooo
kimlerrr gelmişş lamişimmm canımm hoş geldinn bakımm naılsınn
benide unutma nolurrr benimde duaya çok ihtiyacım warrrrröpüldünüzzz canlarrr yüce rabbimm hepinizin yar ve yardımcısı olsunnn kalbinizde ne kadar dilek varsa hayırlı ise nasip etsin hayırsızsa uzak kılsınn bana dua edinn iilerle karşılaştırsın buna çok ihitiyacım var unutmayınn... Hepinizin bebişleri olsunnn inşallahhh (berrinimmm rabbim kucağını doldursunn sana çok dua ediorumm olacak en yakın zamandaa inşallahhh sakın pes etme tatlım üzülme)
alllah razı olsunn canımm çok mutlu ettin beniii inşallah canım inşallah allahım yanında olsun insalla güsel haberlerinii alırız hep unutmaa bizlerii telden de olsa gell mutlaka canımm inann elimden geldigincee düşünmemeye çalışıorum artıkk allah yardımcınn olsunn canımmöpüldünüzzz canlarrr yüce rabbimm hepinizin yar ve yardımcısı olsunnn kalbinizde ne kadar dilek varsa hayırlı ise nasip etsin hayırsızsa uzak kılsınn bana dua edinn iilerle karşılaştırsın buna çok ihitiyacım var unutmayınn... Hepinizin bebişleri olsunnn inşallahhh (berrinimmm rabbim kucağını doldursunn sana çok dua ediorumm olacak en yakın zamandaa inşallahhh sakın pes etme tatlım üzülme)
iyii allah şükür canımm ne olsunn bende dün yamıssın burdayım hep die nesli ile konustukk gelmes o öle dio hep dedim ben hatta geçmişe baktın mıı billmm ama geldinn bakk bebemhoşbulduk canımmmmmmmmmii diim ii olıyım canım yaa giremiyorum ne zamndır baya yoğunum bu aralar geldiğimdede kimse olmuyo çıkıyorumm sen nasılsınn nasıl gidioo :):):):):):):)
berrin canım arkadaşım benim koca geliyo şimdi çıkyom akşam girerim allahın izniyleee sende gel olmamı :):):) öptümm çok çok hayırlı akşamlar
öpüldünüzzz canlarrr yüce rabbimm hepinizin yar ve yardımcısı olsunnn kalbinizde ne kadar dilek varsa hayırlı ise nasip etsin hayırsızsa uzak kılsınn bana dua edinn iilerle karşılaştırsın buna çok ihitiyacım var unutmayınn... Hepinizin bebişleri olsunnn inşallahhh (berrinimmm rabbim kucağını doldursunn sana çok dua ediorumm olacak en yakın zamandaa inşallahhh sakın pes etme tatlım üzülme)
ahh bebem geliom iki dk olsa bakıom ama kimse olmuyo genelde geldiğim zamnlar geldiğimde daha detaylı bol bol konuşuruzzz yoksa çok özledim sizleriii ama işte kader ördü ağlarını giremedimmmalllah razı olsunn canımm çok mutlu ettin beniii inşallah canım inşallah allahım yanında olsun insalla güsel haberlerinii alırız hep unutmaa bizlerii telden de olsa gell mutlaka canımm inann elimden geldigincee düşünmemeye çalışıorum artıkk allah yardımcınn olsunn canımm
iyii allah şükür canımm ne olsunn bende dün yamıssın burdayım hep die nesli ile konustukk gelmes o öle dio hep dedim ben hatta geçmişe baktın mıı billmm ama geldinn bakk bebem
halime şükür ediyom bende canım napımmm şükür sende iiyşmişsin allah mutluluğunu daim etsinn balımmmmhosgeldın cnm ıyıyım hamd olsun sen nasılsın
hediii ordann ben hep burdaydımm bugünn sor kadere bakk kimse gelmediiahh bebem geliom iki dk olsa bakıom ama kimse olmuyo genelde geldiğim zamnlar geldiğimde daha detaylı bol bol konuşuruzzz yoksa çok özledim sizleriii ama işte kader ördü ağlarını giremedimmm
kizlarrr selammm nasilsinizzz?
hoş gelndinn canımm nasılsınn bakımm
iyiyim tatlim sen nasilsin? corekotu kuru yapiyomussun INSALLAH vesile olurda hamile kalirsin canim arkadasim bende bu ay yaptim ama ben tam yapmadim yarim yamalak yaptimeger olmazsa onumuzdeki ay yine yapcam bebek gelene kadar pes etmicem
hoş geldın cnm
iyiyim tatlim sen nasilsin? corekotu kuru yapiyomussun INSALLAH vesile olurda hamile kalirsin canim arkadasim bende bu ay yaptim ama ben tam yapmadim yarim yamalak yaptimeger olmazsa onumuzdeki ay yine yapcam bebek gelene kadar pes etmicem
bende 3 gun aksamı basladım 13.gun sabahı ıcıp bıraksam olur mu acep
tatlim bence 12. gun aksami bitir hem sen onca kavanoz kuru nasil yediniyiki komaya girmemissin :18::18::18:
bendee öle canım ya bazen yemegii unutumm onun yerine incir yiyorum bazen mucizem öle demiştii kuru üzüm felan bol bol yiyomm
heeee bu aradaaa ben maydanos buharıı yapıomm kıslarrr dün başladımm bugünde yapcamm mıı bi bilgisi olann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?