test yaptırmadım her zaman husrana uğruyorum 27 bazen 28 olduğu oluyırdu ama bu gün 29
hepsini paylaşırım hele bi dokrora gidm sonra adet olmde bşlr
..haha berber başlrız tedviye..inşllhh sana gek kalmaz bu ay hamile kalırsınn
evet cnm adetm düzene grse yetr
kafan karşmasın cnm benm neden krşckk aaa
tarçın kist yaprmı bilmm ama ben cnmmyumurtalıklrı büyütyor onu bilorum ama benn..fazla yumrtalı bişe yapmazki cnm ne alak bişe etmez döllşmesi dha koly olurr onn hattaaa
polistik over sendorumu miyom gbi kistlere ii geleiyor adet sökücü diye kullnılyr..iltihabı sökyor...adeti düznliyor ilk sayfada var cnm
tarçın kist yaprmı bilmm ama ben cnmmyumurtalıklrı büyütyor onu bilorum ama benn..fazla yumrtalı bişe yapmazki cnm ne alak bişe etmez döllşmesi dha koly olurr onn hattaaa
polistik over sendorumu miyom gbi kistlere ii geleiyor adet sökücü diye kullnılyr..iltihabı sökyor...adeti düznliyor ilk sayfada var cnm
meryemmm bitanem sakın üzülmee hiç korkma endişelerini anlıyorum ama stres yapmanda ii bişiy diil ..... bak sana kendimi anlatayım .... ben iki ay adet görmeden hamile kaldım .. drye gittim kalp atışını dinlemek için gittim dediki bebek 7 haftalık ama kalbi atmyıo acil kürtaj yoksa zehirlenirsinn dedim ki yokk yarın gelirim ağlaya ağlaya başka hastaneye gittik ordada demesinler mi bebek 10 haftalık içinde bebek yok boş gebelik ..... nasıl olur falan derken başka bi hastaneye gittim ertesi gün kürtaj olcam artık o dr önerdilerr... dr bi kntrol ettiki dedi kızım üzülme bebek burda ve daha 5 haftalık haftaya gittimde duymutum kalp atışını ...... yani bak gör neler olabiliyo o usgde bile hafta farkediyo... ufacık kaydırsa değer bi gün oynuyoo...eğer drden emin olmassan başka drye mutlaka git tek drle üzülme boşunaa beni kürtaj yapalım dien dr 3 snedir gittim dr idi sen sıkma canını olur mu o geç döllenmedir normal zamnından o yüzden küçük çıkyodurr rabbim korusunn sizi dularım hep seninle canım arkadaşım gönlüne ferahlık wersin işşş......kızlar saolun beni düşünüp aklınıza getirdiginize öle mutlu oldum ki
ben dün gittim dr.a ama gelip size haber veremedim çok kötüydüm.
kalp atısı die gittik ama duyamadık hiçbişe..
hatta sanırım bebekte yok henüz.
usg 10gn önce 5t2 ölçüodu beni.
dün 5t6 ölçtü.
yani bn 7haftalıgım derken 5 haftalık gösterıor beni..
doktor gelişimi geriden gelior dedi
belki geç döllnmedendir dioruz ama beni hiçbişe ikna etmıyor.
2hafta snra gel yeniden dedi ama dyanamıcam ozamana kadar.
haftaya salıya baska 1 doktora randevu aldım.o zaman iyi ya da kötü neyse çıkacak
kızlar ben forumda yabancıyım bir türlü alışamadım daha.takip etmektede zorlanıyorum
şu soğan kürünü bana yazsanız
kuzum üzme kendini kötü bişey olsaydı dr söylerdi zaten dediğin gibi geç döllenmedir inş.
