neslimm naberrr
iiyim berrinimmmm senden naberrhşg cnm benimmmm
yazıom yaa cnm görmuon muuu
gördümm canımm iyiym ben sen nasılsın ne var ne yok bakımm
ii bebem ya nasıl oluyum...yemek yaptım..bi yandan iğne oyasına başladım...o kadar işin arasında girdim..delyamla gece cevap yazmdan cıktılarrrsen neler edıon görüşmeyelii
hımm belki ani işleri çıkmıstır sen üstüne alınma canımm
bende iyiyim napım annemdeyim her zaman kii gibii bi, bakım dedimm
burdan npek giremiom daaçıkcam hemennn
sedefcim allah şifa versin..inş. kistin kaybolur...yokolur gider...üzme sen kendini.....merimmm sıkma canını bebemm büyük ihtimal geç döllenmedir...allahın izniyle duyucan kalp atışlarını...rabbim hayırlısyla içindeki sıkıntıları alıp götürür...junıor meryem nazlanıyı biraz...nazlı olcak galibaa
yok yemek yemege geldimmanladım cnm.. bi saatir burdayım..bende çıkıcam şimdik...annenlerde ne yapıyon gı gezmeye mi gittin
allah razı olsun güzel dileklrin için bitanem doktordan geldim şimdi...kist kotu huylu değil belki kendiliğinden atılır dedi bı sonraki adetin bitince gel bakalım dedi..soğan suyu ıcıcem belki faydası olur dimi kızlar
canim duaciniz hayirli haberle geri don habersiz birakma
yok yemek yemege geldimm
kıs allah napmasın senii ben sabah aksam evimde öglende
annemde olurum geneldee napım annem bırakmıyo evde yalnıss bide annanem geldi anneme
öle işdee oturuos üç kısss
allah razı olsun güzel dileklrin için bitanem doktordan geldim şimdi...kist kotu huylu değil belki kendiliğinden atılır dedi bı sonraki adetin bitince gel bakalım dedi..soğan suyu ıcıcem belki faydası olur dimi kızlar
ne gezmesi kıs iki sokk ötesini ben gezmeye bilee koymm sahsennii otur bebem de dizini kır evinde otur..kıs kısmı öle çok gezmezzzz
ne gezmesi kıs iki sokk ötesini ben gezmeye bilee koymm sahsenn
burasıda benimm evim nede olsaa sen kardesim gibii başlama getir me beni oraya
berrin aşkısı aşagıda görünmuon nere gittin yaaaa
burdayım bebem haber vermeden çıkarmıyım hiçç
aşagıda göremdım senı nasıl üzüldüm bilemezsin.....bi baktım msj ayarlarındasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?