- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
evet haklısın şu filmi çektirseydim rahatlıycaktım Ne kadar plan yaptım kaldı öye herseyde bi hayır var Ameliyat güzel gecti dedi dr Bakalım inşallah Allah bizler için de ol der Cok sağol canım benim duanı eksik etme
biliyomusun bendede öyle oldu canım ha gittim ha gidicem derken tedavi işini hep erteledim bak güzelim bu bile rabbimdenmiş olacagı varmışki boyna ertelendi
insallah sendede böyle olur canım rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın ayyyy süper olur ya insallah
selam kızlar nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım benim nasılsın
a .s canım hoşgeldin iyiz cok şükür sen nasılsın
canım gercekten yüregimden geceni samimice yazıyorum rabbim elbet nasip edecek er yada gec işte bu bekleme süresi nezaman olcak düşüncesi insanı biraz yıpratıyo yeri geliyo eşinden bile bunun hıncını cıkarıyosun sonra pişman oluyosun onun sucu yok diye gercekten eşininde halden anlaması lazımayy ne güzel söyledin canım Rabbim bana hediye göndersin kendi katından Ne güzel dedin canım benim sağolasınİnsallah gerek kalmaz çünkü o da sıkıntı ağrı gerginlik
iyiyim allaha şükür kızlar görümcemler vardı gittiler şimdi yalnız kaldım canım sıkıldı geldim yanınıza.
akideşlerim ben bu ayın 25 inde adet oldum ve 26sında tamamen bitti o gınden beride gelen giden kırmızı yok ve ağrılarım var kasıklarımda.sizce?
akideşlerim ben bu ayın 25 inde adet oldum ve 26sında tamamen bitti o gınden beride gelen giden kırmızı yok ve ağrılarım var kasıklarımda.sizce?
hımm demek görümcekleri yolcu ettin iyi yaptın canım ee sen anlat bakalım ne var ne yok
canım 1 güncükmü adet oldun kız üstüne görme olmasın canım hadi hayırlısı bakalım ins öyledir adetin normalde düzenlimidir o bi güncük adetin normal bat tarihindemi oldu
canım 1 güncükmü adet oldun kız üstüne görme olmasın canım hadi hayırlısı bakalım ins öyledir adetin normalde düzenlimidir o bi güncük adetin normal bat tarihindemi oldu
ya birde işin tuhafı bu ay aklıma getirmicektim.ama 25 inde benim günüm vardı adet oldugum gün teyzenin biri kahve falıma baktı ve beni tanımıyor.sen hamilesin dedi kaldım ole dedim olamaz hastayım.ben soleyim sen hamileisn dedi.ve ertesi gün akşam adetim bitti.kafama takıldı fala inanma falsız kalma demişler ama napim içime kurt düştü.test yaptım negatif çıktı ama.ve adetime daha 25 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?