çok üzüldüm bitanem cokta şaşırdım((dediğin gibi belkide geç döllenmedir canım...hatta bence kesin öyle...umudunu kaybetme sen bitanem moralini yüksk tut
meryemcm sende üüzlme salı gnü herşy belli olur..geç dölnnme ..eğer üstne düşersen kötü olur inn bana sal biraz..salıya kdr sabredelim bakaımm
meryemmm bitanem sakın üzülmee hiç korkma endişelerini anlıyorum ama stres yapmanda ii bişiy diil ..... bak sana kendimi anlatayım .... ben iki ay adet görmeden hamile kaldım .. drye gittim kalp atışını dinlemek için gittim dediki bebek 7 haftalık ama kalbi atmyıo acil kürtaj yoksa zehirlenirsinn dedim ki yokk yarın gelirim ağlaya ağlaya başka hastaneye gittik ordada demesinler mi bebek 10 haftalık içinde bebek yok boş gebelik ..... nasıl olur falan derken başka bi hastaneye gittim ertesi gün kürtaj olcam artık o dr önerdilerr... dr bi kntrol ettiki dedi kızım üzülme bebek burda ve daha 5 haftalık haftaya gittimde duymutum kalp atışını ...... yani bak gör neler olabiliyo o usgde bile hafta farkediyo... ufacık kaydırsa değer bi gün oynuyoo...eğer drden emin olmassan başka drye mutlaka git tek drle üzülme boşunaa beni kürtaj yapalım dien dr 3 snedir gittim dr idi sen sıkma canını olur mu o geç döllenmedir normal zamnından o yüzden küçük çıkyodurr rabbim korusunn sizi dularım hep seninle canım arkadaşım gönlüne ferahlık wersin işşş......
saolun arkadaslar mecbur içimi ferah tutacam...elimden gelen birsey yokki...
evet haftaya baska 1 doktora daha gideceim..tek dr.la kalmasam ii olur.
bana dualarınızı eksik etmeyin ne olur.sizler benm hergece dualarımdasınız
bu akşamıda beklicem yarın yaptırırım sanırım çünki dayanamam
hiç etmez olurmyuz canımm bütün arklar hep aklımdasınız benim olmayanlara nasip etsin rabbim olanlarıda korsun dieee sen duanı et rabbim korur sizi merak etme için ferah olsunn :):):):):):):)saolun arkadaslar mecbur içimi ferah tutacam...elimden gelen birsey yokki...
evet haftaya baska 1 doktora daha gideceim..tek dr.la kalmasam ii olur.
bana dualarınızı eksik etmeyin ne olur.sizler benm hergece dualarımdasınız
canım bu ay bende yaptım ben dün bitirdim çok şükür. adetinin 7. günü başlıyosun 1 bardak sabah 1 bardak akşam yada gece yatarken içiyosun. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun 1 orta boy soğanı kabuklarını soyup 4'e bölüyosun su kaynadıktan sonra soğanı suyun içine atıyosun ağzı kapalı 5 dk kaynıyo sonra kapatıyosun ılıyınca da içiyosun
sağol canım benim.ozaman hergün taze yapılacak herhalde
kaç gün içmek lazım
rica ederim ne demek. evet canım her içeceğinde taze yapacaksın 15 gün yapıyosun
çok çok teşekkür canım benim.belki şifa olur.
sen ne aşamadasın sende sorun ne?
bende sebepsiz infertilite var.birde polip var onlar alınacak
ondan sonra aşılama yaparız dedi dr.
ben bu ay gittiğimde çok küçük önemsiz bir kist var dedi zaten bu soğan kürünü yapmayı düşünüyodum yaptım işte dün bitti çok şükür inş. şifa olur sonucunu alırız hepimizde
inşallah canım.allah hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
sen tedavi görüyormusun peki
aşılama falan yaptırdınmı
selam kızlar bırsey sorucam bn pkoluyum ve adetlrm duzensızdr ilaçsız adet olamam genelde gecen ay tarlusal ıle adetoldum ve sut buharı yaptımm ve bugunde adetıme 9 gun olmasına rağmen pembe ve kahve rengi lekelenmem oldu kasıklarım ıle goguslerm ağrıyor bu gec ymrtlama olabılır mı yada kendılığmden adetmı olucm cunku ılacsız zor oluyorum ama bu ay adetme 9 gun kala boyle oldu gebelık içinde umıtlnmek ıstmıyorum sonra hep husran fıkır werrsnz sewnrm durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?