Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ii aksamlar canm bende dün gremeynce bugün erkenden geldm.
topic bekçisi oldum

hg münevver ii sayılırıs kuzumya..
hayırlısı olsun canm ne diyelimya insallah daha bekletmes seni melegin

hoşbulduk meryemcim.. öyle tatlım hayırlısı ne diyelim... sen ne yaptın canım epeydir yazamadım ama ara sıra okuyordum yazılanları, her şey normal mi? sen nasılsın?

ii aksamlar canm bende dün gremeynce bugün erkenden geldm.
topic bekçisi oldum

hg münevver ii sayılırıs kuzumya..
hayırlısı olsun canm ne diyelimya insallah daha bekletmes seni melegin

bana nidenn öle demiyonn balımm ama neden bilmiomm
içimden bebegim olmıcakmıs gibi geçiioo benimm sankii ne yalan diim
ondan çok korkuyorum kafaya takıyorum sanırımm bebemmm

nasip canımm napalım beklememiz gerekiosa zorda gelsee beklicez
bendee ii bi doktor buldum çok paracı deidiler annemde iillaki git dii bakalım
para olayını ayarlaya bilirsem gitmek istiyorumm beklemm istemiyorum bendee

paracı olmaslar mııı....canım muayenehanesine gidince burda 120 tl istiyolar. sizin orda ne kadar? ama yine de gitmekte fayda var,inşallah parayı ayarlayabilirsin..beklemek zoooooooorrr

paracı olmaslar mııı....canım muayenehanesine gidince burda 120 tl istiyolar. sizin orda ne kadar? ama yine de gitmekte fayda var,inşallah parayı ayarlayabilirsin..beklemek zoooooooorrr

canım 200 sanırımm tam emim diilm benim derdim muayene diil tekrar kanal filmi çektirmek oda özeld
e 350 işdee ondann bilemiyorumm bende hayirlı bakalımm

canım 200 sanırımm tam emim diilm benim derdim muayene diil tekrar kanal filmi çektirmek oda özeld
e 350 işdee ondann bilemiyorumm bende hayirlı bakalımm

canım, sen rahim flimi çektirdin yeniden çektirmek istiyorsun? neden? bir kez çektirmek yeterli diye duymuştum..ben de çektirecektim bu ay, ama dediğim gibi gideceğim doktor izinde imiş.

meri, buzin , mavera...
Merhaba, nasılsınız kızlar..
iim canım seni gördüm mutlu oldum
hoşbulduk meryemcim.. öyle tatlım hayırlısı ne diyelim... sen ne yaptın canım epeydir yazamadım ama ara sıra okuyordum yazılanları, her şey normal mi? sen nasılsın?

pek normal sayılmaz canım..
braz geriden geliormusum..
7.haftada olsam da doktorda 5.hafta göründü ve ortada bebek yok

inan bölesi daha zor

canım, sen rahim flimi çektirdin yeniden çektirmek istiyorsun? neden? bir kez çektirmek yeterli diye duymuştum..ben de çektirecektim bu ay, ama dediğim gibi gideceğim doktor izinde imiş.
ben amaliatdan sonra tekrar dıkanma olasılıgı varmıs die duydumm ondan istiyorum canımm

inan bölesi daha zor

canımm üzülmee hakkında hayırlısı ben inanıyorum bi daha ki gidisinde duycan pıt pıtları allahın izniylee
geç döllenmee oldugundan oluyomus ben böle okumustumm canımm

inan bölesi daha zor

canım yaa, inşallah herşey düzelir, bebiş de ortaya çıkıverir. hakkaten zor bir durum, inşallah çabucak geçer, hayırlı haberler verirsin bize canmm

meryemcim ikimiz kaldık biz de yatalım bari:) iyi geceler tatlım..canını sıkma, her şey yoluna girecek inşallah..

inan bölesi daha zor

Kız ben dün sana o kadar yazdım yazdım bir gözünden girdi, bir gözünden çıktı herhalde..
Yavrum, herşeyin hayırlısını dilemek lazım.. Ama bu yaşadıkların gebeliğin erken devrelerinde
hep olabilen şeyler.. Varmıydı.. Yokmuydu.. Flan filan.. Ama çoğunda da bebek hep oradadır..
İnşaAllah, Hayat veren, hayatı yaratan Rabb'im sana yardım etsin.. Bebeğini sana bağışlasın..

Birdaha anlatayım mıııııııııı..
Bende güya 6. haftamda gittiğimde, 5 haftalık görünen, küçücük, minicik bir kese vardıı..
İçinde hiçbirşey yoktuuuuu..
Bomboştu yanii..
Hatta doktor bana "sana hamilesin diyebilmem için bu kesenin içinde bir bebek olması
ve bu bebeğin kalbinin atması lazım" dedi.. O laf bile bana ne kadar zor geldi..
2 hafta sonra gel dedi..
2 hafta sonra gittiğimde bebeğim ordaydı teyzesiiii..
İnşaAllah seninkide orada olacak..
Bol bol duaya devam assskım..
Bak mübarek Recep ayındayız..
Bir 10 sevap veriliyor..
Dualarımızda belki 10 kat daha fazla kabul olunuyor..
Secdelerde yalvar Rabb'ine..
Seni yaratan bebişine de hayat versin..
Sizi tüm kötülüklerden, tüm kötü haberlerden korusun Rabb'im..
O'na emanet ediyorum sizi..
Çokta öpüyorum..
Sabret ve dua et..

çok geçmiş olsunn kist konusunda bi bilgim sana yardımcı olamıcam
ama ögren laparoskopi ile alıyolarsa o konuda yardımcı olabilirimm canımm
şimdidden geçmişş olsun tekrarr..

bugün ne olucanı ögrenicem berrincim...ilaç tedavisimi olcak ameliyatmı belli olcak bugun....öğrenince yazarım tatlımm

kızlar 4 5 gündür hiç dinmeyen kasık ve karın agrım vardı kistten dolayı...sadece dün sogan suyu ictim ve bugun allahıma sükür agrım yok...sizce bu mucizemi:)olabilirmi bu kdar kısa sürede

kızlarrrr napıyosunuz bakalım keyfler nasıl benim temizlik başladı gelemiyorum şimdi bi çay içiyorum bakayım dedim sizlere malum batda yaklaştı 6 haziran hadi hayırlısı bakalım biraz göğüslerimde ağrı var sürekli idrara çıkıyorum ve çok fazla gaz var karnımda bide sol kasıkta sancım ara ara ama çok çekilmiycek gibi bi sancı değil yani şimdilik belirtilerim bunlar bakalım hayırlısı inşallah

mavera19 yuesdaful eylemsevcan umudum83

ya kızlar ses verin ne durumdasın batlar gelmiş sizin

elifcim eylemsevcan hamiş haberin yokmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…