Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tatlım kistim kötü huylu değilmiş öbur adet bitiminde gitcem tekrar atılmadıysa tedavi yapcak ins soğan suyula atarım
tatlim INSALLAH adetle atilir ve sen mucizene kavusursun
ii bebem ya nasıl oluyum...yemek yaptım..bi yandan iğne oyasına başladım...o kadar işin arasında girdim..delyamla gece cevap yazmdan cıktılarrrsen neler edıon görüşmeyelii

tatlim benim ben gecmise bakiyodum sonra son sayfaya gelmeden ciktim gormedim seni sorryyyyyyyyyyyy

bu arada her kese selam

tmm cnm bende çııkıcam 6dan sonra biraz zor kvler gelcek bana anca yarın ....kendıne ıı bak a.e.o..öpuldunnnn

ooo misafirrmii agırlıcam hem de agırından hadi sana kolay gelsinn canımm
sende allaha emanet ol insallah görüşürüz yarın tatlımm

kızlar aşkım kabardı yazıyım dedim:)))hepinizi cok sewiyom ben:)inanın sanki yıllardır tanıyo gibiyim sizi.herkes birbirinin derdini dinliyo tawsiyelerde bulunuyo yardımcı oluyo allah razı olsun bu sitenin kurucusundan:)topiği acanlardan:))seydadan,meriden,sekercinin kızından.sakın hamile kalanlar topiği terketmesinler,iyi günde kötü günde burda sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım...inanıyorum ben hepimiz anne olacaz...yaz geldi hava ısındı içim kıpır kıpır oldu mutlu olunca inancım kendime güvenim artıyo benim:)beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldır...allah hepimizin yanında olsun..hepinizi çoookk sewiyorum canım dostlarım:)

tatlim bende hepinizi seviyorum hic kimseyle konusamadiklarimi burda rahat konusa biliyoruz , canim ben de inaniyorum bir gun anne olacagimiza RABBIM vermek istemeseydi istemek hissini de vermezdi bence , RABBIM sabredenleri en guzel sekilde mukafatlandirir

suayımı görüyorum asagıda:))tatlım hoşgeldin hamiş kaldın unuttun bizi vala(

cnm merhaba gecmışı okumadan daldım naptın cnm sonucuu aldın mı bı karara vardınmı yukarıda adıımı yazmamışın uzuldum ama napalım hastasın sana kusmuyom ama ıyıleşnce haber ver kuscem bı ara tamammı

kızlar bı kaç defadır ben giriyorum topiğe ortada hep bı hayırsızlık hep bı sıtem hep insanlara sucluluk duygusuna sebebiyet veebılecek can sıkıcı cumleler okuyorum hamıle olan arkadaşlarımızı isim isim veroorum yaren elifzade merı nil erva2008 suay şekercınınkızı aklıma gelenler su anda bunlar hatırlamadıklarım varsa affola lutfen sureklı olarak işte işlerı bıttı başka topiklerde gezılıyo işte ağlaşmak varken burdaydılar sonrasında vazgectıler tarzı bı tavu-ır takınmak yerıne kım kımın hakkında ne duşuncesı varsa dırek olarak yazsınn he burdan yazmak istenmıyosa özelden atılsn gercekten benım canım sıkılmaya başladı her gırdığım de bı tur cumleler okumaktan

doğru valla bitek ben tıkılıp kalıom evde desene gidecek yer yokki nereye gideyim valla gelen gidende yok fazla tüm gün tekim

iyiyim allaha şükür napayım can sıkıntısı işte kimseciklerde yoktu topikte valla çok sessiz bugün nedense?

tatlım buralar pek gunduz aktıf olmuyo genelde geceklerı ee bıde yaz geldı daha cok gezme formatı sanırım sahsen benım misafırım var yoksa dışarda soluğu alırdım dışarıda hahahha ee sende nurulra nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…