hayırlı günler tatlım hoş geldin.naparsın be yaw :))
dert etiğin şeye bak inan Allahın planı farklı oluyo Allah hayırlısını versin kac yılık evliydin canımöylede eşimde 32 yasında canım onu ne yapacağız :)) ve 3 tane bebe istiyooo garibim napsın işte ilki olursa artık arka arkaya mı sıralıcaz diom ole tabi dio :)))
hayırlı gunler kızzlar
dert etiğin şeye bak inan Allahın planı farklı oluyo Allah hayırlısını versin kac yılık evliydin canım
hoşgeldin canım
dert etiğin şeye bak inan Allahın planı farklı oluyo Allah hayırlısını versin kac yılık evliydin canım
hoşgeldin canım
ana nıye sustunuz
kader sen izmirde yasıyorsun demi?
kımmsecıkler kalmamış
SENİN ÇOCUK VAR MI CANIMhoşbulduk cnm en yaşlınız ben mışım okudum da 30
3 bitti 4 olacak nerdeyse
cnm yzını grdum ynı okudum ama sıkma canını sakın ıcını ferah tut bebegın senınle byle dusun gec dollenmedır buyucek daha o yavaş yavaş annesi..dua et hep tatlım
SENİN ÇOCUK VAR MI CANIM
maşallah Rabbim evinize neşe katacak evlatlar nasib etsin
SENİN ÇOCUK VAR MI CANIM
maşallah Rabbim evinize neşe katacak evlatlar nasib etsin
var cnm 12 yasında kızım var amın cumlemıze cnm
el öpenlerin cok olsun sende artık minik anne olursun canım 1 saattir görümcemle konuştum site beni otomatik olarak şutlamış dolayısıyla bi daha damladımmsjı okumamışım Ver elini öpemMaşallah maşallah küçük anne
cnm yzını grdum ynı okudum ama sıkma canını sakın ıcını ferah tut bebegın senınle byle dusun gec dollenmedır buyucek daha o yavaş yavaş annesi..dua et hep tatlım
geldim canlarım hülyacım iyi dilklerin var ya işte rabbim ettiğin o güzel duaların daha güzellerini nasib etsin sana. Hanifeeee geldin mi görüşemiyoduk ya özledim Sedef sende hoşgeldin ya çok seviyorum avatarını bana göndersene yaa
el öpenlerin cok olsun sende artık minik anne olursun canım 1 saattir görümcemle konuştum site beni otomatik olarak şutlamış dolayısıyla bi daha damladım
canım hoşgeldin merinin nesi var acaba ins bebeği onunladır :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?