Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım yaa haklısın eskısı gıbı degıl buralar..bak ben de geldım heç kimseler yohh
ayyyy..merak ettım sımdık demek orendın bebısın cınsıyetını
kız keske deyıverseydın de gıtseydın artık ben catlarım meraktan
tahmın edeyım bakimm....bence kızzz
ıcıme ole doğdu

kızlar 3-4 gündür kasık agrım var devamlı...sadece sağ tarafımda...idrar rengim normal üşütmüş olamam heralde...hamilelikte böyle olurmu???adetime 15 gün var

iyi diyelim iyi olalım canım saol..
evet malesef, her ay ki gibi yine bu ay da geldi kırmızılar
ayy cnım benmmm üzülme yeni geleck aya olur umudun haziran olur...ben halen adet olmadım...bunda da bir kısmat vrdır cnm inn bana üzülme kuzum ne olursun cnm benmmm...sana dua ediyorummm cnmm benmmm
aaaaaaa aaaa keşkem sölesiydn kuzum ne oldunu cnm benmm ...valla merk ettm heee...
ben kaç gndür giryom kimse olmuyor çıkıyorum..demk o ara sen geldn ...
dün gece bir sürü kabus gördüm ama sana cvp yazdum bi sen normaldin hee..demek bunu duyckmışımm cnmm yaaa...
eskiden kalablık oluyordu..e tabi hamile sayımız arttı böle az kişi kaldık buralarda...
paylaşımlrda azldı..
öneceden herkesete bir teleş vrdı ama şimdi burda o kdar az kişiyiz ki zor tbaii..ee hamilelerin dinlenmyey ihtiyacı olo sanırım o yüzden gelmyorlar ya da kendi gbi aynı hissedklri aynı anda olnlarla ne bilim eyll annnesi ekim anneleri gbi topikteler...alllh razı olsun sanada bizi böle arada bi hbr veryorsun cnmm benmmm
kızlar 3-4 gündür kasık agrım var devamlı...sadece sağ tarafımda...idrar rengim normal üşütmüş olamam heralde...hamilelikte böyle olurmu???adetime 15 gün var
cnm 15 gn önceden belli olmaz 15 gn önceden yumurtlama olabilir..yumurtlamdan 14 gn sonra adet olunuyor ztn....adetnn kaçncı gnü? ee bir de akıntı durumun nedir bilnmesi lazım cnm benm

:76::76::76::76::82::82::82::82::78::78::78::86::86::86::103::103::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::108::108::108::108::108::108::108::108::108::111::111::111::111::122::122::122::122::122::122::122::122::122::121::121::121::121::121::121::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kısss sabah beri senın düşünüyorum..acaba gıdıp gelmişmidirr diyeeee...daha erken ama falan dıye düşünüyodum hatta forumu açarkennn.....megerse gitmişsinde gelmişsin amaaa..bebişden haberleri yazmamışsınn (((((

merhabaa cnmm..iym saol sen nasılsınn...iyi gidiyo allaha şükür..tek sorunum akıntıı..akıntı oluyor,,
sen de durumlar nasıl???

allah ıyılık versın canım...sukur bende ıyıım...calısmalara ara verdık bu ay hem 17de kuzenın dugunu var tepınırım rahat rahat
akındı neden oluyo kı acaba sordun mu dr.a normalmıymıs..:44::44::44:

canım adetimin 10.günü bugun.akıntım yok diyebilirim karışık bi durum galiba??(

yokk cicim gelmedii...doktora gitcem işte çrşamba gnü..pazartes salı amiyatı varmışş öle işte cnmm...daha da gelmeye niyeti yok
sen nasılsın cnmm

allah allah..nıye gelmedı kı acaba testlerınde negatıf cıkıyo de mı.. gec yumurtlamısındır belkı canım bebıs vardır belkı..
ben de aynıyım canım dugunumuz var ona hazırlık yapeyorum

canım adetimin 10.günü bugun.akıntım yok diyebilirim karışık bi durum galiba??(
cnm adetn kaç gn süryooo...25 gn fln mı 25 gnse yumurtlama gnndesn demektr herkesde akıntı gelck dye brşey yok yznden sen çalışmalara ara verme ii çalış
allah allah..nıye gelmedı kı acaba testlerınde negatıf cıkıyo de mı.. gec yumurtlamısındır belkı canım bebıs vardır belkı..
ben de aynıyım canım dugunumuz var ona hazırlık yapeyorum
yok cnm yaaa ne kdr geç gebelk mayıs 5 te adet olmm lazımdı nerdeyse 5 hazirn oldu ...anlamdım gtti..ama cnm çok sıkılıyorr.

sende ara verdysen hem kafn raht olur hemde ii oynrsın cnmm..bende bi doktora gdim ona göre bişele ryapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…