şükür diyelim canım bu ay yumurta takibim wardı yumurta büyümedi hiç biraz canım sıkıldı ona ama şimdi daha iyiyimm .....iyimcanım sennasılsın
evet canım ya bi baktırmakta fayda var adetin düzene girer en azından tedaviyle
seyda canım nasılsınn hala adet olmamşın ne zamn gidicen dr ye bekleme daha fasla canım ya ....
bide bişiy sorcam bana bu ay klomen werdi dr işe yaramadı ... glikofaj werdi bu ay oda işe yaramassa karından iğneye başlıcakmşş bi bilgin war mı bu konudaa ...
yaa ne bilim öle karından iğne falan dedi banada inş gerke kalmaz bakalım ... bende bu ay soğan incir ve bal tarçın yapcamm inşş tarçın kist yapıo diye duymuştum yapmadım bu ay elifte dediki tam aksine büyümesine yardımcı oluyo tekrar başlıcam nasipse ... bide dr dedi fazla yumurta war en fazla 2 tane büyümesi lazım fazla olursa dç kontrol hapı weririm daha fazla beklersinn... şimdi ilaçların yanında bu kürler fasla gelmez dimi ? kafam okadar karıştıkiii.....korkuyorum artık ya sanki bi çıkmaza girdimmm .... rabbim yardımımıza koşsun inşşşş.....çarşmaba gidyorum cnm haftaya anca ogn boşş...
klomen bende de işe yaramı bende serphone işe yaryor cnmm
glogahane mi neydi o ilcı hermn kulnn o ilç kaliteli yumrtlamyı sağlıyorr
karında iğne benm bildim çatlma iğnesi vr o..onn dışında bilmiyorum
bende klomen işe yramaynca bna menegon diye iğne vurdurdu 3 kutu ..kutusu 100 tl 1 kutuyu devlt krşılıyo gerisni karşılmaıyor..bende o da işe yaramyınca ben doktorumu değiştirdim soğn kürü ve 2 ay korundum ondan sonra hamile kaldım
çarşmaba gidyorum cnm haftaya anca ogn boşş...
klomen bende de işe yaramı bende serphone işe yaryor cnmm
glogahane mi neydi o ilcı hermn kulnn o ilç kaliteli yumrtlamyı sağlıyorr
karında iğne benm bildim çatlma iğnesi vr o..onn dışında bilmiyorum
bende klomen işe yramaynca bna menegon diye iğne vurdurdu 3 kutu ..kutusu 100 tl 1 kutuyu devlt krşılıyo gerisni karşılmaıyor..bende o da işe yaramyınca ben doktorumu değiştirdim soğn kürü ve 2 ay korundum ondan sonra hamile kaldım
şükür diyelim canım bu ay yumurta takibim wardı yumurta büyümedi hiç biraz canım sıkıldı ona ama şimdi daha iyiyimm .....
arkadaşlar merhaba,
bu soğan kürü nedir.nasıl yapılır.ne işe yarar?
benimde 29 gün bugün oladım daha ama ümidim yojhayırlısı allahtan
sevgicimmm hoşgeldiinnnnn ben iyim seni sormalı ne war ne yokkk:):):):):):):):):)hayırlu günler kızlar nasılsınız? :80::80::80:
meryem meryem nasılsın kuzum iyimisin bebeğimiz nasıllll warmı bi değişiklikkk
Kız meri asskım, nereye gittin, aşkolsun..
Demin aşağıdaydın..
Bugün doktora gidecektin, ne oldu..
Duydun di mi pıt pıt ları...
Çabuk geri dön ve cevap ver..
kızzz meryemm duydun galıba bebısın kalp atısını hıc bıse de yazmamısın ne dedı dr. canım
test yaotınmı canım adetin daha öncede gecikmşmiydi
hepsini paylaşırım hele bi dokrora gidm sonra adet olmde bşlrsaolasın canım tavsiyelerin için.yapıcam hepsini..sendende hayırlı haberler beklıyoz artık hadi bakalım...tedavinin her aşamasını paylaş bizimle..hazirandan sonra bende doktora gitmeyi düsünüyorum artıkk yapsın biseyler..bizde bi problemde yok canım nasılbi tedavi yapcak onuda hiç bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için...
