Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

.hayırlısı olsun canım yaa..uzme kendını...
ben de bu haftA gıdıcektım kocişin bankada ısı cıktı onla ugrastık ızınlı gununde..bakalım kp.cumartesı ızınlı olursa onlarla gıdıcem artık..

kızlarr ben cıkım daha yapcek cok ısım varr
dun gece perdelerı makınaya atttık makınannın motoru yanmıs allahtan farkettım hemen baktım duman cıkıyo ben 40 derceye attım su ısınmıs ıyıce 100 derece olmus canımm perde yandı hep aldım gıbı kuvetın ıcıne attım soguk su tuuttum ama mahvoldu bı kere...cok pıs kırısmıs bı de ..bakalım utuyle adam olucak mı bızım perde..

normalmişş ama insanı rahatsız edıyor iştee..ped kullanmak zorunda kalıyorumm

kötü şeyler düşünme lütfenn bi dok.git bakalım neler diyecekk,,merak edıyorum bendee..
düşünmek istemyorum ama kendimide alamıyorum cnm yaaa..bi gidelimde rahtlıcm artıkk

cnmm benmm hadi hayrlısı senn içinde ozmann

ewet tatlım adet döngüm 25 gün.galiba bu ay feci yumurtluyorum çünkü ben hiç böyle sancılanmadım:)hergünümüzü degerlendiriyoz zaten cnm boş durmuyoz..hayırlısı olsun hakkımızda

gecen ay ve önceki ay kullnmıstım ama cok düzenli yemedim.bu ay hiç yemedim canım
kaliteli yumrtluyosun snaırım cnm..amn dikkt et yatktan hemn kalkma..kıçnn altına yastık koy yarım saat bekle sonra ..sağ tarfına yat ayakrını dizne çek öle 3 saat yat..
iyim canım şükür bu günümüze sen nasılsın doktora gitçekmişsin hadi hayırlısı olsun bakalımcanım bi baktırne dicek

evet cnm doktra gtcem..artık bi tedviye başlıyalım ama dimiii..bende bebk için çalışmalara başlıcm inşllh ama şu aşasın nye öle oldu bi öğrnmek lazımm tabe

seyda canım nasılsınn hala adet olmamşın ne zamn gidicen dr ye bekleme daha fasla canım ya ....
bide bişiy sorcam bana bu ay klomen werdi dr işe yaramadı ... glikofaj werdi bu ay oda işe yaramassa karından iğneye başlıcakmşş bi bilgin war mı bu konudaa ...

hoşbuldum canımm nasılsın iyi misin :):):)::):):)
iyimcanım sennasılsın

evet canım ya bi baktırmakta fayda var adetin düzene girer en azından tedaviyle

saolasın canım tavsiyelerin için.yapıcam hepsini..sendende hayırlı haberler beklıyoz artık hadi bakalım...tedavinin her aşamasını paylaş bizimle..hazirandan sonra bende doktora gitmeyi düsünüyorum artıkk yapsın biseyler..bizde bi problemde yok canım nasılbi tedavi yapcak onuda hiç bilmiyorum hayırlısı olsun hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…