Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

biliyomusun bendede öyle oldu canım ha gittim ha gidicem derken tedavi işini hep erteledim bak güzelim bu bile rabbimdenmiş olacagı varmışki boyna ertelendi
insallah sendede böyle olur canım rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın ayyyy süper olur ya insallah

ayy ne güzel söyledin canım Rabbim bana hediye göndersin kendi katından Ne güzel dedin canım benim sağolasınİnsallah gerek kalmaz çünkü o da sıkıntı ağrı gerginlik

ayy ne güzel söyledin canım Rabbim bana hediye göndersin kendi katından Ne güzel dedin canım benim sağolasınİnsallah gerek kalmaz çünkü o da sıkıntı ağrı gerginlik
canım gercekten yüregimden geceni samimice yazıyorum rabbim elbet nasip edecek er yada gec işte bu bekleme süresi nezaman olcak düşüncesi insanı biraz yıpratıyo yeri geliyo eşinden bile bunun hıncını cıkarıyosun sonra pişman oluyosun onun sucu yok diye gercekten eşininde halden anlaması lazım

akideşlerim ben bu ayın 25 inde adet oldum ve 26sında tamamen bitti o gınden beride gelen giden kırmızı yok ve ağrılarım var kasıklarımda.sizce?

akideşlerim ben bu ayın 25 inde adet oldum ve 26sında tamamen bitti o gınden beride gelen giden kırmızı yok ve ağrılarım var kasıklarımda.sizce?

tatlım 1 güncükmü adet oldun kız yoksa üstüne görme olmasın canım zaten azda olmuşsun ayyy hadi hayırlısı peki normal günündemi oldu bu 1 güncük adet

tatlım 1 güncükmü adet oldun kız yoksa üstüne görme olmasın canım zaten azda olmuşsun ayyy hadi hayırlısı peki normal günündemi oldu bu 1 güncük adet

canım 1 güncükmü adet oldun kız üstüne görme olmasın canım hadi hayırlısı bakalım ins öyledir adetin normalde düzenlimidir o bi güncük adetin normal bat tarihindemi oldu

canım 1 güncükmü adet oldun kız üstüne görme olmasın canım hadi hayırlısı bakalım ins öyledir adetin normalde düzenlimidir o bi güncük adetin normal bat tarihindemi oldu

evet tatlım 23 ünde adet olmam gerekiyordu her ay alışkanlık oldu artık gecikiyor 2 gün 25 inde oldum bu ay ve sadece bir gün sürdü.

ya birde işin tuhafı bu ay aklıma getirmicektim.ama 25 inde benim günüm vardı adet oldugum gün teyzenin biri kahve falıma baktı ve beni tanımıyor.sen hamilesin dedi kaldım ole dedim olamaz hastayım.ben soleyim sen hamileisn dedi.ve ertesi gün akşam adetim bitti.kafama takıldı fala inanma falsız kalma demişler ama napim içime kurt düştü.test yaptım negatif çıktı ama.ve adetime daha 25 gün var.

iidrar testleri günün gecse bile bazen cıkmıyo canım ben sahsen fazla güvenmiyorum en iyisi kan testi sen eger sabrederim diyosan bi kac gün bekle ve adet olmazsan ki ins olmazsın hemen en acele kısmından kana git

geldim canlarım hülyacım iyi dilklerin var ya işte rabbim ettiğin o güzel duaların daha güzellerini nasib etsin sana. Hanifeeee geldin mi görüşemiyoduk ya özledim Sedef sende hoşgeldin ya çok seviyorum avatarını bana göndersene yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…