cnm adetn kaç gn süryooo...25 gn fln mı 25 gnse yumurtlama gnndesn demektr herkesde akıntı gelck dye brşey yok yznden sen çalışmalara ara verme ii çalış
yok cnm yaaa ne kdr geç gebelk mayıs 5 te adet olmm lazımdı nerdeyse 5 hazirn oldu ...anlamdım gtti..ama cnm çok sıkılıyorr.
sende ara verdysen hem kafn raht olur hemde ii oynrsın cnmm..bende bi doktora gdim ona göre bişele ryapcm
allah ıyılık versın canım...sukur bende ıyıım...calısmalara ara verdık bu ay hem 17de kuzenın dugunu var tepınırım rahat rahat
akındı neden oluyo kı acaba sordun mu dr.a normalmıymıs..:44::44::44:
düşünmek istemyorum ama kendimide alamıyorum cnm yaaa..bi gidelimde rahtlıcm artıkkkötü şeyler düşünme lütfenn bi dok.git bakalım neler diyecekk,,merak edıyorum bendee..
.hayırlısı olsun canım yaa..uzme kendını...
ben de bu haftA gıdıcektım kocişin bankada ısı cıktı onla ugrastık ızınlı gununde..bakalım kp.cumartesı ızınlı olursa onlarla gıdıcem artık..
düşünmek istemyorum ama kendimide alamıyorum cnm yaaa..bi gidelimde rahtlıcm artıkk
cnmm benmm hadi hayrlısı senn içinde ozmann
canım aynı seyler bende de oluyo ıkı gundur yumurtlama donemındesın bence
cnm adetn kaç gn süryooo...25 gn fln mı 25 gnse yumurtlama gnndesn demektr herkesde akıntı gelck dye brşey yok yznden sen çalışmalara ara verme ii çalış
yok cnm yaaa ne kdr geç gebelk mayıs 5 te adet olmm lazımdı nerdeyse 5 hazirn oldu ...anlamdım gtti..ama cnm çok sıkılıyorr.
sende ara verdysen hem kafn raht olur hemde ii oynrsın cnmm..bende bi doktora gdim ona göre bişele ryapcm
yawrum valla 3 gündür nasıl bi sancı var anlatamam...ben hiç boyle yumurtlamadım vallla:)
selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız
alyküm selam cnm nasılısnnnselamun aleykum arkadaşlar nasılsınız
yawrum valla 3 gündür nasıl bi sancı var anlatamam...ben hiç boyle yumurtlamadım vallla:)
alyküm selam cnm nasılısnnn
tammdır iştee bu yumurtlama ağrsıs
bu arada sen çörek otunu tarçın balı kulndınmı
alyküm selam cnm nasılısnnn
iyim canım şükür bu günümüze sen nasılsın doktora gitçekmişsin hadi hayırlısı olsun bakalımcanım bi baktırne dicek
hayırlı günler kızlar nasılsınız :):):):):):):)
kaliteli yumrtluyosun snaırım cnm..amn dikkt et yatktan hemn kalkma..kıçnn altına yastık koy yarım saat bekle sonra ..sağ tarfına yat ayakrını dizne çek öle 3 saat yat..gecen ay ve önceki ay kullnmıstım ama cok düzenli yemedim.bu ay hiç yemedim canım
iyim canım şükür bu günümüze sen nasılsın doktora gitçekmişsin hadi hayırlısı olsun bakalımcanım bi baktırne dicek
hoşbuldum canımm nasılsın iyi misin :):):)::):):)sanada hayırlı günler canımhoşgeldin
iyimcanım sennasılsınhoşbuldum canımm nasılsın iyi misin :):):)::):):)
kaliteli yumrtluyosun snaırım cnm..amn dikkt et yatktan hemn kalkma..kıçnn altına yastık koy yarım saat bekle sonra ..sağ tarfına yat ayakrını dizne çek öle 3 saat yat..
evet cnm doktra gtcem..artık bi tedviye başlıyalım ama dimiii..bende bebk için çalışmalara başlıcm inşllh ama şu aşasın nye öle oldu bi öğrnmek lazımm tabe
kaliteli yumrtluyosun snaırım cnm..amn dikkt et yatktan hemn kalkma..kıçnn altına yastık koy yarım saat bekle sonra ..sağ tarfına yat ayakrını dizne çek öle 3 saat yat..
evet cnm doktra gtcem..artık bi tedviye başlıyalım ama dimiii..bende bebk için çalışmalara başlıcm inşllh ama şu aşasın nye öle oldu bi öğrnmek lazımm tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?