hoşbulduk cnm merı doktora gtmış bebiş grunmemiş kalp atışı duyulmamış sanırım gec dollenme olmuş doktor 2 hafta sonra gel demiş
canım gönderiyim avatarımı ama nasıl göndercem???
kızlar ultrason sonucumda bu yazıyo:sağ over parankim içerisinde heterojen ekojen iç yapıda 41*31mm boyutta solidifiye modüler görünüm izlendi.kist cok büyükmü???bilgisi olan yazsın lütfen...
allahım bebişini ona bağışlasın ins gec döllenmedir bebekte bi sıkıntı yoktur umarım
maşallah ya adı neay ablası ftodakı kızım
ayy inşallah canım :))el öpenlerin cok olsun sende artık minik anne olursun canım 1 saattir görümcemle konuştum site beni otomatik olarak şutlamış dolayısıyla bi daha damladım
canım hoşgeldin merinin nesi var acaba ins bebeği onunladır :18::18::18::18::18:
canım gönderiyim avatarımı ama nasıl göndercem???
kızlar ultrason sonucumda bu yazıyo:sağ over parankim içerisinde heterojen ekojen iç yapıda 41*31mm boyutta solidifiye modüler görünüm izlendi.kist cok büyükmü???bilgisi olan yazsın lütfen...
maşallah ya adı ne
ayy inşallah canım :))
gecmiş olsun canım pko mu var sende
çağla adı cnm koca kız bızı gren abla kardeş sanıyo bıde masallah uzun bylu
ohh ne güzel e gencsin daha
all cnm alll...o kdar çok kişydik ki yakında girmiyenleri listeden silcem artık..hamile olnları bırk hamile olmıyanlar bile gelmiyoo..geçenlerde burda duran bi iki arkadşı başka topikte hamiel diye öğrendim nasıl üzüldüm anlatamm sana yaa...aman ne edim dedim kimsenn peşine düşemem..gelende kendi bilir gelmiyende ama bu saattenn sonra 2 hafta girmedin kimseyi listeyi almıcam
evet cnm hamile olana kadr burda dertleş sora git yapon çookk kişi var...
benm de hevesim kaçtı ztn bu topikten ama bi doktora gidim anca kendime gelirm bende...
maşşlhh maşlhhhyerim onn pipisini bennn..oyy oyyy...yalan tabi cn o belrtiler..
anam sen desene büyümüş gelişmiş bezi çişi olmıyan 2 kız alcN sonradann..hahah 2 gelin kayananmı olcn kız sen
allh oğluşunn dualırını kabul etmiştir ay isimnide ok koysun ben diim size...
bu arada da dokotr kese yapışmamaış demş..yolculuk konusunda ayynene bende songüle katılıyorum..olmadı olmaz ama yolculuk sırasında olur bu sfer kendini çok suçlrsınn kuzum bennmm...allh yardımcın olsunn bebğimmm benm
canım ult sonuçlarımı aldım...41 mm büyüklüğünde sağ yumurtalığımda kist varmış...hormon tahlili yapıldı sonucu yarın alcamm...kotü huyluysa ameliyatla alıncak çok korkuyorum bilgisi olanlar paylaşsın lütfen...inanılmaz bozuk moralim şu an....bebek isterken neyle karşılaştım....allahım belkide böyle sınıyodur....sabredicem
hamiş arkadaşlarımmm.....
akıntısı olan varmıı?yarenimle konuştuk ama içim rahatlamıyo bi turlü ya..
akıntı yaşayan varmıı?? özellikle su gibii...!!!! ve yeşilimsi akıntı..
ilk çocukta yaşamadım böyle bişey hatırlamıyorum yada bilmiyorumm.
fikri olan yazarsa sevinirimm..!
keseden gelen bi sıvı olsa az az mı olur bööle yoksa fazlamı olur..:18:
kizlar selam nasilsiniz?
ya Seyda gercekten merak ettim kim hamileymis ama soylememis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?