kızlar 4 5 gündür hiç dinmeyen kasık ve karın agrım vardı kistten dolayı...sadece dün sogan suyu ictim ve bugun allahıma sükür agrım yok...sizce bu mucizemi:)olabilirmi bu kdar kısa sürede
tatlim cok gecmis olsun, belkide kist yuzunden hamile kalamiyodun INSALLAH kist sorunu cozulunce hamile kalirsin, sogan suyunun elbette hayri var sen bi kac gun daha devam et belkide kendiliginden hallolur
tatlim cok gecmis olsun, belkide kist yuzunden hamile kalamiyodun INSALLAH kist sorunu cozulunce hamile kalirsin, sogan suyunun elbette hayri var sen bi kac gun daha devam et belkide kendiliginden hallolur
kızlarrr cumanız mubarek olsun bakalım.naıslsınız?
hepimizin cuması mübarek olsun canım
canim berrinden sor o da laparoskopi olmus :26:kızlar bilgisi olan yazsın lütfen.laparoskopiden sonra denize girmek sakıncalı olurmu
amin canım benim.
ben cıkıyorum kızlar birazdan hastaneye gitcem kistimin iyi huylumu kotu huylumu olduunu öğrencem..bugun cuma dua edin bana iyi cıksın ameliyata gerek kalmasın
canim berrinden sor o da laparoskopi olmus :26:
hos geldin nasilsin? test yaptin mi sen canim?
iyiyim tatlım sağolasın.gebelik testi negatif çıktı ama sabah sağlık ocağına gittim kan testi için doktorda pazartesi sabah gel dedi pazartesi vereceğim kanımı çarşambada sonucu çıkarmış işte.umudum yok ama ne bileyim yeni bitti adetim sadece bir gün sürdü ama doktor hanım üstüne görmüş olabilirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?