Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızlar ultrason sonucumda bu yazıyo:sağ over parankim içerisinde heterojen ekojen iç yapıda 41*31mm boyutta solidifiye modüler görünüm izlendi.kist cok büyükmü???bilgisi olan yazsın lütfen...

ay ablası ftodakı kızım
maşallah ya adı ne
ayy inşallah canım :))
canım gönderiyim avatarımı ama nasıl göndercem???

gecmiş olsun canım pko mu var sende

kızlar ultrason sonucumda bu yazıyo:sağ over parankim içerisinde heterojen ekojen iç yapıda 41*31mm boyutta solidifiye modüler görünüm izlendi.kist cok büyükmü???bilgisi olan yazsın lütfen...

canım gecmiş olsun bi bilgim yok ama ins rabbim yardımcın olur kurtulursun bu kistten tedaviyemi baslıycaksın

Anaa kimmiş kız hamile olupta bize haber vermeyen kaçak.. Gidip hemen temizleyelim.. Yok artık yaa. Bu kadarınıda yapmasınlar.. Hevesin kaçmasın canım benim yaa.. Bak bizler varız.. Burada dualaşıyoruz, merak ediyoruz birbirimizi.. Bu bile yeter aslında bize.. Boşver dost olmak istemeyeni...

Anaaa.. Kız ben bunu hiç düşünmedim.. Benim 2 gelinim olacak...
Oğlum ismini bile koydu.. Kendi Furkan ya, kardeşine de Faruk koyacakmış..
Herşeyi abisinden öğrenecekmiş..

Yolculuğu gözümde büyütmüyorum aslında.. Çünkü ne bileyim, kesinlikle gitme demedi doktor.. Yavaş giderseniz gidin dedi.. Çok kötü bir şey olsaydı, gidin demezdi bence.. Yaa herşeyi de ayarladık.. Eşim izin işlemlerini bile yaptı.. Dikkatlice gideriz artık.. Çok sakınmak istemiyorum açıkçası.. Furkan'ımı büyütürken , ben onu ne kadar sakındıysam hep tersi oldu.. Ne zaman kendi haline bıraktım, baktım herşey sakinledi.. Bundan mıdır nedir, sakınmaktanda korkar oldum hee.. Yinede fikirleriniz için sağolun.. Benden başka kimse yola çıkmazmış bunuda anlamış oldum..

Ayy, çok geçmiş olsun canım benim.. Kist bu kadar ağrı yapar mıymış yaa..
SEdefi belkide bebek içinde bu iş hayırlııdr ha? Belki bu kist engelliyordu bebişin olmasını..
Nerden bilebiliriz ki demi.. Hayırlısı olsun.. Güzel düşün, güzel olsun...

Nilü, yavlum bari bir sağlık ocağına gidip sorsaydın canım benim yaa..
Yada devlet hastenesine git, kendi doktoruna daha çok varsa..
Ya da telefonle sorsana kendi doktoruna.. Ne işe yararki bu doktorlar..
Acil zamanda kaybolurlar..
Ama muhakkak öğren sebebini...

Meryemcim hos geldin tatlim, bak sakin uzulme INSALLAH gec dollenmedir ve kalp atislarini bi dahaki sefer duyarsin canim benim bak Lamis neler yasamis oysaki bebek varmis ve yasiyomus sen sakin moralini bozma bitanem stress falan da yapma bebeginle hep konus sev onu bak annesini uzmeden duyuracak kalp atislarini guzel arkadasim benim bizde duaciniz INSALLAH her sey guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…