evet canım bi arkadas bişiy sordu onu cevapladımm
eee ben ufakdan çıkım artıkk 6 dan sonra burda olursan görüşürüz canımm benim
tatlim INSALLAH adetle atilir ve sen mucizene kavusursuntatlım kistim kötü huylu değilmiş öbur adet bitiminde gitcem tekrar atılmadıysa tedavi yapcak ins soğan suyula atarım
ii bebem ya nasıl oluyum...yemek yaptım..bi yandan iğne oyasına başladım...o kadar işin arasında girdim..delyamla gece cevap yazmdan cıktılarrrsen neler edıon görüşmeyelii
tmm cnm bende çııkıcam 6dan sonra biraz zor kvler gelcek bana anca yarın ....kendıne ıı bak a.e.o..öpuldunnnn
tatlim INSALLAH adetle atilir ve sen mucizene kavusursun
tatlim benim ben gecmise bakiyodum sonra son sayfaya gelmeden ciktim gormedim senisorryyyyyyyyyyyy
bu arada her kese selam
ooo misafirrmii agırlıcam hem de agırından hadi sana kolay gelsinn canımm
sende allaha emanet ol insallah görüşürüz yarın tatlımm
hımmmm ii bakalım öle olusn....a.s hşg bizede güle güle çıkıodum cnm benım ....muckkk
tatlim INSALLAH adetle atilir ve sen mucizene kavusursun
tatlim benim ben gecmise bakiyodum sonra son sayfaya gelmeden ciktim gormedim senisorryyyyyyyyyyyy
bu arada her kese selam
sedefcim ben cikiyorum canim namaz kilip gelcem yine opdum tatlim kib...
kızlar aşkım kabardı yazıyım dedim:)))hepinizi cok sewiyom ben:)inanın sanki yıllardır tanıyo gibiyim sizi.herkes birbirinin derdini dinliyo tawsiyelerde bulunuyo yardımcı oluyo allah razı olsun bu sitenin kurucusundan:)topiği acanlardan:))seydadan,meriden,sekercinin kızından.sakın hamile kalanlar topiği terketmesinler,iyi günde kötü günde burda sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım...inanıyorum ben hepimiz anne olacaz...yaz geldi hava ısındı içim kıpır kıpır oldu mutlu olunca inancım kendime güvenim artıyo benim:)beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldır...allah hepimizin yanında olsun..hepinizi çoookk sewiyorum canım dostlarım:)
suayımı görüyorum asagıda:))tatlım hoşgeldin hamiş kaldın unuttun bizi vala(
kızlarrrrrrr napıonuzzzz?????????
iyi kuşum sen napıyosun
tatlım buralar pek gunduz aktıf olmuyo genelde geceklerı ee bıde yaz geldı daha cok gezme formatı sanırım sahsen benım misafırım var yoksa dışarda soluğu alırdım dışarıda hahahha ee sende nurulra nedır
iyiyim allaha şükür napayım can sıkıntısı işte kimseciklerde yoktu topikte valla çok sessiz bugün nedense?
tatlım buralar pek gunduz aktıf olmuyo genelde geceklerı ee bıde yaz geldı daha cok gezme formatı sanırım sahsen benım misafırım var yoksa dışarda soluğu alırdım dışarıda hahahha ee sende nurulra nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?