Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm yzını grdum ynı okudum ama sıkma canını sakın ıcını ferah tut bebegın senınle byle dusun gec dollenmedır buyucek daha o yavaş yavaş annesi..dua et hep tatlım

msjı okumamışım Ver elini öpem Maşallah maşallah küçük anne
el öpenlerin cok olsun sende artık minik anne olursun canım 1 saattir görümcemle konuştum site beni otomatik olarak şutlamış dolayısıyla bi daha damladım
cnm yzını grdum ynı okudum ama sıkma canını sakın ıcını ferah tut bebegın senınle byle dusun gec dollenmedır buyucek daha o yavaş yavaş annesi..dua et hep tatlım

canım hoşgeldin merinin nesi var acaba ins bebeği onunladır :18::18::18::18::18:

canım gönderiyim avatarımı ama nasıl göndercem???

hoşbulduk cnm merı doktora gtmış bebiş grunmemiş kalp atışı duyulmamış sanırım gec dollenme olmuş doktor 2 hafta sonra gel demiş

kızlar ultrason sonucumda bu yazıyo:sağ over parankim içerisinde heterojen ekojen iç yapıda 41*31mm boyutta solidifiye modüler görünüm izlendi.kist cok büyükmü???bilgisi olan yazsın lütfen...

kızlar ultrason sonucumda bu yazıyo:sağ over parankim içerisinde heterojen ekojen iç yapıda 41*31mm boyutta solidifiye modüler görünüm izlendi.kist cok büyükmü???bilgisi olan yazsın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…