Ayhhh.. Kaç saattir burda bekliyorum, gelen giden yok..
Bende gidiyorum..
Bu ne yaa.. 2 gündür kimse yok topikte..
Bende bugün doktora gitmiştim..
Hatta cinsiyetini bile öğrendim bebişimin ama söyleyecek kimse yok..
Gideyim bende bari..
Ah eski günler ahh..
Laf yetiştiremezdik o zmanlar..
Neyse.. Öyle olsun bakalım...
ayy cnım benmmm üzülme yeni geleck aya olur umudun haziran olur...ben halen adet olmadım...bunda da bir kısmat vrdır cnm inn bana üzülme kuzum ne olursun cnm benmmm...sana dua ediyorummm cnmm benmmmiyi diyelim iyi olalım canım saol..
evet malesef, her ay ki gibi yine bu ay da geldi kırmızılar
aaaaaaa aaaa keşkem sölesiydn kuzum ne oldunu cnm benmm ...valla merk ettm heee...Ayhhh.. Kaç saattir burda bekliyorum, gelen giden yok..
Bende gidiyorum..
Bu ne yaa.. 2 gündür kimse yok topikte..
Bende bugün doktora gitmiştim..
Hatta cinsiyetini bile öğrendim bebişimin ama söyleyecek kimse yok..
Gideyim bende bari..
Ah eski günler ahh..
Laf yetiştiremezdik o zmanlar..
Neyse.. Öyle olsun bakalım...
cnm 15 gn önceden belli olmaz 15 gn önceden yumurtlama olabilir..yumurtlamdan 14 gn sonra adet olunuyor ztn....adetnn kaçncı gnü? ee bir de akıntı durumun nedir bilnmesi lazım cnm benmkızlar 3-4 gündür kasık agrım var devamlı...sadece sağ tarafımda...idrar rengim normal üşütmüş olamam heralde...hamilelikte böyle olurmu???adetime 15 gün var
ervaaaaa...hg. canım nasılsın..nasıl gıdıyo hamıslık..
şeydaaacımmm..ben geldimm...nasılsın bebişim gorusmeyelı gelmedı mı hala kırmızılar..
şeydacımm ne durumdasın???
yokk cicim gelmedii...doktora gitcem işte çrşamba gnü..pazartes salı amiyatı varmışş öle işte cnmm...daha da gelmeye niyeti yok
sen nasılsın cnmm
merhabaa cnmm..iym saol sen nasılsınn...iyi gidiyo allaha şükür..tek sorunum akıntıı..akıntı oluyor,,
sen de durumlar nasıl???
ayy cnım benmmm üzülme yeni geleck aya olur umudun haziran olur...ben halen adet olmadım...bunda da bir kısmat vrdır cnm inn bana üzülme kuzum ne olursun cnm benmmm...sana dua ediyorummm cnmm benmmm
aaaaaaa aaaa keşkem sölesiydn kuzum ne oldunu cnm benmm ...valla merk ettm heee...
ben kaç gndür giryom kimse olmuyor çıkıyorum..demk o ara sen geldn ...
dün gece bir sürü kabus gördüm ama sana cvp yazdum bi sen normaldin hee..demek bunu duyckmışımm cnmm yaaa...
eskiden kalablık oluyordu..e tabi hamile sayımız arttı böle az kişi kaldık buralarda...
paylaşımlrda azldı..
öneceden herkesete bir teleş vrdı ama şimdi burda o kdar az kişiyiz ki zor tbaii..ee hamilelerin dinlenmyey ihtiyacı olo sanırım o yüzden gelmyorlar ya da kendi gbi aynı hissedklri aynı anda olnlarla ne bilim eyll annnesi ekim anneleri gbi topikteler...alllh razı olsun sanada bizi böle arada bi hbr veryorsun cnmm benmmm
cnm 15 gn önceden belli olmaz 15 gn önceden yumurtlama olabilir..yumurtlamdan 14 gn sonra adet olunuyor ztn....adetnn kaçncı gnü? ee bir de akıntı durumun nedir bilnmesi lazım cnm benm
yokk cicim gelmedii...doktora gitcem işte çrşamba gnü..pazartes salı amiyatı varmışş öle işte cnmm...daha da gelmeye niyeti yok
sen nasılsın cnmm
şeyydaa kaç gün geciktiitest yaptınmı yakın zamanda...??????
cnm adetn kaç gn süryooo...25 gn fln mı 25 gnse yumurtlama gnndesn demektr herkesde akıntı gelck dye brşey yok yznden sen çalışmalara ara verme ii çalışcanım adetimin 10.günü bugun.akıntım yok diyebilirim karışık bi durum galiba??(
yok cnm yaaa ne kdr geç gebelk mayıs 5 te adet olmm lazımdı nerdeyse 5 hazirn oldu ...anlamdım gtti..ama cnm çok sıkılıyorr.allah allah..nıye gelmedı kı acaba testlerınde negatıf cıkıyo de mı.. gec yumurtlamısındır belkı canım bebıs vardır belkı..
ben de aynıyım canım dugunumuz var ona hazırlık yapeyorum
canım adetimin 10.günü bugun.akıntım yok diyebilirim karışık bi durum galiba??(
dün yaptım sanırım cnm ama yok..ne olup bittini bilmyorum cnmm ömrümde böle olmadımm..sanırım aşada kötü şeyler oluşuyooo...düşnmek istemyorum morelim fln çok bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?