Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
test yaptırmadım her zaman husrana uğruyorum 27 bazen 28 olduğu oluyırdu ama bu gün 29

cnmm 35. gnnde test yap eğer gelmezsee ok mi

meryemcm sende üüzlme salı gnü herşy belli olur..geç dölnnme ..eğer üstne düşersen kötü olur inn bana sal biraz..salıya kdr sabredelim bakaımm

inş canım burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz inş allahım boş cevirmez dualarımızı...en kısa zamanda kuzucuklarımıza kavusturur inş:)

kızlar ben forumda yabancıyım bir türlü alışamadım daha.takip etmektede zorlanıyorum
şu soğan kürünü bana yazsanız

kızlar ben forumda yabancıyım bir türlü alışamadım daha.takip etmektede zorlanıyorum

meryemmm bitanem sakın üzülmee hiç korkma endişelerini anlıyorum ama stres yapmanda ii bişiy diil ..... bak sana kendimi anlatayım .... ben iki ay adet görmeden hamile kaldım .. drye gittim kalp atışını dinlemek için gittim dediki bebek 7 haftalık ama kalbi atmyıo acil kürtaj yoksa zehirlenirsinn dedim ki yokk yarın gelirim ağlaya ağlaya başka hastaneye gittik ordada demesinler mi bebek 10 haftalık içinde bebek yok boş gebelik ..... nasıl olur falan derken başka bi hastaneye gittim ertesi gün kürtaj olcam artık o dr önerdilerr... dr bi kntrol ettiki dedi kızım üzülme bebek burda ve daha 5 haftalık haftaya gittimde duymutum kalp atışını ...... yani bak gör neler olabiliyo o usgde bile hafta farkediyo... ufacık kaydırsa değer bi gün oynuyoo...eğer drden emin olmassan başka drye mutlaka git tek drle üzülme boşunaa beni kürtaj yapalım dien dr 3 snedir gittim dr idi sen sıkma canını olur mu o geç döllenmedir normal zamnından o yüzden küçük çıkyodurr rabbim korusunn sizi dularım hep seninle canım arkadaşım gönlüne ferahlık wersin işşş......

birde bende polip var.onu almamız lazım dedi doktor ama çok korkuyorum.
ameliyathanede anestezi ile yapılacakmış
soğan kürü polipe iyi gelirmi acaba
aranızda bilen varmı kızlar..

canım bu ay bende yaptım ben dün bitirdim çok şükür. adetinin 7. günü başlıyosun 1 bardak sabah 1 bardak akşam yada gece yatarken içiyosun. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun 1 orta boy soğanı kabuklarını soyup 4'e bölüyosun su kaynadıktan sonra soğanı suyun içine atıyosun ağzı kapalı 5 dk kaynıyo sonra kapatıyosun ılıyınca da içiyosun

kuzum üzme kendini kötü bişey olsaydı dr söylerdi zaten dediğin gibi geç döllenmedir inş.

çok üzüldüm bitanem cokta şaşırdım((dediğin gibi belkide geç döllenmedir canım...hatta bence kesin öyle...umudunu kaybetme sen bitanem moralini yüksk tut

meryemcm sende üüzlme salı gnü herşy belli olur..geç dölnnme ..eğer üstne düşersen kötü olur inn bana sal biraz..salıya kdr sabredelim bakaımm

saolun arkadaslar mecbur içimi ferah tutacam...elimden gelen birsey yokki...
evet haftaya baska 1 doktora daha gideceim..tek dr.la kalmasam ii olur.

bana dualarınızı eksik etmeyin ne olur.sizler benm hergece dualarımdasınız

oyy oyy bitanem benim hepimiz dua ediyoruz birbirimize için rahat olsun canım benim

bu akşamıda beklicem yarın yaptırırım sanırım çünki dayanamam

hiç etmez olurmyuz canımm bütün arklar hep aklımdasınız benim olmayanlara nasip etsin rabbim olanlarıda korsun dieee sen duanı et rabbim korur sizi merak etme için ferah olsunn :):):):):):):)

sağol canım benim.ozaman hergün taze yapılacak herhalde
kaç gün içmek lazım

çok çok teşekkür canım benim.belki şifa olur.
sen ne aşamadasın sende sorun ne?
bende sebepsiz infertilite var.birde polip var onlar alınacak
ondan sonra aşılama yaparız dedi dr.

ben bu ay gittiğimde çok küçük önemsiz bir kist var dedi zaten bu soğan kürünü yapmayı düşünüyodum yaptım işte dün bitti çok şükür inş. şifa olur sonucunu alırız hepimizde

ben bu ay gittiğimde çok küçük önemsiz bir kist var dedi zaten bu soğan kürünü yapmayı düşünüyodum yaptım işte dün bitti çok şükür inş. şifa olur sonucunu alırız hepimizde

inşallah canım.allah hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
sen tedavi görüyormusun peki
aşılama falan yaptırdınmı

inşallah canım.allah hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
sen tedavi görüyormusun peki
aşılama falan yaptırdınmı

yok canım herhangi bir sorunum yok çok şükür
evlendim 2 ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum 7 ay oldu işte tekrar denemeye başlayalı bu 3. ayım bekliyoruz

selam kızlar bırsey sorucam bn pkoluyum ve adetlrm duzensızdr ilaçsız adet olamam genelde gecen ay tarlusal ıle adetoldum ve sut buharı yaptımm ve bugunde adetıme 9 gun olmasına rağmen pembe ve kahve rengi lekelenmem oldu kasıklarım ıle goguslerm ağrıyor bu gec ymrtlama olabılır mı yada kendılığmden adetmı olucm cunku ılacsız zor oluyorum ama bu ay adetme 9 gun kala boyle oldu gebelık içinde umıtlnmek ıstmıyorum sonra hep husran fıkır werrsnz sewnrm durum bu

vallahi hiç bilemıorum canm...
daha satına 9 gün varmıs..sen içini ferah tut..
insallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…