Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

kız keşke baktırmasaydın çok umutlanacan ah ahh

iidrar testleri günün gecse bile bazen cıkmıyo canım ben sahsen fazla güvenmiyorum en iyisi kan testi sen eger sabrederim diyosan bi kac gün bekle ve adet olmazsan ki ins olmazsın hemen en acele kısmından kana git

bir sonraki adetime kadar bekleyemem herhalde sabredemem.ama korkuyorumda kan testide negatif çıkarsa yıkılırım.her ay boyleyim umutluyum ama bu ay daha baska işte nedense.

amin canım cümlemize tüm ümmedi muhammedin rabbim hayırlı dualarını kabul etsin
hanife kim sedef kim bakıyım isim olarak tanımıyorum deyin bakalım hangi nick kime ait fanaa sennde adını merak ediyorum benmki acıkca ortada zaten

herkes merak ediyo da ismimi söylüyemiyorum kusuruma bakmazsınız inşallah ben fanaa dan memnunum ama böyle söyleyebilirsin hanife umudum oluyor canım sedef te acık yazılmış bence ismidir buraya gelirse bize cvb verir inşallah

bir sonraki adetime kadar bekleyemem herhalde sabredemem.ama korkuyorumda kan testide negatif çıkarsa yıkılırım.her ay boyleyim umutluyum ama bu ay daha baska işte nedense.

tatlım zaten bi sonraki adetini beklemek dahada sabırsızlandırır seni ben bi kac günden bahsediyorum sabret güzelim şöyle 3-4 gün sonra yaptır zaten adetinin olmaması o güne kadar en büyük belirtin olur bu tatlı şey için

hım olabilir canım tabiki söylemek zorunda diilsin rahat ol kusuru olmaz böyle şeylerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…