evet cnm adetm düzene grse yetriyimcanım sennasılsın
evet canım ya bi baktırmakta fayda var adetin düzene girer en azından tedaviyle
kafan karşmasın cnm benm neden krşckk aaayaa ne bilim öle karından iğne falan dedi banada inş gerke kalmaz bakalım ... bende bu ay soğan incir ve bal tarçın yapcamm inşş tarçın kist yapıo diye duymuştum yapmadım bu ay elifte dediki tam aksine büyümesine yardımcı oluyo tekrar başlıcam nasipse ... bide dr dedi fazla yumurta war en fazla 2 tane büyümesi lazım fazla olursa dç kontrol hapı weririm daha fazla beklersinn... şimdi ilaçların yanında bu kürler fasla gelmez dimi ? kafam okadar karıştıkiii.....korkuyorum artık ya sanki bi çıkmaza girdimmm .... rabbim yardımımıza koşsun inşşşş.....
arkadaşlar merhaba,
bu soğan kürü nedir.nasıl yapılır.ne işe yarar?
sevgicimmm hoşgeldiinnnnn ben iyim seni sormalı ne war ne yokkk:):):):):):):):):)
kızlar saolun beni düşünüp aklınıza getirdiginize öle mutlu oldum ki
ben dün gittim dr.a ama gelip size haber veremedim çok kötüydüm.
kalp atısı die gittik ama duyamadık hiçbişe..
hatta sanırım bebekte yok henüz.
usg 10gn önce 5t2 ölçüodu beni.
dün 5t6 ölçtü.
yani bn 7haftalıgım derken 5 haftalık gösterıor beni..
doktor gelişimi geriden gelior dedi
belki geç döllnmedendir dioruz ama beni hiçbişe ikna etmıyor.
2hafta snra gel yeniden dedi ama dyanamıcam ozamana kadar.
haftaya salıya baska 1 doktora randevu aldım.o zaman iyi ya da kötü neyse çıkacak
test yaotınmı canım adetin daha öncede gecikmşmiydi
kızlar saolun beni düşünüp aklınıza getirdiginize öle mutlu oldum ki
ben dün gittim dr.a ama gelip size haber veremedim çok kötüydüm.
kalp atısı die gittik ama duyamadık hiçbişe..
hatta sanırım bebekte yok henüz.
usg 10gn önce 5t2 ölçüodu beni.
dün 5t6 ölçtü.
yani bn 7haftalıgım derken 5 haftalık gösterıor beni..
doktor gelişimi geriden gelior dedi
belki geç döllnmedendir dioruz ama beni hiçbişe ikna etmıyor.
2hafta snra gel yeniden dedi ama dyanamıcam ozamana kadar.
haftaya salıya baska 1 doktora randevu aldım.o zaman iyi ya da kötü neyse çıkacak
canım merhaba ben yaptım bütün vucudu temizliyor üç kür müş ama ben bir yaptım bıraktım şu an bişey yok
hepsini paylaşırım hele bi dokrora gidm sonra adet olmde bşlr
..haha berber başlrız tedviye..inşllhh sana gek kalmaz bu ay hamile kalırsınn
evet cnm adetm düzene grse yetr
kafan karşmasın cnm benm neden krşckk aaa
tarçın kist yaprmı bilmm ama ben cnmmyumurtalıklrı büyütyor onu bilorum ama benn..fazla yumrtalı bişe yapmazki cnm ne alak bişe etmez döllşmesi dha koly olurr onn hattaaa
polistik over sendorumu miyom gbi kistlere ii geleiyor adet sökücü diye kullnılyr..iltihabı sökyor...adeti düznliyor ilk sayfada var cnm
hepsini paylaşırım hele bi dokrora gidm sonra adet olmde bşlr
..haha berber başlrız tedviye..inşllhh sana gek kalmaz bu ay hamile kalırsınn
evet cnm adetm düzene grse yetr
kafan karşmasın cnm benm neden krşckk aaa
tarçın kist yaprmı bilmm ama ben cnmmyumurtalıklrı büyütyor onu bilorum ama benn..fazla yumrtalı bişe yapmazki cnm ne alak bişe etmez döllşmesi dha koly olurr onn hattaaa
polistik over sendorumu miyom gbi kistlere ii geleiyor adet sökücü diye kullnılyr..iltihabı sökyor...adeti düznliyor ilk sayfada var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?