ya birde işin tuhafı bu ay aklıma getirmicektim.ama 25 inde benim günüm vardı adet oldugum gün teyzenin biri kahve falıma baktı ve beni tanımıyor.sen hamilesin dedi kaldım ole dedim olamaz hastayım.ben soleyim sen hamileisn dedi.ve ertesi gün akşam adetim bitti.kafama takıldı fala inanma falsız kalma demişler ama napim içime kurt düştü.test yaptım negatif çıktı ama.ve adetime daha 25 gün var.
iidrar testleri günün gecse bile bazen cıkmıyo canım ben sahsen fazla güvenmiyorum en iyisi kan testi sen eger sabrederim diyosan bi kac gün bekle ve adet olmazsan ki ins olmazsın hemen en acele kısmından kana git
kız keşke baktırmasaydın çok umutlanacan ah ahh
geldim canlarım hülyacım iyi dilklerin var ya işte rabbim ettiğin o güzel duaların daha güzellerini nasib etsin sana. Hanifeeee geldin mi görüşemiyoduk ya özledim Sedef sende hoşgeldin ya çok seviyorum avatarını bana göndersene yaa
amin canım cümlemize tüm ümmedi muhammedin rabbim hayırlı dualarını kabul etsin
hanife kim sedef kim bakıyım isim olarak tanımıyorum deyin bakalım hangi nick kime ait fanaa sennde adını merak ediyorum benmki acıkca ortada zaten
ahhh ahhh işte umutlandım bile bakalım hayırlısı artık napayım.
bir sonraki adetime kadar bekleyemem herhalde sabredemem.ama korkuyorumda kan testide negatif çıkarsa yıkılırım.her ay boyleyim umutluyum ama bu ay daha baska işte nedense.
herkes merak ediyo da ismimi söylüyemiyorum kusuruma bakmazsınız inşallah ben fanaa dan memnunum ama böyle söyleyebilirsin hanife umudum oluyor canım sedef te acık yazılmış bence ismidir buraya gelirse bize cvb verir inşallah
hım olabilir canım tabiki söylemek zorunda diilsin rahat ol kusuru olmaz böyle şeylerin
21 yasındayım ben sen kac yasındasın canım
21 yasındayım ben sen kac yasındasın canım
ne güzel daha 21 yasındasın anne olmak için daha çok zamanın var genceciksin.allahım inşallah tez zamnda herkesi bebek sahibi yapar.
ne güzel daha 21 yasındasın anne olmak için daha çok zamanın var genceciksin.allahım inşallah tez zamnda herkesi bebek sahibi yapar.
bende 26 yasımdayım
ammaaaan sende niye sende genceciksin canım benim:))
ablan sayılırım canım 23 yasındayım
ahh güzelim ah bebek aşkı genç yaşlı dinlemiyor 20yi 45 i dinlemiyor
hayırlı gunler kızzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?